ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Ešte som chcela či by ste mi vedeli poradiť čo mám všetko jesť ak by som si chcela spraviť očistný deň??
Ahojte baby.
Dneska som jedla zatial takto:
raňajky knäckebrot s rajčinou
desiata rohlik a rajčina
obed franzuska polievka plus 2 palacinky
chcela som sa opytat že môžem aj knäckebrot na večeru či to len rano ?
lileek ked ja si neviem predstavit nejest ryzu a hlavne zemiaky :( a syry mozem?ved v jedalnicku nejsu.a na obed mam maso+zelenina a aj vyvar?a na olovrant si mam z toho nieco dat asi nie secko co si napisala sak?a povedala ti tam kolko si mas dat asimasa?ze platok a tak?a na veceru tiez k vecere i vyvar ci len jedno z toho?dik :) som otravna ja viem :)
lilekk, Helus, dakujem, zlate ste, ale ja som zo seba strasne frustrovana! Keby som aspon bola hladna, tak ok, ale jednoducho ma to napadlo a hned som si to aj spravila a zjedla bleskovou rychlostou :DD
sloniatenko - tak som to aj planovala, ze len nejaku bielkovinu + zeleninku budem, zemiaky ma uz vobec nelakaju, raz za cas si dam trosku cestoviny, ale vcera som tooolko ryze narobila, ze az, a nechcem ju vyhodit ;D Vraj je ok na veceru aj spenat a vajicko na tvrdo, taku kombinaciu ja lubim, len vzdy mam potom 'zvady' s priatelom, ktory tu bedaka ze tak malo na veceru jem, lebo jednoducho MUSI byt bud zemiaky/ryza/cestovina. :D
Helus, drzim palce, ja som si nikdy nevedela predstavit ake len moze byt jedlo bez peciva ale da sa to.
Inak, uz sa ucim aj pit, vcera aj dnes som vypila 'az' 2litre cistej vody! ;D
Ahojte baby linguistics- tie toasty vobec nevadia,mas len popoludnie,do vecera ti krasne vytravia,a aspon nebudes vecer moc hladna.ja som bola na zahradke,okopavala som,ale uz som doma,pijem kavu,a idem pre vnucku do Petrzalky,a pojdeme na drazdiak tam vzadu su kone,ideme im dat mrkvu.inac zo zahrady som sa zastavila v tescu koipec zeleniny som nakupila mrkvu,karelaby,jablka,kapustu,paradajky,a idem striktne na stravu bez peciva+chleba,a z priloh bude u mna prevladat sosovica,pohanka,krupy,a ziadne chujacinky.Mam doma jogurty,acidko,a nizkotucne syry,musim to sklepat,na tu 60 tku,v nedelu sa vazim,tak som zvedava.Prajem vam pekny viken dik,a vela slniecka.
Ling - jaaaaaaaj ty si podarena s tymi toastami :D inak aj ja som mala vzdy problem s tym ze som sa doobeda stravovala na jednicku a s pribudajucimi hodinami to islo dole vodou :D inak mne pomaha pitie caju tepleho kludne ovocneho oklames zaludok ;) alebo kludne jedz zeleninku kaleraaab a tak
sloniatenko - oni ti urobia zadarmo rozbor napr ja vobec nezadrziavam vodu, ale mam na sebe len cisty tu co musim dat dole :) ale myslim ze jedalnicek by si mala podobny len by ti dali ine pripravky :) nevazim si jedlo prosim ta na take ja nemam nervy :D chodim do naturhouse, pocuvaj a tie prilohy, no mne hned jednu pridali po tyzdni :) ale ved napr zemlicku celozrnu si kludne daj ani ja to nedodrziam na 100 percent a dokonca rano to tam aj mas v jedalnicku tak co im ide hlavne o to aby som vecer netlacila sacharidy :) a nejes stale to iste dookola ved si prisposobis mozes si dat syr ked chces alebo sunku, alebo nejaku inu bielkovinu a zeleninu a ovocie ake lubis ;) takze je to na tvojej fantazii
annika prenoha vitaj!my sme myslell na najhorsie..a co ti bolo moja zlata mas problem daaky?moja zlata este ze si v poriadku ved sme kazdy den na teba mysleli moja uz nam to nerob prosimta.a ty myslis ze si pribrala ci ako?
ahoj linq no vies ja si dam mozzarelu ale neskor si dam este zeleninku :) alebio to nezvladnem a dam si hoc co :( vecere skus bielkovina a zelenina bez ryze zemiakov...
ahojte babulky :) to som ja, ak si este pamatate :)) Maoamka mi napisala mail, ze som sa vyparila bez vysvetlenia. Mrzi ma to, bolo to voci vam nefer, ale nemyslela som, ze sa tu tak dlho neukazem, tak som ani nemala dovod nieco pisat. Zijem si stale rovnako :) len som sa venovala inym veciam, ktore moju hlavicku viac zamestnavali ako zdrava strava a cvicenie. Ale vsetko je v poriadku, nic take sa nedeje :). Len som vam to tu nechcela kazit :)). Taebo ma stale rovnako drzi, len som sa vcera dozvedela, ze nasa cvicitelka ide prec :(. No co uz, stale sama zmena... A v tychto dnoch, asi tak tyzden, mam totalne oranzovu chut :), takze vkuse by som jedla pomarance a grepy a obliekam si oranzove tricka, takze zmena jedalnicka oproti zime :)).
Dufam, ze vam sa tu vyborne dari tak, ako si vas pamatam, sikulky moje zlate :). Precitam si viac o vas, nech sa dozviem, ako sa mi mate :). A dufam, ze sa na mna nehnevate, ze som na tak dlho tak zmizla :). Ale ja ani neviem, kolko teraz vazim alebo meriam :)).
Pekny dnik prajem :)
Ach dievcata, naucte ma jest tak malicko, ako jete vy :))) Na veceru paradajka a mozarella.. no tak to by som nezvladla :)
Ja som dnes mala R: 2otrubene posuchy so syreckom a kuracou chudou sunkou; O: 2PL ryze uvarenej s kari zmiesanej s tuniakom (na obale pise 'in water' tak bude asi vo vode.. :D). No a potom som dostala napad, ze si spravim toasty, a prosim pekne prave som dotiskala 2toasty so syrom a sunkou - co su 4krajce toastoveho chleba :D A tak pekne mi slo nejest mucne jedla. Ach jo. A na veceru budem mat zas trosku ryze s kuracim masom a zeleninou v chilli omacke.
Mam taky pocit, ze sa prejedam na vecer, musim si inu veceru vymysliet.