ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
pripájam sa ku chudnutiu, mám 160cm a váhu do 55kg, ale cítim, že moje telo je jak želatína, už nie je pevné aké bývalo, hlavne na bruchu mi to prekáža :)dnes som zatiaľ spapala banán, pomaranč, jablko, 2x paradajkovú polievku (mňam) a jednu šišku s brusnicovým džemom (hádam ma nezabije), vypila zatiaľ 1,5 vody a mrkovú šťavu...
zajtra idem plávať a pekne do sauny si zrelaxovať, tak prajem vám veľa odhodlania do večera :)
Danka, to hej, mne sa tiez nechce cvicit, vzdy je 'nieco dolezitejsie' :D ako napr. tv :D
Ale tak prave som docvicila 45min orbitrek a 45min bicykel, co je fajn. Co je strasne je, ze som zistila, ze ja nemam cez boky 92cm ako som si myslela, ale 96! No zbohom. :( Nic to, zajtra si pre zmenu zacvicim tae-bo cardio, ma to nejakych 40min. a potom zumbu, alebo bicykel. Co budem vladat. Ale uplne sa mi skazil cely den!!
ahoj danka no to mama...teda za pizzu nemoze :) a kedy to chodi teda o kolkej?danka prave kukam recepty na parak a da sa tam robit i kolac,spenat,leco,knedlarozne maska no je toho dost :)
ahojcek
linguistics- no toto je aj moj problem s cvicenim- donutit sa. ale ked uz cvicim tak som stastna, mam z toho radost. mas moj obdiv za to, ze sa dokazes doma prinutit cvicit. ja jakmile predjem cez dvere nasho bytu, uz len vidim gauc a telku a uplne zleniviem .
lilekk dnes to mas zasa opat na jednicku! wow super strava a este aj dve hodiny cvicenia, no téda. kde ty beries energiu. sikovnicek!
sloniatenko ach jo zasa kriza? podobne ako u mna, ja si nepamatam, kedy som mala jeden den bez hriechu, dufam, ze dnes mi to vyjde. lebo stale ma boli to hrdlo, tak nemam ani na nic chut. ale vcera ma ta baba z tej telky nakopla. chodi to tiez na prime. vcera to bolo. je to ako nase "jste to co jite", ale trva to rok. bolo tam dievca, co malo 166 kilo, za rok schudla na 90myslim. prve tri mesiace u nej byval trener, varili spolu, cvicil s nou, za tie tri mesiace dala dole neuveritelnych 36 kil. dalsie tri mesiace bola uz bez jeho dozoru, dala dole dalsich 22 kilo. cvicila, makala, joj, ale za dalsie tri mesiace dala dole en kilo a pol. hoci cvicila, zacala jest ako pred tym. ale potom jej odoperovali tu kozu a este schudla. ako nikdy by som nepovedala, ze je to ta ista osoba keby mi ukazali fotky pred a po. a navjvacsim sokom bolo, ze to bola ucitelka telocviku :D pekne to bolo, ale nase jste to co jite je lepsie. chodi to asi akzdu stredu. predtym chodilo v stredu nemocnice xxl- o extremne tlstych ludoch 250-300 kilovych. ale to bolo viac na depku, nez na povzbudenie, lebo skoro kazdy z nich umrel.
takze ked dokazala ta baba schudnut cca 70-80 kilo, tak co my nevieme tych svojich par trapnych zhodit? ved vieme ako na to , no nie?
ahojte kocky no ja zleee zleee zleee..... :( :( takze vcera cely den ok ale vecer 3x trojuholnik pizza take vacsie!a dnes?ranajky ok a potom 3ks karfiolu smazeneho a na obed 1konzumny chleba+polievka co mi mama nabalila taka fazulova s mrazenou zeleninkou a zasmaskou(olej+muka)!!!!! ale sladke nic :(
helus plavanie je super!
baculka ty si nic nepokazila ved ty normalne jes malo furt len zeleninku tak neboj :)
linq huraa cviceniu :)
lileek ahoj pekne papas :) a ako hrusky?
