Transplantácia vlasov

Príspevok v téme: Transplantácia vlasov
lovedays

tak na úvod, koľko stojí taká transplantácia vlasov? mám záujem, hoc nemám nejako extra riedke vlasy, ale chcela by som si tým opticky znížiť čelo, ktoré mám až nápadito vysoké. Dá sa niečo také spraviť? úplne na vrchu čela, kde už začínajú moje vlasy, by sa preniesli vlasové transplantáty a vznikli by tam nové vlasy, tým by som opticky zakryla vysoké čelo?

stevo00

co treba vediet? hlavne musis byt presvedceny o tom, ze ju chces podstupit. Potom je uz vsetko viac menej jednoduche. Najdes si kliniku, zajdes na konzultaciu a tak dalej. Najtazsie je nabrat odvahu.

Lukaso

cenovo? to sa neda tak, ze ja ti poviem kolko ma to vyslo a teba to bude stat rovnako. Tam ide o to kolko stepov je potrebne ti dat a kazdy step vychadza na 3e.. Na prvej konzultacii by si sa aj cenu dozvedel, aj co vsetko ta bude cakat. Najprv si musis prejst predoperacnou pripravou to znamena ze musis absolvovat konzultaciu a predoperacne vysetrenie :)

sompetko

transplantacia vas celkovo kolko cenovo vysla? uz davnejsie som pozeral, ze existuje aj takato moznost, ale neriesil som to nejako blizsie co vsetko treba riesit ked to chce clovek podstupit

Dallor

tiez po tych rokoch som si uz uvedomil, ze peniaze vrazene do vselijakych produktov boli peniaze vyhodene do luftu. Lutujem, ze hned som sa nezaoberal inymi moznostami. Pri ktorych je ovela vacsia pravdepodobnost ze zaberu..

Lukaso

kuty su asi prvym takym strasiakom. U mna to tiez zacalo kutmi a potom aj temenom hlavy. Bol som taky nestastny, ze som nosil ciapku vzdy ked to bolo mozne, potom som sa uz daval aj strihat na koleno, ale stale to nebolo ono. Nebol som to ja. Trvalo mi asi dva roky, kym som si dal poradit od priatelky a rozhodol som sa pre transplantaciu. Tu som podstupil v Centre plastickej a estetickej chirurgie, na odporucanie jedneho znameho a nelutujem. Vysledok prekonal moje ocakavania a ciapky su minulostou. A vodicky? masticky? tym sme si presli vsetci a bezhlavo sme im verili a oni nic, ziadne vysledky nepriniesli

ladimed

ty si bol na akej klinike ak smiem vediet? skusil by som si pozriet aj ich. Vodicky som skusal aj ja a neuspesne. Zbytocne vyhodene peniaze to boli, radsej som ich uz pred rokmi mohol dat do transplantacie.. No clovek sa uci na vlastnych chybach

kikusino

aky cas vam trvalo kym ste sa rozhodli ist na transplantaciu? roky uz mam kuty a neustale ich schovavam pod siltovkou ale po pravde ma to uz nebavi. Skusal som uz rozne vodicky, kremy ale vysledok ziadny.

Tiborrrrr

zalezi to asi od toho na akej klinike, viem ze tam kde som bol ja - tak tam ti urobia aj kompletny rozbor krvi. Ked si pozries ponuky klinik co robia transplantacie, tak uvidis kto co vsetko robi, urcite to budu mat v popise ze co obnasa transplantacia a pdoobne :)

ladimed

pred transplantaciou sa berie aj krv alebo sa nerobia nejake vysetrenia aby prisli na to, preco vlasy vlasne vypadavaju?