Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pre vsetkych mladych (kludne aj starych)

Príspevok v téme: pre vsetkych mladych (kludne aj starych)
skaufinin

mozeme mat este pesimistickejsiu buducnost? svetova ekonomika sa rozpada pred ocami, tisice tisicov moslimov denne prudia do europy a nasilne uplatnuju sariu a vsetky ich zakony na kazdeho bez rozdielu, s atomovkami a novymi zbranami to bude najkrvavejsia svetova vojna, cigani nas okradaju cez dane aj na uliciach, vsade je spina a neporiadok a nikto z kompetentnych sa o to nestara, totalna dekadencia umenia, kultura rzodrobena na kusy z ktorych vacsina nema v sebe NIC, komicke rebricky hodnot, skuste sa niekedy zapocuvat, ako sa matky rozpravaju s 3rocnymi detmi (to co si urobil?? si kompletny? *facka* a co ja s tym teraz?? ty si fakt idiot!!), bojim sa zacat o vojnovych a hladujucich krajinach... je to prilis zle nez aby sa to dalo komentovat. ma zmysel tu zit?

Joo Ke

nevadi v tvojom prevedeni som tu bola za hus ,sibnutu a ........ no a zaujimave je ,ze ty sa citis ako hrdina ....... mozno mas problem s vlastnou hodnotou kedze na mna stale utocis ........ asi ta aj ja mam rada ........ ano mam ........ aj pre mna si zvlastny ,hlavne tvoje hodnoty ......... cudne ....... tieto toje posmesky :(

jankaaaaaaaaa

necitam vasu celu diskusiu...
ale 0mega ked tak velmi vies predvidat co bude a co sa vlastne v skutocnosti deje.. tak mas aj nejake komplexne riesenie? :D

bingham

joe kee...si sa prezradila :DD....

"ale uznaj ,ze aj ty si sibnuty"....tak predsa si ;)...a nie niee...ja som v poriadku :D

si velmi zvlastna bytost...ale mam ta celkom rad..joee ;))

bingham

omega...ty to zabijas :DD...ale ved...niekde na vychode...od ukrajincov...by si nieco vedel zohnat aj lacnejsie ;)...

0mega

Podla mna svet je o MY a nie JA..
Samozrejme ze aj JA chcem sem tam oddych, sem tam zabavu, ale ked doprajem zabavu a oddych NAM, tak defacto doprajem aj SEBE..