ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
a lilekk k tym hruskam ja som si vlastne az do teraz myslela ze ich nelubim asi preto ze mi nechutila babkyna tak som ich nikdy nekupovala a vzdy odmietala ale teraz som ochutnala a mooc mi chutia kupujem v tescu tie kosiky cca za 1-1,20 a niekedy maju i za menej :)
Daniik - dakujem si zlaticko :* pocuvaj ak na Teba nieco lezie kup si cerstvy zazvor, osup tak 2 cm na pollitra, citron vyzmykaj ak ces daj do toho medik (ja to pijem bez medu)a z toho cajik pi kludne cely den mozes uvidis toto pomaha najviac :)) a vela vela ovocia!, necvic a pekne v teple bud nech si v sobotu fit! ;)
ja dnes asi budem varit tie celozrne cestoviny so sunkou :)
lilekk ahoj :) no a tosi predstavze si musela schudnut este viac lebo si tam bola az o 17h a uz si bola predsa najedena :) nie nemala som k nim nic ale mastne to bolo riadne :(
danka ty mi vzdy vies dodat energiu :) a super povzbudit dakujem :) frisko sa uzdrav moja zlata.chod si doma hned lahnut a daj si veeela caju aj s medikom dobre?a ovocie papaj neboj sa do soboty budes fit!a kde je ten trh?je fajn?uz si tam bola?danka ty bonbonieru ja placky :)
a dnes jem takto:r-chleba 78g+2platky 30%eidamu+3ks redkovka+3listy hlav.salatu,d-2hrusky,o-asi uparene kare a neviem este co k nemu asi ryzu+zeleninka,o-asi acidko jogurt biely zeleninka,v:mozzarela co mala byt vcera :)
a cvicenie dnes 45minut domaceho cvicenia teda brusaky cviky na nohy ruky atd+troska tancu :) :) a este mimo tych 45minut som mala tych nasich 60brusakov+20drepov.
dobre rano kocky moje!
baculka- joj tie kabinky v obchode, podla mna su tam zvacsovacie zrkadla a este k tomu aj zle nasvietene! najhorsie su tie, ktore maju zrkadla tak, ze si aj zadok vidis. och, nech uz mame kila dole a budem sa vytesovat ked pojdeme skusat do kabinky! bude to coskoro dufajme.
linguistics ahojcek, za lasagne by som urobila ja neviem co , spenatovych sa neviem dojest. nerob si z toho vycitky, nieje to tak zle, pokial nejes pol kila lasagni kazdy vecer. urcite boli skvele a mala si pekny vecer!
lilekk VELIKANSKA gratulacia! teda, 3 kilecka za 3 tyzdne, moj sen :) super super super, nemam slov, len odpadavam!
sloniatenko cawes prosim ta nevysiluj za 2 ci 3 placky, lebo ked sa na to pozres co si zjedla dokopy za dany den, je toho este malo a podla mna do denne ho limitu kcal sa na milion percent zmestis a este ti aj ostane. ved si malo papala cely den, tak sa neobavaj, tvoje telo tu energiu potrebovalo.
ja som mala vcera na veceru fazulove lusky s fazulou v konzerve , k tomu jeden krajec chleba slnecnicoveho, nasledne asi 10 srdieckovych miliek. radsej sa uz nekomentujem. bombonieru musel dojest moj priatel, lebo som mu povedalka, ze to musi zmiznut z nasho bytu :D zjedol, co by nie :) dnes rano som sa zobudila totalne chora, chorucka 38, nedokazem prehlatat, uplne mam opuchnute uzliny :/ ale do roboty som musela ist, lebo dnes musim odovzdat jeden report. ale o 15:30 sa vytratim odtialto ako gafor. a ked sefovci odidu pred 15:30 miznem s nimi. ale rano som si dala ovsene vlocky so sojovym mliekom a medom. mnam . kupila som si take tie jemne vlocky, ze aka dobrota? to bolo pred 2 hodinami. dnes si desitau nedam, nemam na nic chut.ale na obed som si uvarila faz. lusky s mrazenou zeleninou a k tomu cicer. dnes cchem robit cicerovu pomazanku. ale neviem ci budem vladat. uvidime. dala som si paralen grip a strepsils, idem si urobit cajik, do soboty musim byt ta najzdravsia osoba pod slnkom, lebo idem nakupovat do rakuska, na taky blsak, planujem si kupit korcule, lyze a ine veeeelmi potrebne veci :D
krasny den prajem!!!
