tak na úvod, koľko stojí taká transplantácia vlasov? mám záujem, hoc nemám nejako extra riedke vlasy, ale chcela by som si tým opticky znížiť čelo, ktoré mám až nápadito vysoké. Dá sa niečo také spraviť? úplne na vrchu čela, kde už začínajú moje vlasy, by sa preniesli vlasové transplantáty a vznikli by tam nové vlasy, tým by som opticky zakryla vysoké čelo?
Transplantácia vlasov
Ja ti verím, nie je jednoduché urobiť takéto rozhodnutie. Ale stojí za to. Je dobré si takto pozisťovať a sám si urobiť obraz, ono o mnohom už napovie aj tá komunikácia s lekárkou, s klinikou a takéto veci. Pre niekoho sú to drobnosti, ale práve tie o mnohom svedčia. Držím palce ;)
Kazdy jeden podla mna toto robi, ze veri tomu na zaciatku a asi je dost tazke prijat fakt, ze uspech neprinesu, ze? Podstatne je ale hladat cesty ako sa problemu zbavit. To je super, ze uz teraz onedlho ta to caka, budem ti drzat palce, my sme radi, ze sme sa rozhodli pre doktorku Nestorovu z Centra plastickej a estetickej chirurgie a najma sme radi ako to vsetko dopadlo a ze vidime aky to malo vsetko zmysel. Prajem ti aby si zazil ten isty pocit nadsenia a radosti ako moj chlap :)
martin viem ako sa citis, nie si sam tiez som na tom bol pred zakrokom kadejako, rozne pocity som mal, ked som si kupoval v lekarni vodicky, tak som dufal, ze konecne to pomoze a po desiatkach vyskusanych takychto pokusov som to zabavil a isiel som radsej do transplantacie :)
Ahoj linduss84, presne ako pises - malo chlapov si to uvedomuje. Aj ja som sa v minulosti presviedcal, ze ved snad u mna vodicky "zaberu", ale su to zbytocne vyhodene peniaze. Ked sa to zrata, keby som ich nekupoval, uz som mohol mat za tie peniaze zakrok davno za sebou. Inak termin mam druhy augustovy tyzden, takze este dva tyzdne cakania predo mnou. Ak bude zaujem, dam aj foto, ako som dopadol :)
Lenze toto, co si napisal, si len velmi malo chlapov uvedomuje. Ze tie vodicky a kremiky a neviem co vsetko stoja vela penazi, ked si to clovek vsetko nakoniec zrata. Kedy mas termin zakroku? :)
Vlado ved aj ja som sa rozhodoval velmi dlhy cas. Ale hovorim si, radsej dam peniaze do tohto, nez do nejakych vodiciek a liekov, ktore aj tak nefunguju a maju este aj bohvieake vedlajsie ucinky...Tak som sa nakoniec k tomu dokopal. Je fajn vidiet, ze aj ludia, ako ty, co to uz podstupili, by do toho isli znova.
Tiez som dlho hladal vhodnu kliniku - sposobom, ze som sa hlavne pytal par znamych, kde boli a ci boli spokojni. Najviac z nich, a aj vela ludi na roznych forach, odporucali Kosice, tak som sa tiez rozhodol pre ne. Z osobneho stretnutia som mal navyse velmi dobry dojem, tak snad je moje rozhodnutie spravne, Teraz mi uz zostava len vyckat na zakrok :))
Martin, to mi môžeš veriť, že nebudeš. Ja som po tomto zákroku už niečo vyše roka. Trvalo mi nejakú tú dobu kým som si povedal, že do toho idem. Ale to rozhodnutie neľutujem a ani výber kliniky. Prácu odviedli skvelú. Keby mám ešte raz premýšľať nad tým, či ísť či neísť, tak už by som nad tým asi ani nedúmal a bez váhania by som išiel :)
Dakujem pekne za povzbudive komentare :)) Je super vidiet, ze mate s klinikou dobre skusenosti. Presne taketo relevantne nazory potrebujem vediet pred samotnym zakrokom. Aj ked, ako hovorim, uz z konzultacie s doktorkou Nestorovou som mal velmi dobry dojem. Teraz mi uz zostava iba vyckat do zakroku :)
Vladko diky za koment, okolie asi fakt uz potom riesit nebudem. Ty si aky cas po zakroku, ak sa smiem spytat? Podla toho, co hovoris, si asi spokojny :)
Teším sa keď čítam vaše komentáre. My sme boli už na konzultácii na klinike. Manžel tam nechcel ísť sám, tak som išla s ním. Už len čaká, kedy príde deň zákroku. Povedal, že už normálne si predstavuje, že bude mať vlasy ako mal za mládi. Mal krásne vlasy, asi aj to pomohlo aby som sa do neho zaľúbila, ale aj keď o ne dosť prišiel, aj tak zaľubenie ostalo :) :) :) Ale bude to lepšie, verím v to.
Martin, keď budeš mať po transplantácii ani ťa nenapadne ako vyzeráš teraz, ale budeš mať pred očami to ako budeš vyzerať, keď vlasy začnú rásť. U mňa to tak bolo. Neriešil som potom po zákroku už vôbec okolie, kto čo hovorí, vedel som, že som urobil veľký krok k tomu aby som sa zbavil toho, čo ma trápi a nezaujímalo ma nič len výsledok ;)