Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

dana660xz

ahoj lolka, dobre papas. ja si osobne myslim, ze kazdy jeden z nas si vie najst hodinu denne na cvicenie a je to len na nas ci to urobime alebo nie. ja napriklad necvicim kazdy den, hoci by sa dalo. ale nic si z toho nerob, nie je kazdy na denne cvicenie. pekne chudnes aj ked denne necvicis, takze to robis dobre. len tak dalej, nech sa ti dari!!

lolka00

ahojte babenky ja narozdiel od lilekk nemám čas cvičiť, v robote mi pracuje iba horná časť tela čo je natom aj vidieť a stále sedím :(
Cez víkendy cvičím a večer ked mám rannú smenu.
Ja som papkala na raňajky sucháre so šunkou a s reďkovkou, musela som sucháre lebo nemáme doma chlebík u nás je iventúra v obchode :)
na obed mám kur. prsíčka so zeleninou na olovrant mám jablčko a do roboty si odnesiem tiež kur. prsia so zeleninou :)
Ja vôbec nemávam chuť na sladkosti :)

dana660xz

ahojte babule :)
vitam nove clenky nasho chudnuceho timu!
dana1 pisala si o tukozravej polievke , ze? no ja ti poviem moju skusenost. skusala som to drzat asi 3x vzdy som schudla nejake trapne 2-3 kila a ako som s tym prestala mala som spat 3-4 kila. je to uplne ze zle.moje odporucanie NIKDY VIAC! neexperimentuj prosim s tymito chujovinami, ked nechces dopadnut ako napriklad ja- zniceny metabolizmus a aj zaludok po takychto dietach.
joj babule inak este som stale chora ale o 9:00 mu mam nieco dolezite, ale horucka dnes uz len 37,6- takze jeden paralen a som fit :) vcera som ranajkovala ovsenu kasu potom na obed som mala fazulove lusky, mrazenu zeleninu a cicer. a na veceru soju s cestovinami na kyselo. a jasne, ze som zhresila, co by nie , asi 5 bonbonov belgickej cokolady. ale dnes sa uz v mojej domacnosti nenachadza ziadna cokolada, ani sladkost, malo byt to byt oukej.
dnes som este neranajkovala, velmi ma boli hrdlo, tak este jest nechcem, ale mam nachystanu ovsenu kasu, na obed mam cestoviny so sojou nakyselo, na olovrant planujem chlebik s cicerovou pomazankou a na veceru asi uz len jogurt a nejaky salat asi. mam tam cinsku kapustu, tak ju asi zlikvidujem.
BTW. lilekk mas uzasny jedalnicek, sebadisciplinu, krasne chodis cvicit kazdy den, wowky, moc sa mi to paci!
helus a na tie lusky potom supnes vajicko akoze prazenica, ci varene vajicko k tomu? ja to jem "len tak" bez nicoho.
sloniatenko servus, ako to ide? a inak nehovor ze si na zaciatku, ked si uz usla tak vela. inak nekukala si vcera na prime "vitejte v novem tele" ?
lingusitics a baculka- vy tak pekne papate a potom este poviete, ze aka katastrofa? och ja si musim vstupit do svedomia ci co :( babule dobre to robite.
pekny den vsetkym!

lilekk

Ahojte kocky, ako dneska? :)

Helus - kolko uz si dala dole z tych 4 kg? nevazila si sa? som zvedava vidim ze sa pekne stravujes :) tak si este uzivaj dovolenku a hlavne sa pekne zrelaxuj :)

Danka - ako sa citis? uz Ti je lepsie? dufam, ze ano nech si mozes uzit tie nakupy ;)

Baculka - zlaticko nevadi, ze si zhresila :) 100 g cokolady to je cela tabulka? nevadi ked musis tak musis ono to nie je zle raz za cas zhresit rozhybe to metabolizmus ;) asi Ti chybala energia a potom clovek zbuchne vsetko co vidi neboj sa to poznam :)

Ling - kolkorat sa vazis? :)) ja som tak rada ze nemam doma vahu ja by som na nej furt asi stala :D a pekne pracuj na tom piti :)

