tak na úvod, koľko stojí taká transplantácia vlasov? mám záujem, hoc nemám nejako extra riedke vlasy, ale chcela by som si tým opticky znížiť čelo, ktoré mám až nápadito vysoké. Dá sa niečo také spraviť? úplne na vrchu čela, kde už začínajú moje vlasy, by sa preniesli vlasové transplantáty a vznikli by tam nové vlasy, tým by som opticky zakryla vysoké čelo?
Transplantácia vlasov
Som rad, ze si sa tak naladil. Vies co vedel by som ti akurat tak ulicu povedat, ale ked si najdes ich stranku tak tam je aj mapa a cela adresa cize to bez problemov si vies zadat do navigacie a tam bez problemov trafit.
diky za odpovede normalne sa ma zmocnili obavy ze co ak ju nakoniec nebudem moct podstupit, ale som sa rozhodol ze na konzultaciu zajdem a budem verit, ze to pojde. Nejak som sa naladil na vlnu ze mi transplantacia moze zmenit zivot. Ta klinike je v Kosiciach ze? a kde?
pre som petko - je normalne ze vlasy zacnu padat. Oni vypadnu aby potom nove tvoje mohli narast. Je to uplne bezne. Len kedze ja som bol v euforii tak som pomaly nic nevnimal len som ziral na seba v zrkadle :)
sompetko urcite sa oplati ist na konzultaciu a budes vediet na com si, ci vobec este je nejaka sanca aby si mal vlasy alebo nie. A na klinike, kde som bol, kde bol aj ladimed tak ti urobia aj vysetrenie, ze preco ti vlasy vlastne padaju, cize moja rada znie: chod do toho!!
Je to mozne, pretoze pri transplantacii dost rozhoduje aj kvalita vlasov, to dokaze najlepsie len lekarka zhodnotit, ci si vhodny adept na transplantaciu alebo nie.
cize v podstate sa moze este stat, ze nebudem moct transplantaciu podstupit? to je ako mozne? Mal by som teda aspon absolvovat konzultaciu a potom sa rozhodnem, ci pojdem do toho ci nie.
tak to potom som druhy ty :D ja tiez ciapku na hlavu by som si najradsej prilepil, lebo toto uz ozaj asi ani mozne nie je aby mi tak redli vlasy.To Centrum plastickej a estetickej chirurgie pokial som dobre vygooglil tak je v Kosiciach, ze? Keby to clovek vedel skor tak si tie peniaze radsej odklada a vyuzije ich lepsie nie na vodicky, ktore naslubuju hory doly a vysledky ziadne.
pocet stepov ti nikto nebude vediet povedat len takto od buka.. :) na to musis podstupit konzultaciu, kde ti doktorka pozrie v akom stave su vlasy, akej kvality, ci teda vlastne mozes transplantaciu podstupit a ona uz potom vie kolko cca stepov treba. To ti povie a povie ti aj cenu. Ano, po transplantacii zacnu transplantovane vlasy vypadavat a potom po par mesiacoch by mali zacat normalne rast.
stepov davaju vacsinou kolko? ci to asi aj zalezi od toho, ze ake miesto treba pokryt nie? Ved preto sa pytam lebo este uplne presvedceny nie som zatial som na takych 80% :) ale kazdym dnom sa viac a viac presvedciam, ze by to bolo dobre rozhodnutie. Pockaj tomu nerozumiem, to po transplantacii vlasy zacnu vypadavat?
zajtra to budu tri tyzdne odkedy som bol na transplantacii. Nevedel som co mam cakat a celkom som sa bal vysledku ale zatial dobre. Rany sa v pohode hoja a vlasy pomaly padaju. To bol prvy sok, ze co sa deje ked padaju. A az potom som si spomenul, ze mi lekarka hovorila, ze je to normalne, ze az po case zacnu rast nove. Tak som zvedavy.