tak na úvod, koľko stojí taká transplantácia vlasov? mám záujem, hoc nemám nejako extra riedke vlasy, ale chcela by som si tým opticky znížiť čelo, ktoré mám až nápadito vysoké. Dá sa niečo také spraviť? úplne na vrchu čela, kde už začínajú moje vlasy, by sa preniesli vlasové transplantáty a vznikli by tam nové vlasy, tým by som opticky zakryla vysoké čelo?
Transplantácia vlasov
Normálne, keď si nájdeš stránku Centra plastickej a estetickej chirurgie, kde táto lekárka pôsobí, tak tam je taká kolónka alebo akoby som to nazval, že náš tím alebo niečo také a tam si to vieš pekne pozrieť, prečítať o nej akú má prax. Podľa mňa by si nemal mať problém to nájsť. Ale veď keby niečo tak sa ozvi a ti helfnem..
Tak to neviem že sa to dá nejako zistiť, kde si to čítal? ja som to teda buď prehliadol alebo neviem. Mal by som sa k tomu asi vrátiť a venovať tomu trošku viac času aby som si všetko prečítal a nič nezanedbal. Snad zajtra si najdem viac casu nad to sadnut :)
Tak ja som si pozrel na stránke kliniky doktorku Nestorovú, že akú školu má, ale kurzy a takéto veci a to ma presvedčilo tiež. Podľa mňa človek keď chce niečo robiť dobre a kvalitne tak musí mať za sebou už nejakú tú prax, čo teda pani doktorka, ktorá to mne robila má.. Dopátrať sa k tomu nie je ťažké, keď sa o niečo zaujímaš tak pozeráš, čítaš snáď všetko
skúsenosti doktorky? ako si zistil aké má skúsenosti? ako dlho robí to čo robí? neviem si predstaviť ako si sa k takému niečomu mohol dopátrať..
tak ja verim tomu ze to je pre mna taka nova nadej na zivot na nove vlasy :) len chcel by som vediet skusenosti a rady z viacerych stran...aj ked uz som viac menej nalomeny ze do toho idem
igork myslím že väčšina ľudí ide na transplantáciu s tým, že pomaly ani nevedia, čo ich čaká, ale veria, že im to pomôže. Ono ide hlavne o to aby si veril tomu, že tá transplantácia má zmysel. Že sa to podarí a dá ti to šancu na život s vlasmi ;)
tenista to je mozne ze mi ich povedia ibaze, ja mam trosku obavu z toho ze tam pojdem nepripraveny a nebudem vediet co ma v podstate vsetko caka..
Luchannne tvoj manzel bol na zakroku v Centre plastickej a estetickej chirurgie? a kolko je po zakroku? mna by zaujimalo aj celkom ako je to potom po case so starostlivostou aj o tie nove vlasy, ci sa netreba nejako specialne o ne starat
slizik z akého dôvodu? dôvodov som na to mal hneď niekoľko, ale najdôležitejší dôvod bol - skúsenosti doktorky, ktorá mi transplantáciu robila. Pretože to je podľa mňa dôležité aby doktorka vedela čo robí a potom samozrejme prístup, celkovo personálu kliniky a doktorky :)
igor ty riešiš a stresuješ zbytočne. Toto sú veci, ktoré sa dozvieš aj na konzultácii aj po transplantácii. Lekárka ťa s nimi oboznámi, nemusíš sa báť že niečo nebudeš vedieť alebo zanedbáš. Všetko budeš vedieť včas. Keď to bude potrebné.
moj manzel je po transplantacii vlasov uz nejaku tu dobu..podstupil ju v kosiciach na klinike na ktorej bol aj tomino874 ktory tu pisal..po zakroku si pochvaloval aj starostlivost ale najma pristup doktorky.. tiez dlho premyslal ci ma ist ci nie ci to nebudu vyhodene peniaze ale isiel do toho a vysledky sa postupne dostavuju z coho mame obaja radost - pekny den prajem :)