Sloniatenko - dnes vyskusam tie hrusky lebo ja mam k nim taky postoj ze si myslim ze ich nelubim a to ich pritom nejedavam takze ani neviem jak poriadne chutia, ale to ja mam taku vseobecnu averziu voci hruskam a jablkam skusim prekonat :))

vaji - vitaj :) co studujes? ;)

Kocky ja som vcera "zhresila" colo light 330 ml k obedu :D ale bola som cvicit utorok mam vazenie dufam ze bude dalsie kilo dole :) moj vcerajsi jedalnicek:

R: 6 fibre a pollitra zeleneho caju
Ol: activia a vlaknina, ananasova stava
O: zemiakova polievka (len stava),kopcek ryze, pecienky(mnaaaam:D), ta moja cola light ajaj
Ol: ananasova stava, a cucoriedky, activia, psyllium, caro, 2 tie fibre susienky co mam z toho naturhousu
V: polka cottage, paprika, rajcina

- mala som hodinovy spinning, dnes ma cakaju 2 hodiny cvicenia joga a spinning, zatial sa mi dari kazdy den cvicit

drzte sa kocky :))

Helus

Ahojte baby baculka,neboj zvlaDNES TO,NEBOJ,KAZDA MAME NIEKEDY TAKE BLBE DNI,aNI JA NIE SOM VYNIMKA.TERAZ SOM VYPILA KAVU,A PIJEM CAJ,A POROBIT NEJAKE VECI DOMA A IDEM PLAVAT,DOVOLENKA UTEKA MILOVYMI KROKMI,ZACHVILU JE KONIEC,ACH JAJ.DANA660 AKO SA CITIS MOJA,DUFAM,ZE LEPSIE.DNES ROBIM NA OBED TIE LUSKY S VAJICKOM,TAKE LAHKE SA MI ZIADA.PEKNY DEN VAM BABY PRAJEM.

baculka

Takže ja dnes hrôza, včera to bolo super, ale dnes ráno hrozno asi 300g, desiata biley jogurt +2suš.slivky+2suš.marhule, obed hnedá ryža ( asi 250g) +kukurica+čierne olivy ...a potom som bola 4 hodiny na záhrade, tam aj späť bicykel ale doma som zjedla 3 rožky s nátierkou + asi 100g čokolády, takže sa cítim hrozne ... mne sladké robí veľmi zle ale bola som tak vyčerpaná že som to všetko zjedla...zajtra sa musím očistiť z tohto, asi si dám na raňajky ovocie, desiata ovocie a obed zase tá hnedá ryž a... hádam to bude lepšie a vydržím to !
Držte mi prosím palce, lebo teraz to fakt potrebujem, akosi sa na mňa všetko valí a ešte aj sama si to kazím :)
Dobrú nôcku baby a nech je zajtra zas krajší deň :)

Helus

Ahojte baby vidim,ze to tu rastie.schodza domova dopadla dobre,ziadne velike hadky neboli.lolka aj ty robis na sneny,to mame trochu horsie, s tym jedlom.ja si davam polievky zeleninove,alebo jogurt,alebo cottage+zeleninka,alebo varene vajicka v praci,doma je to ine.Ale vzdy sa snazim nieco zjest,aj ked len jogurt.Zajtra budem mat na obed lusky fazulkove,s vajickom,a ranajky chlebik+ ramu+ salatove listy.Potom idem plavat,tak take mensie.Po ovoci som moc hladna,a plavat nemam silu nejako,tak idem skusit takto,pekny zvysok vecera vam prajem.

Linguistics

Joj zeny, ja dnes 0bodov :D Na ranajky som mala 1PL ovs. otrub, 1PL ovs. vlociek a 0.5PL ovocneho musli so skoricou a 3PL bieleho jogurtu. Potom 2kavy. No a teraz som mala 1 kolacik z ovsenych otrub. Som uplne bez nalady a nie som hladna :( Ale na veceru budem mat kuracie prso s chilli omackou a karfiol+brokolica. A pit som pila tiez malo. A po troch dnoch 'chudnutia' som schudla 0.3 kila :D