Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

lilekk

bre ranko kocky moje :)

sloniatenko, helus, danka - pozerala som aj jste to co jite :) naozaj ten zaciatok bol az dost smutny takto sa vypapat a jak povedala ta mamina ze ich postupne tym jedlom zabijala :( ale neskutocne pochudli vsetci ze, mna to vzdy tak nakopne a inspiruje :) Inak skusim cez vikend spravit naobed ten kuskus s maskom co robili len uvidim co dam do toho masa, len papriku? :) a chcela by som taku trubu tie snicle co robili no mnam :D

sloniatenko - treba popracovat na jedalnicku. napisem ti prikladovy jedalnicek ten dietny co mam? chces? mozes to so mnou dodrziavat ak Ti to tak bude lahsie :) najprv je to spociatku ja delena strava, postupne sa pridavaju prilohy ale nie je to nic fakt tazke na dodrziavanie ja furt vlastne papam :)

baculka - pekne papkas super! :) a ta pohankova kasa to ako robis? :)

ling / dakujem za tip na zdrav ekolaciky :) moj problem je ze keby mam doma aspon nieco sladke tak to vsetko zbuchnem :D takze sa drzim mojho hesla co nemam sladkeho doma to nepozeriem :D

danusik - ako sa citis? :) ides zajtra na tie nakupy?

drzte sa mi kocky, pekny dnik a ziadne hresenie dneska! ;)

sloniatenko

ahojte kocky tak ja vcera ani nebudem pisat...bolo slane sladke...ach.
no mo zno by mi pomohlo keby som si spravila jedalnicek na tyzden ze co budem jest.mozno by mi to pomohlo ja k napriklad aj to ze sme sa s dankou dohodl na cviceni tak teraz si to poctivo kazde rano odcvicim lebo nechcem byt ta co to nedodrzuje tak cvicim :)mozno aj toto mi pomoze.a inak to vcerajsie ste to co jite bolo uuuuzasneee krasa vsak?tak preco to r...nezvladneme my?teda hlavne ja?zvladneme ved musime.
dnes-r-chleba syr redkovky h.salat maslo,d-3kiwi,ouparene a bez tuku kare a zemiaky a 2vacsie mrkvy,o-jogurt uhorka,v- asi mozzarela

Helus

Babulky pozeram prave JSTE CO JITE,tak to je daaleko od nas.My sme na tom paradne dobre,som,zvedava,ako im to doktorka zlikviduje.Majte sa krasne,a dobru nocku.

dobreazdravo

"Pomalšie spaľovanie" či "vek" sú len výhovorky. Kto potrebuje schudnúť, musí jesť dostatočné množstvo a pestrú stravu. Samozrejme treba zmeniť zloženie doterajšej stravy aj počet jedál denne. Keby to nebolo treba, nevyzeráte ako vyzeráte a nehľadáte recepty na schudnutie.
Verte mi, že diéta ním nie je.

dobreazdravo.sk
Dobre a zdravo žiť ľahko

baculka

Ahojte bábiky :) Ďakujem vám krásne za podporu velmi mi to pomohlo :)

Inak neskutočne vás všetky obdivujem v tom cvičení, denne alebo 4-5x do týždňa, to je krása :)

Ja som dnes raňajky sparená žihľava+hrozno =asi 300g
Desiata hrozno+kiwi= 200g
Potom som 4hodiny sedela v čakárni u doktory, kde som nakoniec strávila asi 3minúty :/ prišla som domov až o pol 4, a papala som hnedú ryžu+ 3/4 konzervy kukurice + zelené olivy = asi 400-450g :) a išla som búvať a zobudila som sa ešte splným bruškom tak som si dala o pol 7 večeru - polievku ( varená mrkva + trošku borkolice bez soli a oleja)

Teraz sa treba učiť :/ a zajtra sa teším :) ráno si dám asi pohánkvú krupicu na raňajky, už teraz sa mi zbiehajú slinky :)

STE SUPER BABY ! ! ! :)

sloniatenko

heluska nevuem presne lebo ja som si len zadala recepty parny hrnec a daco mi to naslo :) ale jedna stranka bolo tusim daco ze muz v domacnosti :) :) fakt neviem zadaj a ono ti to najde :)

Helus

Ahojte baby ako sa dari?Ja si idem spravit veceru a potom trochu poupratovat,a idem zehlit.Sloniatenko kde si prosim ta pozerala tie recepty na parny hrniec?Zajtra by som chcela ist do zahradky okopavat cibulku,uz je krasne vonku,na jesen som ju sadila,bude pohyb.Zajtra budem mat na obed zeleninove rizoto,a cviku.Rodina je masova,co ja vobec nemusim,maso neni moj kamarat,uz odmalicka.

baculka

baculka, veď si jedla priam ukážkovo, tej čokoláde plne rozumiem a ani si nemôžeš nič vyčítať, tvoj organizmus chcel jednoducho len najrýchlejší zdroj energie, lebo jej veľa za deň vyprodukoval... pri takomto zdravom štýle si myslím, že tá čokoláda určite neuškodí :)