Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pre vsetkych mladych (kludne aj starych)

Príspevok v téme: pre vsetkych mladych (kludne aj starych)
skaufinin

mozeme mat este pesimistickejsiu buducnost? svetova ekonomika sa rozpada pred ocami, tisice tisicov moslimov denne prudia do europy a nasilne uplatnuju sariu a vsetky ich zakony na kazdeho bez rozdielu, s atomovkami a novymi zbranami to bude najkrvavejsia svetova vojna, cigani nas okradaju cez dane aj na uliciach, vsade je spina a neporiadok a nikto z kompetentnych sa o to nestara, totalna dekadencia umenia, kultura rzodrobena na kusy z ktorych vacsina nema v sebe NIC, komicke rebricky hodnot, skuste sa niekedy zapocuvat, ako sa matky rozpravaju s 3rocnymi detmi (to co si urobil?? si kompletny? *facka* a co ja s tym teraz?? ty si fakt idiot!!), bojim sa zacat o vojnovych a hladujucich krajinach... je to prilis zle nez aby sa to dalo komentovat. ma zmysel tu zit?

bingham

ale joee...niektore veci musis brat s nadhladom...neber to ako posmesky...dobre joee ??? :))...tak daj nabuduce veseleho smajla...nech viem...ze nie si smutna :))

0mega

jankaaaaaaaaa

nj asi tak.. a to je skoda, lebo fakt 99% by chcelo miliardy.. chodit do prace na vrtulniku, lebo je to cool, a jachty a vsetko s tym, lebo je to cool :)
tak ono je to cool...

ale taky clovek nech si otvori firmu a podnika :D ale na to nema no :) lebo je LAMA.. (teda nie je, vlastne ak sa mu dari v politike, tak zjavne nie je lama, lebo sa mu "zadarilo" ale v mojich ociach je pussy aj tak..)

jankaaaaaaaaa

Joo nevsimaj si ho, to je asi jedine co sa da, lebo jemu potom stupa ego ked vidi ze to niekomu vadi, ale take primitivne narazky je skoda komentovat

0mega

bingham

jaj uz si spominam, to bolo na raketomet? :)
no tak vzor58 ci ako sa to vola je lacnejsi :) to mas za tisicku-dve mozno.. a ma to vysoke RPM ;)

jankaaaaaaaaa

mozno by si nasiel nekorupcneho politika.. MOZNO.. ale vies ako to je .. 99% ludi co sa dostane na taku vysoku uroven, zacne robit to co robia vsetci politici. necha sa podplacat, orbi veci mimo zakona, mimo ustavy, mimo zaujmu ludu atd... lebo ked uz raz ma clovek v rukach taku moc tak ho to doslova nuti ju zneuzivat :D

0mega

bingham a co tam mam kupit? :)

jankaaaaaaaaa
nie :) lebo skoncim ako Husain a Kaddafi.
Vies preco tam bola vojna? Nie je to ropa, alebo lebo boli teroristi, ale sanca je, ze preto, ze chceli zaviest zlaty standartd (zlaty dinar ci co v pripade Kaddafiho a Husain v 2000 ci kedy to chcel obchodovanie ropy v eurach, nie USD)

moje riesenie by bolo taketo:
zvrhnut bankarov.
potom nejak vymysliet normalny bankovy (KRYTY) system
zvrhnut politikov.
dat tam nekorupcnych.
zvrhnut nadnarodne korporacie.
ale co potom? tu sa to komplikuje..

ale vies co je problem? aj keby som mal pravdu, ze sa tu nieco deje, a dokazali by sme ich "zvrhnut" tak oni sa dostali uz tak vysoko, ze maju prstiky na cervenom tlacitku.. (tj, narastli by nam hribiky nad hlavami :D ) mozno...

vsetko co pisem a viem neviem z vlastneho mozgu, ale to su x-rocne skusenosti paranoje a internetovych diskusii na tuto temu :)

ale dufam ze zijem len v paranoji a neobjavil som tajnosti sveta :)