lolka dobre ti to ide!
danuska nasa uzdrav sa nam.a dani co je to za program co si pisala?nepoznam a kedy chodi prosim?ja som na taketo relacie :) a nezabudnut dnes je ste to co jite :)
ja som dnes mala 60brusakov a 20drepov :)
lilekk, tak ja sa vazim len rano, kedy mam samozrejme najmenej kil, nebudem si predsa kazit naladu a vazit sa vecer ;D
Inak, v pripadoch zravky som si upiekla kolaciky - zmiesala som tie ovsene otruby s ovsenymi vlockami, vysypala 1balicek vanilkoveho cukru, skoricu, nejake hrozienka a biely jogurt. Vymiesala na 'cesto', urobila na pekaci kopky, dala upiect na 20minut a tadaaa, sladke kolaciky. Tak ked mam chut na sladke, jeden si dam, a som spokojna :D
ahojte kocky :)
jaaaj prenasleduje ma zrava nalada uz nech je vecer a idem spat lebo tu okusem stol :D
danik dakujem si zlata :) ale no prave islo by to aj lepsie keby sa viac kontrolujem ale dakujem potesila si ma tou pochvalou :) a nahodou tych 5 bonbov belgickej cokolady co si mala to sa ani nerata ved to je delikatesa :)) mnam!
lolka - tak ja kedze som "uspesne" bez prace mam cas aspon na to cvicenie, ale chodila som cvicit aj ked som mala pracu a popritom som este VS robila, sice som dosla domov o nejakej 9 ale cvicit som vzdy isla, treba sa donutit :) teraz ked som doma cvicim viac :)ale uplne staci ak budes spociatku viac chodit, napr prechadzky a tak co tebe vyhovuje sama musis vediet :) ale jedalnicek super! :)
helus - ja uz neviem co by som jedla namiesto tych vajec nejaky napad?:D a ked plavas tak relaxacne alebo makas ze co najviac dlzok? :)
ling - ver mi ze keby mam vahu ja doma, tak som na nej kazdu hodinu :D
ja som dnes mala
R: 6 fibre a zeleny caj
Ol: biela activia, psyllium a moja milovana ananasova stava
O: kuracie v cesticku, calamada
Ol: biela activia, psyllium, nakrajane ovocie (kivi, jahody, ananas) :D 3 fibre (mala som chut na sladke)
V: bude cottage cheese, troska sunky, a zelenina
idem dnes na jogu aj spinning tie moje chudacke svaly nech trocha popracuju :D
Ahojte! Tak nakoniec som sa vcera prekonala, a sla si zacvicit. Ono ked uz cvicim, je to ok, uzivam si to, len sa neviem donutit ist cvicit, chapete? :D Cvicenie je super, len sa mi nechce zacat. Ale tak mala som len 40min bicykel a 30min orbitrek ale spotila som sa riadne :( :D
lilekk- vazim sa kazdy den rano po prebudeni :D Dost psycho, ale aspon mam prehlad.
Dnes som mala na ranajky zvycajnu gebuzinu - otruby a vlocky s bielym jogurtom. Desiatu som nemala, bola som v skole, na obed som si nasucho oprazila papriku, paradajku a jednu kuraciu parku s bylinkami a buchla do toho jedno vajicko. A ako prilohu trosku cervenej kapusty a otrubeny posuch :D
Pojdem si aj zacvicit, pozeram pri cviceni serial, takze cas mi rychlejsie prejde :)
Pekny den vam vsetkym prajem!
ahoj helus, to je vynikajuce, ze si bola dnes plavat. ja jem tiez delenu stravu, dnes mam vlastne ten rastlinny den ako tak na dnesne jedlo pozeram :) kedy ti konci dovolenka? v pondelok ?
Ahojte baby pekne vam ta strava ide,danka ja si tie lusky robim ako prazenicu,alebo nastruham navrch vajicko.Tak vecer si idem dat vajickovu omeletu s pazitkou,a zeleninu karelab+ ohorku delena strava fici,len to cvicenie je u mna kamen urazu,ale dnes som bola plavat.