tak na úvod, koľko stojí taká transplantácia vlasov? mám záujem, hoc nemám nejako extra riedke vlasy, ale chcela by som si tým opticky znížiť čelo, ktoré mám až nápadito vysoké. Dá sa niečo také spraviť? úplne na vrchu čela, kde už začínajú moje vlasy, by sa preniesli vlasové transplantáty a vznikli by tam nové vlasy, tým by som opticky zakryla vysoké čelo?
Transplantácia vlasov
pred tym ako sa rozhodnes, ze chces transplantaciu skutocne podstupit, zvaz vsetky pre a proti a najma sa porad s lekarom. kliniku si vyberaj podla recenzii ludi, ktori zakrok uz absolvovali. vela googli a najdi si vsetky potrebne infromacie. napr. v tomto clanku najdes pribliznu cenu, postup, metody atd.
nanogen.sk
stresovať, je to práveže myslím že taký prirodzený strach z niečoho nového, nepoznaného. Ale snáď po konzultácii budem pokojnejší. Z akého dôvodu si sa rozhodol pre túto kliniku?
tenista87 ale je mozne aby som si po tych 48 hodinach uz umyl vlasy normalne aj samponom, ci to sa este neodporuca? obavam sa ci to nejako nemoze stipat alebo co..
slizik je dôležité keď si vyberieš kliniku aby si tam zavolal, informoval sa ako to tam funguje. Ja som bol v Centre plastickej a estetickej chirurgie, vopred som si tam zavolal dohodli sme sa na konzultácii a ďalej sa to riešilo. Nemáš prečo stresovať. Transplantácia ti môže zmeniť život len k lepšiemu.
ako to myslíš - ako si umývame vlasy? prvé umývanie je možné po 48 hodinách, treba ale na vlasy veľmi jemne ich masírovať a umývať. :)
veď toto aby som našiel na to odvahu a išiel tam. Ty si tam išiel potom ako si sa ohlásil alebo si sa neobjednával, nenahlasoval?
Ako si po transplantacii umyvate vlasy? a ako casto?
slizik to ako dlho trvá konzultácia ohľadom transplantácie vlasov ti može byť ale úplne jedno. Vôbec na tom nezáleží. Dôležité je aby si nabral odvahu na tú konzultáciu ísť. Potom ti garantujem že ti bude úplne jedno či tam stráviš pol alebo trištvrte hodinu :-)
zacnu rast nove vlasy az po tom vsetkom? to sa ako dlho clovek nacaka? cital som uz davnejsie ze si pisal, ze si bol v centre plastickej a estetickej chirurgie tam je to ako s pobytom na klinike? po transplantacii tam musis ostat? zacal som nad tym celym viac premyslat. Stale skusam to co mi dali v lekarni ale vysledky zatim ziadne tak asi to zahodim a vyskusam toto. Aj ked este by som si to chcel nechat ulezat v hlave.