mozeme mat este pesimistickejsiu buducnost? svetova ekonomika sa rozpada pred ocami, tisice tisicov moslimov denne prudia do europy a nasilne uplatnuju sariu a vsetky ich zakony na kazdeho bez rozdielu, s atomovkami a novymi zbranami to bude najkrvavejsia svetova vojna, cigani nas okradaju cez dane aj na uliciach, vsade je spina a neporiadok a nikto z kompetentnych sa o to nestara, totalna dekadencia umenia, kultura rzodrobena na kusy z ktorych vacsina nema v sebe NIC, komicke rebricky hodnot, skuste sa niekedy zapocuvat, ako sa matky rozpravaju s 3rocnymi detmi (to co si urobil?? si kompletny? *facka* a co ja s tym teraz?? ty si fakt idiot!!), bojim sa zacat o vojnovych a hladujucich krajinach... je to prilis zle nez aby sa to dalo komentovat. ma zmysel tu zit?
pre vsetkych mladych (kludne aj starych)
Slovanisticky blaznis , co by na to moji BaranI BB
joee...ty mozes aj Arsenal :))...ale dres slovanisticky ;))
Arsenal ? ....... no aspon daco kolo krku
joee...pekny sal budes mat okolo krku :))
a obruc kolo krku :) ...... ci voditko ci ako to volate
nie, uz som studovala dost :-D
a s tym hokejom.. stale je to len vychhod-zapad :-D
a joee beriem zo sebou...natiahnes na seba biely dres...a budes fandit ;)
lilia...myslel som ze este studujes...tak ale nevadi...mas zrejme dobru robotu...si spokojna.... a vidm ze mas aj hokej rada...tak niekedy na jar...sa mozno aj stretneme :D
Omega mal si aj mna zavolat studovat ...... aspon by si ma usetril
Hmm, co ja robim online? Vdaka tejto teme som 2 hodiny studoval dalsie SHTF teorie :D:D A som o nieco mudrejsi ;)