Transplantácia vlasov

Príspevok v téme: Transplantácia vlasov
lovedays

tak na úvod, koľko stojí taká transplantácia vlasov? mám záujem, hoc nemám nejako extra riedke vlasy, ale chcela by som si tým opticky znížiť čelo, ktoré mám až nápadito vysoké. Dá sa niečo také spraviť? úplne na vrchu čela, kde už začínajú moje vlasy, by sa preniesli vlasové transplantáty a vznikli by tam nové vlasy, tým by som opticky zakryla vysoké čelo?

Roman.T

Biela.Kobra a prečo ho na transplantáciu nepošleš? :-) občas je potrebné nám k takýmto veciam dopomôcť, keď sa samy nevieme k tomu odhodlať.

kikusino

kotros nema dovod ti klamat? chces mi povedat ze by si ho kupil aj keby ti povedala ze je neucinny? myslim ze nie ;) musela ti to povedat. Ja uz takymto veciam neverim pokial si to nevyskusam na vlastnej kozi ;)

kotros

Neolutoval si, ze si ju podstupil? vnimas to ako dobre rozhodnutie? Kolko Ta transplantacia vysla a od toho sa vlastne cena odvija?

erick222

Ja som si hladal nejake informacie o transplantacii vlasov, kedze trpim vyraznymi kutmi od mladeho veku a tohto problemu som sa chcel naozaj zbavit. V jednom clanku som cital, ze najcastejsie sa transplantaci robi dvoma metodami. Teraz si musim este zistit, ake su moznosti na Slovensko, nabrat odvahu a pustit sa do toho. Clanok je tu nanogen.sk

kotros

stevo ty si vela takychto pripravkov vyskusal, ked to s takou istotou tvrdis?
kikusino - to iste aj mne teraz pani v lekarni povedala, ked som kupoval ten sampon a olej. A celkom presvedciva bola.. nema dovod mi klamat ci? Tak pokial ani mne toto nepomoze tak asi aj ja sa predsalen k transplantacii uchylim ale to je zatial len take vychodiskove riesenie, posledne.

kikusino

kotros zdravim ta, neda mi to nesuhlasit s komentarom podo mnou. Ja tiez som si presiel vodickami, mastickami, neviem cim vsetkym - vzdy ked som v lekarni taketo nieco kupoval tak mi to davali so slovami ze urcite vam to zaberie. A nakoniec aj tak nezabralo. Uz som prestal skusat a hladam odvahu na transplantaciu lebo ine vychodisko uz nevidim.

stevo00

vyskusaj, len potom si nenadavaj, ked zbytocne vyhodis kopu penazi ktore si uz mohol investovat do transplantacie a mat aspon nejake vysledky ;)

kotros

tak ja som zatial v zaciatkoch skusania takychto produktov na rast vlasov tak uvidim co to prinesie, aj ked nie si jediny co mi hovori ze to nepomaha, ze mnohym ludom pomohla az transplantacia.. ale skusit to musim.

stevo00

nikdy nebolo nic take co by ta utvrdilo, tak ti garantujem, ze ak vyskusas takychto xy produktov a vysledky to nebude prinasat ziadne tak zacnes nad transplantaciou premyslat coraz viac ;)

kotros

Chlapi co vas presvedcilo aby ste sa na transplantaciu dali? ja som si tyzden dozadu kupil v lekarni nejaky sampon a olejcek na rast vlasov tak som velmi zvedavy ako to dopadne. Tiez mi transplantacia prebehla hlavou, klamal by som keby som povedal, ze nie. Ale nikdy nebolo nic take co by ma utvrdilo v tom ze je to to spravne.