sloniatenko - no skoro som odpadla, isla som s malou dusickou lebo keby si vedela ake prehresky som mala cez velku noc (2 cookoladovy zajaci, klobaska, kofolka nasa milovana atd.:) podla mna sa to ale spomaly tak uvidime :) zistila som ze najviac ta vaha ide dole stravou fakt je pravda ze 70 percent strava, 30 percent pohyb :| sloniatenko placky to nie je az taky hrozny prehresok, mala si k nim nieco? ja ich zvyknem s acidkom tak to nie je az take nezdrave nie? :) inak musim aj ja skusit tie hrusky len ja im neviem prist nejako na chut :(
ja som vcera papala takto:
R: 2 celozrne knacbroty, syr, paprika
OL:ananasova stava
O: slepaci vyvar, kuracie a rajcinova omacka
OL: biela activia a psylium, ananas nakrajany :)
V: 2 vajcia na tvrdo, zeleninka
- 2 hodiny cvicenia, a inak cez den som pila aj sladenu mineralku som mala chut:|
tak uvidime dnesok :) jaaaj kocky tak som rada ze sa mozem tu s Vami delit o moje chudnutie ani neviete jak mi to pomaha:)
lileek juchuuuuuuu ved tebe to ide uuplne super velka gratulacia supeeeeeer!!!!ja tak chudnut ako ty tak uz som stihla...zo mna to furt nechce zist :( gratulujem ti si ma potesila mooc ti to prajem :)
lolka ak budes takto malo jest pride jojo..
linq ahoj nic si z toho nerob niekedy sa proste kommbinacii-priatel-dobra vecera-a pohoda neda odolat :) ale ideme dalej :)
baculka asi kazda mame tu hnusnu pomarancovu kozu :( ale snad sa to zdravou stravou a pohybom daako urovna :)
weronika tie cerealie si citala zlozenie?kolko to ma cukru?radsej si daj napr na ranajky ten chleba co mas na desiatu potom na desiatu ovocko napriklad a obed polievka je hroozne malicko a veceru tiez musis mat zeleninka+biellkovinka.a jest by si mala kazde 3h a po ovoci asi kazde 2h.a vskole ti urcite len to ovocie stacit nebude takze aj nejake pecivko si daj+zeleninka :) drzim palce :)
no a ja nemam sa cim chvalit taze vcera-r-chleba+syr+redkovka,d-2hrusky,o-2kaizerky+polka plesnivca a rajcinka,o- jogurt a potom dlho dlho nic a vecer o 22h...dva a pol zemiakove placky nie obrovske ale mensie....... som ja ale tela ale taku chut som na ne mala... :( :(
babyyyy sorry ze tak neskoro len som bola este cvicit 2 neplanovane :)
no a moj progres je takyto:
28.3 - 79,1
4.4 - 77,3
17.4 - 75,6
cize dole suuu 3 a nejake drobneee :) tak sa vytesujeeem :))
baculka - aj mne pride ze papas malinko :) len ovocie a zeleninu skoro :) a z toho si nic nerob! to v kabinkach ja si pripadam jak kosatka, tie ziarovky a zrkadla fakt niektore znetvoria postavu nie je to tebou takze nie si ziaden Rambo :D
Ling - nevadiii aj zajtra ja den nevadi a nahodou lasagne nie je az take hrozne nie?:)
weronika - strasne malo jes, to je akurat na jojo :| vecera pridaj bielkovinu, doobeda olovrant chyba aspon nejake ovocie, obed - len polievka skus pridat tiez bielkovinu ved potrebujes energiu, olovrant pridaj aspon zeleninku:)
danka - co si mala dnes na veceruu?
sloniatenko - a na co mas chut? :) ja by som si dala cestovinky :) tie co boli v novej diete so sunkou nam nam
Ja som to dnes teda riadne pokaslala :D Cvicenie ziadne, dnes mam nejaky nizky tlak, necitim sa fajn, mozno je to pocasim. Olovrant bola cervena kapusta so susienkou z ovs. otrub a platok paradajky.
No ale potom som si dala asi 5coko cookies a na veceru som mala lasagne :D Dnes sme varili s priatelom spolu, vacsinou varime oddelene, on nema rad zeleninu a 'zdrave', tak dnes sme jedli spolu :) No co uz, ale citim sa ako prasiatko.
raňajky:acidofilné mlieko(mlieko a fit cereálie)
desiata: chlieb celozrný fit a šunka kuracia plus paprika alebo paradajka
obed:polievka
olovrant:mozarella(vejíčko)
večera:zelenina
Môže to tak byť?
Niekedy raňajky vôbec nestíham,,,,ale keď dojdem do školy hneď po1 prestávke sa snažím jesť.
v škole sedím aj 7 hodín ale mam len jeden rohlík nieje to malo?