Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pre vsetkych mladych (kludne aj starych)

Príspevok v téme: pre vsetkych mladych (kludne aj starych)
skaufinin

mozeme mat este pesimistickejsiu buducnost? svetova ekonomika sa rozpada pred ocami, tisice tisicov moslimov denne prudia do europy a nasilne uplatnuju sariu a vsetky ich zakony na kazdeho bez rozdielu, s atomovkami a novymi zbranami to bude najkrvavejsia svetova vojna, cigani nas okradaju cez dane aj na uliciach, vsade je spina a neporiadok a nikto z kompetentnych sa o to nestara, totalna dekadencia umenia, kultura rzodrobena na kusy z ktorych vacsina nema v sebe NIC, komicke rebricky hodnot, skuste sa niekedy zapocuvat, ako sa matky rozpravaju s 3rocnymi detmi (to co si urobil?? si kompletny? *facka* a co ja s tym teraz?? ty si fakt idiot!!), bojim sa zacat o vojnovych a hladujucich krajinach... je to prilis zle nez aby sa to dalo komentovat. ma zmysel tu zit?

bingham

lilia..keby si bola citala pozorne...tak som pisal...len o tom ako to v niektorych pripadoch vyzera tu v BA...a co sa deje na opacnej strane...ma fakt moc nezaujima...ale mozno sa tam raz pridem pozriet... :DD

lillia

v skutocnosti ani mna tvoj. len by asi bolo zaujimave to tu prezentovat, uz len kvoli tvojim nenapadne napadnym castym invektivam voci opacnej strane nasej krajinky :-D

bingham

lilia...no neviem kde som sa tak prezentoval...ale budis :DD...a mna naopak tvoj zivotny styl moc nezaujima...ale tak dufam...ze si zijes v pohode... ;))

bingham

jankaaa...no co ja viem...tak som pisal omegovi...a joee....teraz uz sa tu riesia hovadiny...ale pred tym to bol normalny dialog.....teda normalny asi neee :DD...ale nadvazoval na seba... :D

a

lillia

2bingham. mna by mozno aj celkom zaujimal tvoj zivotny styl a tak :-D...... ked uz sa tu prezentujes ako "svetovy bratislavcan", oproti ktoremu ludia z vychodu snad ani nevedia kde je sever :-OOO