Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

lileek a kam to chodis?a kedy sa pridavaju tie prilohy?stale ide dokola to co si pisala?si zlata.a tio ti zostavila na mieru ci ako?a ako vies kolko coho?

sloniatenko

a ten jogurt najprv. zjem a potom si az dam uhorku :) inak viete co je mnamka?jogurtovy dresnk.jogurt+1cesnak+viac kopru nadrobno nasekat+sol trosku a zamiesat nechat kludne cez noc odlezat

sloniatenko

danka ano bola som nedavno ale ja strasne rada chodim aj ked ta nasa nic moc ale teraz je zadara tak zas idem kuknut sak co budem :)

sloniatenko

inak ste to co jete bolo famooozne fakt super to bolo :) som myslela ze to nezvladnu a div sa !takze i my musime baby :)
no a ja dnes rano 20drepov 60brusakov viac nic a zajtra si asi 1x neberem na vylet kofolu!!!vzdy som si vravela ze sak na vylete mozes a tak ale nie nemozem ako mozno si tam jednu capovanu tam ale uz nebudem mat v batohu 4l kofoly ale vody ci mineralky :) na obed si tam dam ten kebab ci gyros ci ktore to je lebo neni to vobec zle teda az na biele pecivo lebo tam neni majoneza ale jogurtovy dresink a kopa rajcinky a uhorky a salat a zjem len polku tak myslim ze ok nie?je tam kuracie masko.no a potom co si mam zobrat?

lilekk

kocky tak tu je prepis tej diety, postupne sa pridavaju prilohy do jedla napr ja uz mozem jednu prilohu tyzdenne:

R: hrncek caju alebo kavy s mliekom do 1,5per. tuku, 6 fibroky susienok alebo celozrnne pecivo s nizkotucnym tvarhom alebo sunkou, zelenina
D: ovocna stava, alebo 1/2 kusy ovocia, nizkotucny jogurt alebo acidko, cmar, vlaknina
O: zelenina, biele maso, cervene maso alebo ryba, dary mora, zeleninovy vyvar
Ol:ovocna stava, 1/2 kusy ovocia, jogurt a vlaknina
V:zelenina, ryba alebo kuracie ci morcacie maso, alebo vajcia, alebo tvaroh alebo tuniak, zeleninovy vyvar

pouziva sa olivovy olej a pit sa ma vela vody, a cajov bylinkovych :) povolena je raz za cas nejaka light malinovka alebo aj nestea, nie je to take strasne a uz vobec to ja nedodrziavam striktne a aj tak chudnem :) zatial :D

no co sloniatenko ides do toho? :) ja budem len rada!

inak baby dnesok:
R: 6 fibre a ovocna stava
Ol: biela activia
o: kapustova polievka (iba stava), kuracie maso , zelenina
OL: ananasova stava cervstvo vytlacena (asi sa zmenim na velky chodiaci ananas ked to bude takto pokracovat:D)

potom som zhresila 5 cokolad merci tie male sice 70 percentna cokolada a teraz mi je zle a mam kyselinu :((( som krava ach jaj

v: budu 2 vajcia a zelenina, a idem pit este vela zeleneho caju

danka - svalovicu nemavam casto iba obcas :) ja som zvyknuta tak vela cvicit u mna bol problem vzdy len v strave, ak 3 dni necvcim citim sa jak mlandros :)

dana660xz

sloniatenko biely jogurt a uhorka? pre mna divoka kombinacia :) a idem zajtra, jasne, to si neneachm ujst, poobzerams a tam aj po nejakom paraku, v najhorsom priúade bude stale vylozeny, ked sa nemesi to linky :))) a co zasa v zologickej? nebola si minule? ci to si s niekym pletiem? ja som nebola roky v zologickej. ai by som mala ist nech vobec poznam tie zvery.dufam, ze nam vyjde pocasie

sloniatenko

lileek dakujem budes zlata ak napises :) inak tie snicle skus tak obalit ako tam a daj ich do normalnej truby na funkciu gril ja tak skusim :)
danka super ze uz si ok :) ides zajtra?ja idem do zoo :) no heluska danka ja jeden den dopredu ako tak viem :)
ste zlate :)
ja dnes-r-chleba syr redkovky maslo,d-3kiwi,oplatok kare na nom rasca paprika korenie sol azemiaky s rascou a vnatkou a mrkva dva kusy vsetko bez tuku uparene.,o-jogurt biely+uhorka a vecera mozzarela+rajcinka

