mozeme mat este pesimistickejsiu buducnost? svetova ekonomika sa rozpada pred ocami, tisice tisicov moslimov denne prudia do europy a nasilne uplatnuju sariu a vsetky ich zakony na kazdeho bez rozdielu, s atomovkami a novymi zbranami to bude najkrvavejsia svetova vojna, cigani nas okradaju cez dane aj na uliciach, vsade je spina a neporiadok a nikto z kompetentnych sa o to nestara, totalna dekadencia umenia, kultura rzodrobena na kusy z ktorych vacsina nema v sebe NIC, komicke rebricky hodnot, skuste sa niekedy zapocuvat, ako sa matky rozpravaju s 3rocnymi detmi (to co si urobil?? si kompletny? *facka* a co ja s tym teraz?? ty si fakt idiot!!), bojim sa zacat o vojnovych a hladujucich krajinach... je to prilis zle nez aby sa to dalo komentovat. ma zmysel tu zit?
pre vsetkych mladych (kludne aj starych)
A podla mna, pointa je nenechat sa vyprovokovat, potom nebude vojna.
Moze mi niekto v bare nadavat, ale ja sa do neho nepustim (i ked mozem vyhrat, ale naco?). proste ignoracia..
Ine je, pokial ma niekto vykoristuje (ahoj vlada).. Tak tam by sa malo postavit na odpor, ale kolektivne a globalne.. A striktne na ciel, ktory ma vykoristuje. Ale nesmu mat kyborgov - vojakov, inac prehrame :D Proste.. idealne je nic nerobit, nic sa nepokazi :) strach ked vyusti do nasilia, tak ja si kopem hrob (kde sa len skovam, dufam ze nepridu vykradaci hrobov).. Je to tazke.. Teorii a moznosti je nekonecno.. Ale uz som sa zaplietol.
jankaaaaaaaaa: eh... chod doprdele. resp. ked nemas co povedat, bud ticho.
:D
jankaaaaaaaaa
Hmm, a mne hovoria ze som paranoid :) Nie ja nemam 2 PC a mam meno len 0mega a traktorista :) Toto som ja nezalozil, nebola so to ty??? :D
skaufinin
Hmm, no teoreticky - strach je velmi dolezity v zmysle prezitia (prirodzeny reflex atd, strach nestrcit ruku do malej skary kde moze byt jedovaty had atd..)
Ale vela strachu je tiez zle :)
Ja neviem no, ja sa snazim nemat strach. To sa tyka sportu (kde si mozem smrtelne ublizit), alebo investici (kde mozem totalne skrachovat), alebo rozhodnuti, ktore ma nutia vystupit z komfortnej zony. Avsak tazko povedat, ci je to dobre alebo nie. No kazdopadne nemam strach zomriet slobodny. Cize ak niekto chce zo mna kusok, nech sa paci, ale nedostane ani ...
:D:D... podla mna si tuto temu zalozil 0mega sam z nejakeho ineho pc, aby sa tu mohol vyrozpravat.. :DD
Joo Ke
podla mna teroristi prakticky neexistuju... su to ludia, insideri, z istych svetovych vlad, ktore sa snazia o znicenie Mekky, pretoze Islam je najpocetnejsie nabozenstvo a je dost narocne ho znicit, ba priam je kontraproduktivne (po 9/11 je viac migrantov do Islamu, ako kedykolvek predtym).
A samozrejme, Husain a Osama ci ktokolvek - terorsiti.. isteze :) verim aj tomu, ze je to stelesneny diabol :D aj Kaddafi to iste.. kazdy kto sa postavi USA je terorista, kazdy kto chce pre svoj lud dobro, je terorista a konspiracia typu: "Mily vodca, mozete zit v takom blahobyte o akom sa vam ani nesniva, no ak tuto ponuku ktora sa neodmieta odmietnete, jednoducho vas zabijeme" je pre vacsinu ludi stale prilis paranoidna :)
joe kee...dnes si toho zase vela popila...a potom ti je kazdy podozrivy ;)
Je to komplikovana otazka a zaroven relativna.
Ci sa oplati zit v hostilnom prostredi...
Je to asi aj tak menej narocne, ako u zvierat, tam plati pravidlo "zabi, alebo bud zabity" .. nech si zoberies prakticky akekolvek zviera, kdekolvek na svete, ich ciel je 1. prezit 2. rozmnozit sa 3. bojovat/zomriet ....
Vyhoda ludi je kolektivne zmyslanie (i ked, ked si vezmem obrovske kolektivne a koordinovane myslienie havranov (asi 300 kusov?) co som dnes videl na poli, tak mozno maju navrch :D )
"stoji to za to? pri tom, co je vonku, vnutri aj naokolo? prezit?"
vnutri? co je vnutri?
prezit?
ak by si jaskynny muz povedal "nie" tak by sme sa o tom tu teraz nerozpravali :)
Podla mna sa oplati prezit, uz len z dovodu, ze pokial sme vo vesmire sami, tak sme tak extremne nesmierne vazcny, ze by to bola skoda, ak by sme neprezili.
Ak nie sme sami, aj tak sme vzacni (ale o nieco menej uz), ale myslim, ze pokial by nebolo podstatne prezit, tak by zivot ani nevznikol, lebo by bol nepodstatny, tj. zbytocny, tj. strata casu, miesta, atd :)
Ono je tazke najst odpoved, preco prezit.. A u mna prave to, ze na to neexistue odpoved, to ma nuti zit, tj. neviem podstatu mojho bytia, tak to nemozem ukoncit, tak je dolezite prezit.
Ak sa mi teraz pred ocami zjavi nieco, nieco co som nikdy nevidel, tiez to nezahodim len tak.. len z dovodu ze to aktualne nepotrebujem a/alebo neviem co to je :)
moslim = terorista , nabozensky extremizmus ??
nie, nie je to moslim ....... je to ten silny vplyv akehokolvek nabozenstva , politiky a teda da sa povedat ,ze podozrivi su vsetci !
tento system je zamerany diskriminancne voci kazdemu (ina farba pleti ,ludia s inym politickym zmyslanim ,postavenie zeny a .......)