Transplantácia vlasov

Príspevok v téme: Transplantácia vlasov
lovedays

tak na úvod, koľko stojí taká transplantácia vlasov? mám záujem, hoc nemám nejako extra riedke vlasy, ale chcela by som si tým opticky znížiť čelo, ktoré mám až nápadito vysoké. Dá sa niečo také spraviť? úplne na vrchu čela, kde už začínajú moje vlasy, by sa preniesli vlasové transplantáty a vznikli by tam nové vlasy, tým by som opticky zakryla vysoké čelo?

linduss84

Martin to ako budes vyzerat tie prve dni, to absolutne nie je podstatne, ked si uvedomis, ze aka buducnost ta caka dalej. Ze za nejaky cas vlasky budu. :) Ano, je fajn. Ja som rada, ze sme dostali tip zrovna na tuto kliniku a lekarku. Neviem kde by sme lepsie pochodili. Peniaze nie su z mojho pohladu nejake dolezite v tomto smere. Vysledok je to, co je najdolezitejsie. Verim, ze to bude fajn. ;)

martin222

Dakujem za reakciu linduss84 :)
Osobne som sa hlavne rozhodoval pre kliniku s dobrym pristupom lekara. Je mi uz jedno, ci zaplatim o par eur viac alebo menej. Doktorku Nestorovu som videl pred casom aj v Telerane a presne som mal z nej pocit, ze ju praca bavi, ako pises aj ty. Je super, ze tvoj manzel mal dobru skusenost, snad budem na tom po case rovnako. Aj ked, trosku sa obavam, ako budem vyzerat tie dni kratko po zakroku, ale snad to nejako vydrzim :))

linduss84

Martin myslim, ze si sa rozhodol dobre, my sme toto s manzelom absolvovali rok dozadu. Tiez sme museli z BA cestovat do Kosic, ale neodradilo nas to. Manzela trapili vlasy uz velmi dlho, nestastny bol z toho ako rychlo mu redli a mna trapil pohlad na neho. Tak sme riesili kam ist za kym, dostala som potom od znamej kontakt do Centra plastickej a estetickej chirurgie, isli sme tam na konzultaciu, avsak este manzel mal trosku obavy. A ked sme z tade po konzultacii odchadzali tak len hovori, ze nevedel z coho mal strach, ked sme tam isli. Prebehlo to v pohodke, lekarka velmi mila a najma je vidiet, ze vie, co robi a ze ju praca bavi :) Termin na zakrok dostal do dvoch tyzdnov a zvladol to super a podstatne je, ze vlasy rastu! :)

martin222

Ahojte, takze vcera som bol na vstupnej konzultacii a nic strasne to nebolo, ako som sa obaval :) Trvalo to asi 20 minut, dozvedel som sa, ze vhodny typ som, dokonca vraj mam velmi dobru kvalitu vlasov, o com som uprimne dost pochyboval..Kazdopadne, vysledok je, ze som sa podujal na zakrok. Este neviem sice kedy, ale pravdepodobne v rozmedzi mesiaca - dvoch, podla volneho terminu. Inak doktorka Nestorova velmi mila a ochotna, odpovedala na vsetky moje mozne aj nemozne otazky, takze zatial spokojnost :)

martin222

Dakujem za podporu Ewula. Zistoval som aj u znamych a nakoniec som sa prihlasil na vstupnu konzultaciu do Kosic. Uvidim, ako to bude prebiehat a hlavne zistim, ci som vobec na zakrok vhodny typ. Buduci tyzden by som mal mat konzultaciu a nasledne dam vediet :)

Ewula

Martin222 môj priateľ tiež riešil túto dilemu asi dva roky dozadu a nakoniec sa rozhodol pre Košice. On je taký bojko, tiež sa dlho odhodlával, ale nakoniec sa rozkýval a musím povedať, že to stálo za to. Je z neho iný človek, totálne mu to zmenilo sebavedomie. Sám povedal, že keby sa mal rozhodnúť ešte raz, ide opäť do toho, ale s rozdielom, že o pár rokov skôr :)) Pred zákrokom ho jeho vzhľad totiž dosť trápil - mal veľké "kúty". Inak prístup kliniky bol stopercentný, bola som na zákroku s ním a som rada, že si vybral toto pracovisko. Zákrok mu robila doktorka Nestorová. Aj personál neskutočne milý a ľudský. Teraz sú to odvtedy už dva roky a aj keď mu na iných miestach vlasy mierne zredli, celkový dojem je stále super. Držím palce, daj vedieť, ako si sa rozhodol.

martin222

Ahojte, tiez sa v poslednej dobe venujem zistovaniu informacii o transplantacii vlasov. Precital som viacero diskusnych for, som viacmenej rozhodnuty zakrok metodou FUE absolvovat, kedze doplnky vyzivy, pripadne rozne "vodicky" v mojom pripade tiez neucinkovali. Cital som aj v tejto diskusii, ze viaceri z vas mate velmi dobre skusenosti s doktorkou Nestorovou z kosickej kliniky. Osobne sa rozhodujem medzi Centrom plastickej a estetickej chirurgie v KE a Folliclinic-om v PN. Celkom ma vsak nalomilo, ked som cital dobre recenzie aj na tomto fore na doktorku Nestorovu z Kosic. Aj ked som z Bratislavy, nerobilo by mi problem vycestovat na zakrok do KE. Vedeli by ste mi poradit, pre ktoru kliniku sa rozhodnut? Prioritne su pre mna profesionalita kliniky a pristup lekara. Pripajam aj foto, ak by niekto vedel fundovane poradit, s kolkymi stepmi mam predbezne ratat. Diky

petulienka12

Freatfun ty si nevieš predstaviť akú radosť si mi urobil. Nie som nejako zvyknutá byť bez mojej polovičky. A chcela by som po takomto zákroku byť pri ňom, takže budem len rada ak bude môcť ísť domov. Čoraz viac sa o transplantácii doma rozprávame, dúfam, že sme na dobrej ceste k tomu aby sme to už neriešili len v rovine pouvažujem o tom,.

freatfun

Petulienka uplne hned nie, po takej hodine. Ale v ten den este by sa ti domov vratil toho sa obavat nemusis. No bolesti nejake boli, ale dalo sa to zvladnut ved uz takych bolesti som zazit v zivote niekolko a toto bolo pohode, da sa to utlmit v pohode tabletkami, takze nejaky problem to nie je.

petulienka12

Freatfun to si ma potešil, že len v lokálnej, to v podstate hneď po zákroku bude môcť ísť domov, nie? Ty si pociťoval po zákroku aj nejaké bolesti alebo niečo také? Mám na mysli, že keď začala ustupovať ta anestézia :)