Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

danka no odcvicila som len to nase-60brusakov+20drepov :) no a s tou celulitidou aj ja mam a neviem co s tym a myslim ze ju mam tiez riadnu vies co okukam sa a napisem ti zajtra svoje zistenia :) :) ja ked som bola chuda som nic take nemala teda aspon som to nevidela cize ked bola tak len malicka.
linq ahoj no ja som do teraz odkedy tu chudnem necvicila ale zacala som uz sa aspon. trosku snazit od minuleho tyzdna.zatial som 2x cvicila hodinu,a kazde rano si davam 60brusakov a 20drepov,a raz som bola na rotopede 10minut a este som asi raz dva krat mala take 10minutove cvicko :) +chodza.

sloniatenko

ahojte kocky tak ja som dnes na obed mala 2tmave kaizerky a vacsiu polovicku plesnivca+1rajcinka myslite ze to bolo ok?idem si vas precitat :)

dana660xz

helus no vidis stale sa nieco nove naucim. ja mam chut na tie lusky od nej, veruze si ich dam dnes na veceru- mnam mnam. a pokukam aj dalsie recepty na inspiraciu.
maoam - ja mam ale vzdy blby usudok na ludi, takze ma to ani neprekvapilo, ze som vedla, v ludoch sa moc nevyznam, to je pravda. teda ten prvy pocit, dojem z cloveka mi velmi malokedy vyjde. a co sa tych PPP veci tyka, tak ja som alebo slepa, alebo si asi zacnem viac vsimat svoje okolie? musim asi zlozit ruzove okuliare a pozerat s na tento svet uz normalne ci co :D a maoam musis mat specialnu stravu teraz? ci "iba" antibiotika a vela pit?

Maoam

Danka, su to najmä tazke psych. diagnozy, neviem, ako je to po pravnej stranke, ci a ako by sa proti takymto strankam dalo nieco podniknut (?)...fakt netusim.
Je to vsak strasne rozsirene, neviem, ake su oficialne cisla, ale v dnesnej dobe je minimu zien 'zdravych', co sa tyka sebavnimania a prijimania potravy.
Hovori sa, ze asi kazda druha-tretia ma s tym velke problemy, lahsie ci tazsie stavy, ale ma...
A mozno je to este viac.

Inak este k tomu predoslemu: IT nie a nikdy som nepracovala v kancelarii :DDD, takze komplet vedla :D.

Helus

dana660 my ako A-cko vobec nemame jest zemiaky,ja som ich nejedla uz 5 mesiacov,rodine pripravujem,ale ja nie,ja som vymyselnik hubert,v stravovani.Ja mam moju knihu a snazim sa recepty podla nej vyberat.Mne sa nepodarilo kuknut o tych anorektickach ,ale to je chore,takto byt,to je pomala smrt.

dana660xz

jej a prave som si vsimla, ze zdravie je zasa cervene a nie sede :) aspon nieco pozitivne dnes. lebo som zistila, ze ked som alergicka na jablka, tak som urcite aj na orechy, mrkvu (to mam potvrdene) a zemiaky - to som nevdela, takze skusim vylucit zemiaky, hoci ich vela nejem, ale aj tak skusim vylucit. dnes sa teda dozvedam veci. a inak hladal som knizku "stihla potvora". nenasla som idem kupit do knihkupectva. uvidime, malo by to byt o zdrvaom zivotnom style. na tom blogu je to naskenovane, ale z principu sa odmietam zdrzovat na tej stranke dlhsie ako bolo nutne.

dana660xz

ahojte baby,uplne som zhrozena, hladala som jednu knizku na nete a popri tom sa mi podarilo dostat na tento blog meggan. webgarden.cz
dala som tam schvalne medzeru, aby to nahodou neodstranilo odkaz. Nikdy som si nemyslela, ze to je naozaj take. je to nejaky blog ze Ana a Mia (anorexia a bulimia)pisu tam aj 13 rocne dievcatka co nemaju ani 30 kilo, ze ake su obezne. anorexiu tam maju ako modlu denne cvicia, halduju... normalne som z toho v soku, ja ze to sa deje len pri modelkach a vo filmoch je to prifarbene, ale oni maju normalne blogy, kde si pisu, podporuju sa... co na to hovorite? nemalo by to byt nelegalne?

Helus

lilekk slivky vecer namocim do vody,a rano vodu vypijem a slivky zjem.Inac masa som sa nedotkla,ani kapusty mam makove cestoviny dnes.Maso nemusim,smrdi mi odjakziva,to musim mat veliku chut.Boli casy,ze som jedla vecer kuracie+ zeleninu,a lezalo mi to v zaludku,mne travi zle ako A-cke maso.Ale na zajtra idem spravit nejaku mrkvovu polievku,a namiesto zemiakov,dam celer.Dana66 taku robila,ale ja vyskusam bez zemiakov,uvidim,aka bude.dnes pijem odusu,dodrziavam pitny rezim.A vecera bude vajcova omeleta+ zeleninovy salat ladovy salat+ paradajka+ uhorka.V stvrto idem plavat,treba pohyb.vecer vytiahnem rotanu,a fit loptu.

dana660xz

maoam uplne si to trafila :) presne - ekonomicka .
ja nevviem preco, ale teba si predstavujem na zakaznickom servise nejakej IT spolocnosti. sice vidim ta v kancelarii, ale nie iba s papiermi, aj s ludmi, no neviem ci som dobre tipla.
hadam vyskusam to plavanie, musim s tym daco urobit. som vysla zo sprchy, este som mala mokre oci, nemala som okuliare, ale ked som to uvidela v zrkadle, tak mi oci vybehli :D ze to som ja?! :)
a maoam ako sa ti dari s ladvinami? prezivas?
lilekk bud rada, ze nemas doma vahu, bola by si sialena z toho ako ja, furt by si bola na tej vahe. ale ja sa uz nevazim, naposledy som sa vazila 1.4 odolavam svojej zavislosti.

lilekk

Danka - niekedy ty chlapi vedia pekne sabotovat dietu co? najradsej mam ked mi ten moj prinesie nutelu a ja to hodinu hram na to ze ma to nezaujima ale potom aj tak berem lyzicku .... :D aj ja som zvedava ze co mi dnes vaha ukaze, skoda ze nemam doma vahu najradsej by som sa rano nalacno vazila a nie o 17 ked uz som cely den tlacila ach jaj :)
a celulitida - tak masiruj sama stehienka, striedaj sprchu teplu a studenu, a peeling domaci niekde som citala ze kava, olej alebo aj cukor ale neviem presne ten recept :)veru inak taku lymfaticku masaz by som aj ja potrebovala len najprv zohnat peniazky som stale v minuse :)

Ling - ved jasne sama musis vediet ako sa citis najlepsie :)) ja cvicim na bicykli chodim na spinning 3 krat do tyzdna, vzdy hodina, zataze sa tam striedaju lebo vraj je to najefektivnejsie...ale vies co clovek ma z toho pekne zadok aj stehna spevnene za to sa mozem zarucit uz len ten tuk na tom odstranit :D a uplne najlepsie je zevraj polhodina makacky na bicykli a potom posilovanie teda to mi vraveli trenery vo fitku takze asi na tom nieco bude :)

marijam - na aku skolu sa hlasis? :) drzim palceky ;)