Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pre vsetkych mladych (kludne aj starych)

Príspevok v téme: pre vsetkych mladych (kludne aj starych)
skaufinin

mozeme mat este pesimistickejsiu buducnost? svetova ekonomika sa rozpada pred ocami, tisice tisicov moslimov denne prudia do europy a nasilne uplatnuju sariu a vsetky ich zakony na kazdeho bez rozdielu, s atomovkami a novymi zbranami to bude najkrvavejsia svetova vojna, cigani nas okradaju cez dane aj na uliciach, vsade je spina a neporiadok a nikto z kompetentnych sa o to nestara, totalna dekadencia umenia, kultura rzodrobena na kusy z ktorych vacsina nema v sebe NIC, komicke rebricky hodnot, skuste sa niekedy zapocuvat, ako sa matky rozpravaju s 3rocnymi detmi (to co si urobil?? si kompletny? *facka* a co ja s tym teraz?? ty si fakt idiot!!), bojim sa zacat o vojnovych a hladujucich krajinach... je to prilis zle nez aby sa to dalo komentovat. ma zmysel tu zit?

0mega

bude centralna europa, centralna vlada, centralna zotrocenie ludi, este rychlejsie ako keby sme tu mali 30 krajin... atd..

cize realna sanca je, ze bude coskoro diktatura...
NATO bude sila (armada), ktora sa postara o "pravidla" v tejto 1 svetovej vlade..
(Lybia je zivym dokazom tohto)
ak bude centralna vlada "demokracia" kde si zvoleny politik povie: "ale ved ja predstavujem svoj lud" a on 1 posle dole 1 celu krajinu ?
dalej budeme mat 1 celosvetovu menu..
jej nevyhody si snad ani nedokazeme predstavit..

cize 2020 .. ? centralizovana diktatura ;)

prajem vam prijemnu nedelu, uzite si ju kym mozete..

0mega

A este detail:
mozeme setrir, mozeme tlacit euroval, mozeme sa roztrat, neexistuje dost penazi - volajme to radsej kredit, alebo este lepsie "vymenna jednotka"

riesenim je toto:

VLADA by mala splachnut cele posrane euro a vytvorit KORUNU a poziciavat KORUNU BEZ URKOV, - to je PRIMARNY ucel "vymennej jednotky" cize penazi - na zaklade bartovom systeme..

PRECO TOTO NEPRETLACIA ???

lebo bankari VLASTNIA VLADY !!!

Cize definicia slova VLADA je absolutne irelevantna.

Dalsia vec. Preco vlada neplati UROKY na pozicku ? Sialene ? Ja musim platit a vlada nie ?!

Ak to clovek pochopi, je to jednoduchsie ako marias.. alebo clovece nezlob se.. proste 1+1 nikdy nebude 3. nikdy.

Banka je zlodej, Banky su zlodeji.
Banka ti da fiktivny peniaz, aby si si kupil podu, potom Banka nepusti viac penazi do obehu, tym padom je fyzicky nemozne splatit dlh a tym padom ti banka ukradne podu, ktoru si si ty kupil..

Je to tak jednoduche, ze sa to neda jednoducho ani vysvetlit :)

0mega

No mne najviac prekaza bankovy sytem.

Priklad:

Pojdem do banky, s 0 Euro vo vacku a na ucte. Poziciam si 20 000 Eur. Tato banka nespravi absolutne nic ine ako natuka 20 000 Eur na moj ucet. Je to peniaz zo vzduchu. Teraz ide mkupit auto za 10 000 Eur od niekoho v inej banke a vlozi tam mojich 10 000 Eur. Tato banka teraz moze poziciat 100 000 Eur niekomu inemu. Ten kupi byt a potom moze poziciat niekomu 1 000 000 Eur.. a takto dalej, az kym sa dostanema na astronomicke cisla..

LENZE.. ja nesplatim 20 000 eur, ale 20 000 eur PLUS UROKY.. lenze... tie RUOKY NIKDY NIKTO NEVYTVORI, cize NEEXISTUJU!! Cize ja ti poziciam 100 eur a chcem naspat 120 eur, mozes sa roztrhat, ale tych 20 eur neexistuje, cize V MOMENTE KEDY SI POZICIAS, UPISUJES SA NA SSMMRRTT !!!

A v 2007 kazdemu poziciavali peniaze, kazdemu.. Cize bolo extremne vela penazi v obehu. v 2008 si povedali "ok, dajme recesiu" prestali poziciavat.

Vysledok?

