Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pre vsetkych mladych (kludne aj starych)

Príspevok v téme: pre vsetkych mladych (kludne aj starych)
skaufinin

mozeme mat este pesimistickejsiu buducnost? svetova ekonomika sa rozpada pred ocami, tisice tisicov moslimov denne prudia do europy a nasilne uplatnuju sariu a vsetky ich zakony na kazdeho bez rozdielu, s atomovkami a novymi zbranami to bude najkrvavejsia svetova vojna, cigani nas okradaju cez dane aj na uliciach, vsade je spina a neporiadok a nikto z kompetentnych sa o to nestara, totalna dekadencia umenia, kultura rzodrobena na kusy z ktorych vacsina nema v sebe NIC, komicke rebricky hodnot, skuste sa niekedy zapocuvat, ako sa matky rozpravaju s 3rocnymi detmi (to co si urobil?? si kompletny? *facka* a co ja s tym teraz?? ty si fakt idiot!!), bojim sa zacat o vojnovych a hladujucich krajinach... je to prilis zle nez aby sa to dalo komentovat. ma zmysel tu zit?

Lulu2011

Omega - zial kazdy od kazdeho zavisi, tak ako ja od toho, kto vyrobi chlieb a ja ho mozem zjest, tak ako moje dieta odo mna, aby som mu ten chlieb kupila, tak ako diskutujuci od iných, lebo keby iní nepisali, nemohol by diskutovat a debata by sa nikam neposunula, atd. atd. atd., cize je nasou povinnostou robit vsetko najlepsie ako mozeme, nech svet okolo nas nie je utrpenim, ale pochopenim a co najlepsim prezitim zivota

Joo Ke

mas slabu chvylku binghamik ? potrebuje si o niekoho pootierat hubu :) ............. co ti sadlo na nos ?........... prezradis ?

bingham

omega...minule si sa ma pytal...ohladom toho ci je vesmir holografia...

tak dufam ze neplanujes to s tym raketometom....sa mi zdas byt niaky moc podozrivy :DD

0mega

Lenze v jednom slobodny nie som a tazko budem niekedy - v rozhodovani inych ludi, vo vzdani sa ich slobody na ukor ineho.

Napr.. staci aby si 95% ludi na svete povedalo ze "ok, budem otrok" a uz aj moja idilicka sloboda na opustenom ostrove skonci, lebo niekto pride s lietadlovou lodou ma odtial dostat a zakazat mi to (a tam by som im povedal ze "radsej ma zabite")

lenze ma zabiju, lebo im zostane 95% ludi, ale ak by toto povedalo 99% ludi, 1% by asi nestacilo na prezitie civilizacie :)

0mega

"slobodu moze clovek ziskat jedine zmierenim sa so zivotom, tak ako je, ako prichadza a to dokaze malokto"

toto bolo pekne napisane :)

no a este jedna malickost.. moja sloboda by mala koncit, tam kde ineho sloboda zacina.. cize zas nemozem byt tak slobodny, ako ze zoberiem si raketoment a idem sa vyblaznit na namestie :) I KED, zopar eeeeeexxxxtra paranoidov, co veria, ze cely vesmir je len holografia a je len vnutri mozgu a neexistuje ( tak isto ako iny ludia ) tak by si to dovolil :D