Transplantácia vlasov

Príspevok v téme: Transplantácia vlasov
lovedays

tak na úvod, koľko stojí taká transplantácia vlasov? mám záujem, hoc nemám nejako extra riedke vlasy, ale chcela by som si tým opticky znížiť čelo, ktoré mám až nápadito vysoké. Dá sa niečo také spraviť? úplne na vrchu čela, kde už začínajú moje vlasy, by sa preniesli vlasové transplantáty a vznikli by tam nové vlasy, tým by som opticky zakryla vysoké čelo?

slizik

pretoze ju zvazujem. Len nechcem tam stravit cely den. Z doktorov mam vseobecne zmiesane pocity, preto by som bol rad keby to bolo vybavene velmi rychlo :-/

lukáš51952

Ako dlho? je to dosť individuálne. Pretože niektorí ľudia majú mnoho otázok, ktoré ich zaujímajú a iní nie. Čiže to záleží všetko od teba. Prečo sa pýtaš?

tomino874

Nádej je vždy. A treba jej veriť. Ja vďaka tomu, že som mal nádej. Zisťoval si dostupné možnosti a prinieslo mi to nové vlasy. Do tretice všetko dobré. Ešte by som na tvojom mieste zašiel na jednu kliniku čo povedia. Držím palce

Roman.T

Vlasova ono je to tak, ze s rozhodnutim lekara neurobis nic. Ani ty ani my. Myslim ze kazdy jeden z nas pred samotnou transplantaciou musel podstupit konzultaciu na ktorej lekar zhodnotil ako vlasy na tom su a ci je mozna transplantacia. Mrzi ma ze u teba to nedopadlo podla predstav ale v konecnom dosledku stale mozes vyskusat do toho ist. Oni ti to nezakazali len to nedoporucuju ;) nadej tam stale je.

Vlasova

Chlapi. Ked vas citam,tak vam uprimne az zavidim. Pred ale troma rokmi som bola na vychytenej sukromnej klinike,kde som si chcela dat transplatovat vlasy. Spravili mi vsetky potrebne vysetrenia,rozne 3-4D snimky pokozky hlavy+stav vlasov,no napokon mi to neodporucili,pretoze to mam vraj geneticke,a ze mam zvysene hladiny muzskych hormonov. Ze keby mi to aj urobili,vlasy by sa neujali. Odporucali mi brat antikoncepciu kvoli tym hormonom a na vlasy mi akurat tak vodicky ponukli.
Tento rok som bola na inej klinike filialka z Talianska,ktori transplatuju bio vlasy. No ani tam mi to po konzultacii s Talianskom neodporucili. Tiez sa odvolavali na genetiku a zaroven to,ze mam cukrovku. Nepicham si inzulin,beriem lieky. Nechapem. Vy ste muzi,vy nemate nadbytok muzskych hormonov? Samozrejme,ze mate. Vacsinou je to tiez u vas dane geneticky /bud to mate po otcovi,alebo po dedkovi/. Tak ako,ze vam transplataciu vlasov urobili,bola uspesna a u mna to nejde? Naozaj uz tomu nerozumiem. A to som zena. U mna je to horsie mat taketo problemy s vlasmi nez u vas.

stevo00

co to je hned kotros? hned je relativne. Nebude to zo dna na den. Najprv si musis prejst tym, ze budes mat na hlave chrasticky, ktore by si si nemal strhavat. Potom si prejdes tym, ze vlasy zacnu vypadavat a az potom nasledne zacnu rast nove vlasy. Cize trva to nejaky cas, ale stoji to za to

Milo210

Netreba veriť všetkému, čo ti niekto povie. Najlepšie je vyskúšať si veci na vlastnej koži. Ja tiež som sa trápil so šampónmi a nedal som si povedať, keď mi hovorili, že to nepomáha. Musel som si to vyskúšať.. nakoniec som zhodnotil, že nepomohlo a išiel som na konzultáciu ohľadom transplantácie vlasov..

kotros

kikusino tak v tomto mas asi pravdu, keby povedala ze nema ucinky tak ho nekupim a radsej sa po niecom inom poobzeram. :/ Asi by som nemal pani v lekarni verit vsetko :/
stevo00 lenze co vlastne cloveka po transplantacii caka? to hned bude mat krasne vlasy?

stevo00

Kotros ja nemam dovod lutovat, ze som transplantaciu podstupil. Mne transplantacia velmi vela dala. Zmenil som celkovo pohlad na svet a hlavne na seba. Dlhe roky som bol nespokojny. Nervozny z toho, ze kazdym dnom je to s mojimi vlasmi horsie a horsie. A teraz to sa ani porovnat neda. Cena je individualna - vsetko to zalezi od rozsahu. Kolko stepov budes potrebovat.