Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pre vsetkych mladych (kludne aj starych)

Príspevok v téme: pre vsetkych mladych (kludne aj starych)
skaufinin

mozeme mat este pesimistickejsiu buducnost? svetova ekonomika sa rozpada pred ocami, tisice tisicov moslimov denne prudia do europy a nasilne uplatnuju sariu a vsetky ich zakony na kazdeho bez rozdielu, s atomovkami a novymi zbranami to bude najkrvavejsia svetova vojna, cigani nas okradaju cez dane aj na uliciach, vsade je spina a neporiadok a nikto z kompetentnych sa o to nestara, totalna dekadencia umenia, kultura rzodrobena na kusy z ktorych vacsina nema v sebe NIC, komicke rebricky hodnot, skuste sa niekedy zapocuvat, ako sa matky rozpravaju s 3rocnymi detmi (to co si urobil?? si kompletny? *facka* a co ja s tym teraz?? ty si fakt idiot!!), bojim sa zacat o vojnovych a hladujucich krajinach... je to prilis zle nez aby sa to dalo komentovat. ma zmysel tu zit?

jankaaaaaaaaa

bingham zato ty tu stale pises len k teme.. paci sa mi ako vzdy osocujes druhych ludi za to co vlastne robis ty sam.. :DD

bingham

jankaaa...ale nie k veci :D...inak vy dve s liliou...ste sestry..alebo co...kde je jedna je hned aj druha...strasne s vami... :D

jankaaaaaaaaa

keby som nemala co povedat, tak som ticho predsa nie? ale kedze mam co povedat, tak to poviem, resp. napisem.. to je celkom logicke :D

jankaaaaaaaaa

tak je to aj o miliardach aj o pohodlnosti.. my ludia tiez pouzivame milion zbytocnych veci aj ked vieme ze by sa to nemalo. a robime to preto, lebo jednoducho k tomu mame pristup. a clovek je taky ze ak dostane "len tak" vela penazi, stale chce viac, bezohladu nato ci mu to uz staci ci nie, proste ho to laka mat stale viac a viac. to ako ludia zavysli na hrach a automatoch ci sportkach.. raz vyhraju a su z toho bez seba a stale chcu viac a viac..