Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pre vsetkych mladych (kludne aj starych)

Príspevok v téme: pre vsetkych mladych (kludne aj starych)
skaufinin

mozeme mat este pesimistickejsiu buducnost? svetova ekonomika sa rozpada pred ocami, tisice tisicov moslimov denne prudia do europy a nasilne uplatnuju sariu a vsetky ich zakony na kazdeho bez rozdielu, s atomovkami a novymi zbranami to bude najkrvavejsia svetova vojna, cigani nas okradaju cez dane aj na uliciach, vsade je spina a neporiadok a nikto z kompetentnych sa o to nestara, totalna dekadencia umenia, kultura rzodrobena na kusy z ktorych vacsina nema v sebe NIC, komicke rebricky hodnot, skuste sa niekedy zapocuvat, ako sa matky rozpravaju s 3rocnymi detmi (to co si urobil?? si kompletny? *facka* a co ja s tym teraz?? ty si fakt idiot!!), bojim sa zacat o vojnovych a hladujucich krajinach... je to prilis zle nez aby sa to dalo komentovat. ma zmysel tu zit?

0mega

0vecka

Ak by si mal 2 rocneho syna, bal by si sa financii alebo arabov alebo vojny?

Je absolutny rozdiel nebat sa solo a nebat sa synom v ruke.

Ak chapes moje prirovnanie (ak ho vobec ja chapem).

Ver mi, ze v 1940 to nebolo take drsne, ako to bude teraz. Je tam vela dovodov preco, ale to je jedno.

skaufinin

0mega
kludne si bud doplnovacom regalov v obchode, tu sme na internete :P tu si genius
numero uno-zit a z toho vsetko vyplyvajuce (primarne, sek. potreby atd...), vsetky tie prepracovane vztahy, ale ten zaciatok- stoji to za to? pri tom, co je vonku, vnutri aj naokolo? prezit? je to vobec to najlepsie riesenie? (ze je automaticke, to chapem)

0mega

skaufinin

byt ci nebyt?

no uz si, takze byt ;)

neexistuje EXIT, nie nie nie. ak by bol, aj tak by som si ho nedal, ved sa na to divadlo pozriem, nie? :)

konieckoncov EXIT pride sam a pravudpovediac, je mi to jedno, ci to bude atomovkou nad mestom, alebo prirodzene v 90tke na zahrade.. pretoze dolezite nie je to, co mozem stihnut, ale to co som stihol.

alebo takto:
co ak ma zajtra na prechode zrazi auto? koniec sveta sa nekona... pretoze sa skoncil moj zivot zajtra na prechode.. cize nebat sa buducnosti..

Seriozne:

STRACH

Je to co posilnuje krizu.

Vysvetlim hned:

Boji sa pes toho, ze ho zavriem na zachod?

Nie.

Preco?

(To neviem), neuvedomuje si TREST ? On sa sice boji, ale boji sa fyzickej bolesti, ale najskor tu bolest musi podstupit.

Ale:

Coho sa boja ludia?

VSETKEHO, lebo strachom sa daju krasne ovladat.. Urobis nieco zle, zavrieme ta, ak nie do basy, tak do blazinca, alebo ta vyhodime z domu (banky, manzel, rodicia) alebo neviem..

Proste ak by ludia nemali strach, bol by svet krajsi.

Mozno morbidne, ale preco japonci prisli na kamikaze?

0vecka

mne to pride smiesne ... sa tu boji niekto zlej ekonomiky alebo arabov... co mali povedat ludia v roku 1940? kazda doba je skratka niecim dobra a niecim zla... vzdy su nejake problemy...

0mega

skaufinin

to je fantasticka otazka :)

sialeny genius, kto je macher na Internete, no realne doplna regal v obchode :)

ale neviem, kto som, neviem, seriozne, snazim sa na to prist uz roky, ak nie viac..

0mega

Za absolutne numero uno, number one, cislo jeden povazujem:
1. prezit
(tj, jest a spat)
za 2. uchovat svoj majetok
za 3. zacat znovu zit, zarabat, spekulovat..

taka zakladna tabulka co skor a co nie :)

ale tak toto nie je zrovna forum a ten specificky typ ludi, co by rozumeli az o takych paranoidnych SHTF teoriach.. (mozno aj nastastie :) ) Ono je to teoretizovanie a blabla, ale z historie sa da toho velmi vela nastudovat.