Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pre vsetkych mladych (kludne aj starych)

Príspevok v téme: pre vsetkych mladych (kludne aj starych)
skaufinin

mozeme mat este pesimistickejsiu buducnost? svetova ekonomika sa rozpada pred ocami, tisice tisicov moslimov denne prudia do europy a nasilne uplatnuju sariu a vsetky ich zakony na kazdeho bez rozdielu, s atomovkami a novymi zbranami to bude najkrvavejsia svetova vojna, cigani nas okradaju cez dane aj na uliciach, vsade je spina a neporiadok a nikto z kompetentnych sa o to nestara, totalna dekadencia umenia, kultura rzodrobena na kusy z ktorych vacsina nema v sebe NIC, komicke rebricky hodnot, skuste sa niekedy zapocuvat, ako sa matky rozpravaju s 3rocnymi detmi (to co si urobil?? si kompletny? *facka* a co ja s tym teraz?? ty si fakt idiot!!), bojim sa zacat o vojnovych a hladujucich krajinach... je to prilis zle nez aby sa to dalo komentovat. ma zmysel tu zit?

lillia

juj bingham, ja uz do skoly davno nechodim :-) a mozem povedat, ze mam dost znamych aj v ba, ale ich zivoty by som nemenila za nic. stale tapas :-O

bingham

lilia...zatial este chodis do skoly...tak to tak mozno nevnimas...ale ked zacnes pracovat...tak uvidis...ze ten rozdiel je...a pisalo to vela ludi...prave od vas...ale mozno sa ti podari...najst hned dobr robotu...co ti prajem... :)...hlavne bud objektivna ;)

lillia

neboj bingham, ja som to pochopila velmi dobre. mne je tiez sum a fuk co sa odohrava u vas. aj ked vobec si nemyslim, ze je to nejaky priepastny rozdiel, to asi len ty mas zle videnie situcii

bingham

lilia...neviem kde si nabrala ten dojem...ze ja taky som....to mi skor sedi na teba...lebo ja som pisal len o BA...co sa odohrava u vas...ma nezaujima...lebo tam nezijem... :))...dufam ze si to uz konecne pochopila..

lillia

tak musim uznat, ze som necitala mozno az tak pozorne. ale tvoje nemiestne poznamky, ktore sa tebe mozno zdaju vtipne, su miestami fakt az trapne. ale nevadi, ty si mozno tiez z tych ktori vsetko videli, vsatko vedia a vsade boli, a kde nahodou nie - tam sa prave chystaju :-D
ale nie, len srandujem :-D

Joo Ke

su zlate , keby ich nebolo ,mozno aj placem pri tvojich poznamkach ........ ale mna vazne zaujima ,preco si myslis ,ze som sib... ta
to vazne tak posobim !!