Neexistuju peniaze na vratenie neexistujucich penazi. Vysledok? Zavriem obchod, prepustim ludi, ludia nemaju pracu, pridu o byt, a koniec... Cely svet ma v hrsti teraz 1 clovek, 1 rodina - Rothschild a Rockefeller a mozno ine skupiny. Tieto su NAD VLADAMI, cize ovladaju aj nase vlady.. A ziadne "sukromne banky" neexistuju...

Uz sme za "point of no return" resp. nexistuje cesta spat.. neexistuje.. jedina cesta z tohto von je hyperinflacia (vymazanie dlhov), popripade vojna.. Cize ked si niekto mysli, ze "bude zle" ... ehh :) tak nema ani paru o tom, aky galakticky rozmer ma tento problem..

uhlie

Omega,

na lekara sa platia odvody, este mimo dani.

Na Slovensku v podstate neexistuje clovek, ktory by zbohatol podnikanim. Existuju len ludia, ktori zbohatli rozkradanim dani.

0mega

uhlie

99% ludi ti povie:

"noooo dooostal som ceeesty, skoly, nemocnice, policiu"

a neviem co, netusim co este by niekto povedal :D

ale ja hovorim:

za to co platim dane z prijmu, plus dph, plus rozne skryte dane co ked sa naakumulju, tak KONIEC, za to by som mohol mat mramorove sukromne cesty, futuristicke nemocnice atdatd...

konieckoncov.. zubara si platim sam, tam mi dane nijak nepomohli, to iste poviem o skole a nemocnicu, ak sa coskoro rozhodnem ist do sukromnej, a policia? hehe - pokuty vyberat.. ale aby mi nasli ukradnutu vec, za toto ich platim?

uhlie, mas velku pravdu, ze ludia seru na politikov, tolko MILIARD EUR co rozkradli a REHOCU SA NAM DO KSICHTU. ja by som, byt nestabilny, uz vrazdil tych hajzlov. Ale nebudem terorista, lebo 1 zo 6 000 000 nespravi nic..

Vies co je este vtipne? Ked napr spadne lietadlo s hokejistami.. a niekto napise na fore "mohol tam byt radsej politik" tak 50% ludi povie "ale ty idiot, masochista, mohol is tam byt radsej ty a niepolitik, aj ked kradnu a nie s cestni, netreba im priat smrt"

- velmi zaujimava situacia, pretoze:
1. maju defacto pravdu, ze zbytocne nasilie je nedobre.
2. trocu zaspali dobu, pretoze nepriamo podporuju kradez politikov, ak by sme zaviedli stredoveke sekanie ruk, 3 miliony ludi by sekalo ruky dalsim 3 milionom zlodejom.. taky pomer z brucha. (kedze dobre viem, ze aj bezny clovek kradne bezneho brata, ak ma prilezitost).

Osobne by som velmi rad videl extremne tresty (trest smrti?) za extremne zlociny. Slovaci velmi velmi velmi nadavaju na AMERICANOV, ale ti si aspon vedia obhajit svoju dostojnost a zlocincov uspavaju... (i ked najde sa tam aj justicny omyl, iste... je to tazke vyladit do dokonalosti).

Ale ludia vezmite si, kto by uz len ukradol nezamknute auto, motorku, bicykel, alebo zobral kabelku, ak by si bol vedomy toho, ze ak ho chytia, je bez ruk? Aj keby 100% zlodejov, za par tyzdnov by bolo po nich :D:D:D:D a potom by uz nemal kto kradnut..

uhlie

Tiez si myslim, ze ludia su v srackach. A v akych srackach to vlastne su? Vo velmi velkych.

Potiaz vidim v danovom systeme. Clovek zaplati dan, bez toho, aby dokazal ovplyvnit, kam tieto peniaze idu. Niekto im proste povie,ze dane musia platit a oni ich platia. Je trestne neplatit dan, ale nie je trestne vybreane dane rozkradat. A v tom vidim hlavny problem. Ak clovek dan nezaplati, ide do vazenia, alebo zaplati velku pokutu. Ak ale politici a tendrove spolocnosti dan ukradnu, nestane sa nic, akurat to, ze potom sa dane este zvysia. Ludia by voci tomuto nemali byt lahostajni. Premyslali ste uz niekedy, co ste za svoje dane dostali? Ja som premyslal a doteraz neviem na to prist. Myslim, ze mierovym riesenim dnesnej situacie by bolo hromadne odmietnutie platenia dani.

Joo Ke

super idem citat :) ...... a ty binghamisko :-) mi budes musiet este objasnit, co si to to dnes dokazoval :-?
to si nenecham !
dobru