Helus

Baby vcera som pozerala to JSTE CO JITE 1X a zasla som,ako sa vypracovali.Oni mali veliku nadvahu,tak im to islo dobre.Aj ja som volakedy z nejakych 86 dala dole za 3 mesiace 15 kil,to bola rozpravka.Z tej nasej vahy mensej,uz to ide tazko.Mam vypitu kavu,a teraz pijem caj,a pojdem robit to ryzoto zeleninove.Rodina ma maso+opekane zemiaky.Ranajky bude kivi+ jablko,desiata jogurt,obed -ryzoto,olovrant chlebik+ bryndza+ redkovka,to budu v zahradke,pri okopavani,vecera- cottage+ karelab+ paradajka.Bryndzu nemam rada,ale isla som okolo budy,ze letna bryndza.tak som trochu kupila,som zvedava,co na to moj zaludok,ale je vraj zdrava na zaludok,a creva,mne vzdy bolo po nej tazko,halusky vobec nejedavam.Pekny den vam baby,svieti slniecko krasme.Danka660 ty si davaj pozor po ceste domov,aby si naozaj nenaburala,to uz by bolo blbe.Sloniatenko- rob si jedalnicek 1 den dopredu,ja to tak robim,dnes si idem kupit casak Dieta idem okolo trafiky,cez tyzden som na neho zabudla.posledny den dovolenky,ach jaj.

dana660xz

dobre rano babulky moje, dnes mam uplne uzasnu naladu, smiala by som sa, ale som sama v kancli, tak neni na com. rano som sa zobudila este pred budikom, slnko mi zasvietilo do oci, to ma nabilo energiou, ja som lev a slnko ma vzdy tak dobre nabije. jaj. pozerala som telerano, kde bol ten typek "nepoloziiiiim" a robili tam take ine smesnosti, to som sa tiez dobre nasmiala :) taka som vyrehotana, ze som rano prosim pekne 2x skoro burala na trase 12km :D proste sikulka. prvy krat to bolo hned na parkovisku- ja kukam jejo nas psik, ako sa pekne venci, a nekukam dolava-doprava. tak somskoro nedala prednost. chudak sused, kukal na mna pohladom diveho byka :) druhy krat pred robotou som mala super napd, ze ved ja si tam zacuvam, nie? no amen-dolores, zadkom som skoro naburala do susedneho auta, lebo som sa ponahlala velice do roboty. to mam z toho, ze som taka rozkokosena :D
ale nie som uz chora, hrdlo neboli, uzliny tiez nie, horucka vymizla, uz len ten sopel, ale ten mi az tak nevadi :) vcera som jedla vsetko podla planu a ked sa ma zmocnila chut na sladke, a uz som bola pri mede, tak som povedala, ze "nebud slaboch" a bolo dobre :)
dneska jem uplne presne tak ako vcera.
Jste to co jite bolo uplne super, vobec som neverila, ze v takom veku sa na to daju, alebo ze ten otec bude bojovat za svoje klobasky. mam z ich radost, tej dievciny by bola skoda, je este mlada. takze ked to dokaze niekto v 64ke, tak preco my nie? jasne, ze to dokazeme!
heluska- ty ako sa stihas este o zahradu starat? ja z teba uz asi odpadnem, tolko co ty stihas, ako za dve osoby!
baculka ahojcek, ako sa dari? a co si chora, ze u doktora? len to hadam nie!
darleenka vitaj medzi nami, napis viac o sebe, my sme zvedave.
lilekk ahoj no napis svoj jedalnicek, nech vieme, co a ako sa ma robit. inak ako bolo na spinningu a joge? a nemavas svalovicu z tolkeho sportu?
sloniatenkou cauky bauky :) no zlatusik moj, mozno tebe netreba na tyzden dopredu vediet co budes jest, staci podla mna na dva dni dopredu. teda mne to tak staci, ze priblizne viemm, co budem mat dva dni dopredu, ale presne to viem jeden den dopredu. takze ked lilekk napise co mava ona, vies si to najst a napisat nam to tu jeden den dopredu a budeme sa kontrolovat. dobre? inak skus si najst taku carovnu formulku, co by ta brzdila v porusovani, ja som si nasla, ze "nie som slaboch". dnes planujem mat svoj druhy den bez prehreskov. a vies co? najhorsie je, ked neviem co mam jest, alebo som uz hladna a nemam to pripravene, vtedy si dam hocico. takze mat vzdy pripravene jedno jedlo dopredu, aby si sa vyhla improvizacii.
vela stastia baby!