Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Transplantácia vlasov

Príspevok v téme: Transplantácia vlasov
lovedays

tak na úvod, koľko stojí taká transplantácia vlasov? mám záujem, hoc nemám nejako extra riedke vlasy, ale chcela by som si tým opticky znížiť čelo, ktoré mám až nápadito vysoké. Dá sa niečo také spraviť? úplne na vrchu čela, kde už začínajú moje vlasy, by sa preniesli vlasové transplantáty a vznikli by tam nové vlasy, tým by som opticky zakryla vysoké čelo?

freatfun

Anonym ako povies je to na tebe ci sa chces orientovat podla ceny. Ono nejde tak ani o vybavenie ako o skusenosti lekara alebo lekarky, ktora ma cely zakrok pod palcom, takze tam je rozdiel najma medzi klinikami ;)

anonym40

Ahojte, vdaka za reakciu. Samozrejme, ze ta cena nie je to najdolezitejsie, ale urcite to robi svoju vahu. A podla mna je kvalita viac menej rovnaka, pretoze technologia + mozno aj pristroje rovnake su. Celkovo klinika vyzera byt na vysokej urovni a len som sa chcel spytat vas na tomto fore, ci s nou mate skusenosti? Ale vidim, ze asi nie.

Peter214

vladko necuvol som uz mam konzultaciu v Centre plastickej a estetickej chirurgie za sebou, zaciatkom tyzdna som tam bol len som nemal nejako cas potom sa ti ozvat ze co... No doktorka povedala, ze nie som strateny pripad a ze v mojom pripade by bola skoda keby som do toho nesiel... tak ideme na to naco to zbytocne komplikovat a predlzovat ;)

vladkousko

Peter nejako ostalo ticho s tebou, bol si na tej konzultácii či si z toho nejako cúvol? očakával som že sa ozveš ako si pokročil čo je s tebou čo si sa na konzultácii dozvedel a ty nejako ništ.
Anonym nenechaj sa zmiasť cenou prosím ťa. Riadiť sa cenou pri takomto pomerne dosť dôležitom zákroku je z môjho pohľadu celkom risk

freatfun

Anonym nechcem sa ta nejako dotknut alebo nieco podobne len by si si mal uvedomit ze pri takomto zakroku nie je vobec vhodne zameriavat sa na nejake akcie alebo na nejake najnizsie ceny celkovo, nemusi to dopadnut dobre, pretoze tie ceny su nizke vacsinou na ukon niecoho a myslim ze to je potrebne si uvedomit

anonym40

Zdravim. Mate niekto skusenost s klinikou v Bratislave - Interklinik? Tam je cena 1820€ na 1000 vstepov, co robi cenu 1,82€ na 1 vstep. Inde je standard cena 3€ za 1 vstep. Bol tam uz niekto z vas?

Dakujem za odpoved.

Peter214

vladko dakujem ti za pomoc a za rady zatial som sa len nakontaktoval na tu kliniku co si mi pisal a uvidim ako sa to dalej bude vyvijat mal by som tam buduci tyzden zajst za doktorkou Nestorovou, aby sa mi na vlasy pozrela ci nie som strateny pripad :) a ci sa s tym da ozaj nieco este urobit a co s tym dalej. Tak uvidim co mi potom tam povedia ako budem postupovat..
nonameee co sa tyka tvojej rady tak poviem ti ze uz mam toho za sebou mnoho a lieky nie su vobec na nic dobre....

vladkousko

Tak tesne po zákroku podstatné je hlavne aby si si nezmýval hneď vlasy, pretože sa to nesmie, ale tak s tým by ťa mali oboznámiť. Mne všetko lekárka v Centre plastickej a estetickej chirurgie pred zákrokom vysvetlila, čo ma čaká, aj ako to bude potom a čo môžem a nemôže a podobne. Tak nejako by to malo aj byť že všetko ti to lekári ozrejmia :)

Peter214

tak to je fajn. Potesilo ma ze kedze to nie je riesene skalpelom ze nie je potrebne na klinike zostavat. Ale ako to je co sa tyka starostlivosti o vlasy tesne po zakroku? Treba byt opatrny aby nejako tie transplantovane vlasy sa neposkodili?