Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pre vsetkych mladych (kludne aj starych)

Príspevok v téme: pre vsetkych mladych (kludne aj starych)
skaufinin

mozeme mat este pesimistickejsiu buducnost? svetova ekonomika sa rozpada pred ocami, tisice tisicov moslimov denne prudia do europy a nasilne uplatnuju sariu a vsetky ich zakony na kazdeho bez rozdielu, s atomovkami a novymi zbranami to bude najkrvavejsia svetova vojna, cigani nas okradaju cez dane aj na uliciach, vsade je spina a neporiadok a nikto z kompetentnych sa o to nestara, totalna dekadencia umenia, kultura rzodrobena na kusy z ktorych vacsina nema v sebe NIC, komicke rebricky hodnot, skuste sa niekedy zapocuvat, ako sa matky rozpravaju s 3rocnymi detmi (to co si urobil?? si kompletny? *facka* a co ja s tym teraz?? ty si fakt idiot!!), bojim sa zacat o vojnovych a hladujucich krajinach... je to prilis zle nez aby sa to dalo komentovat. ma zmysel tu zit?

0vecka

staci ti povedat ze alah je velky a mohamed je jeho prorok a je z teba moslim... sa pozri ako to vyzera v turecku... su to moslimovia ale robia si co xcu... okrem toho mi pride prirodzene ze schonejsia rasa prevladne nad menej schopnou...

0vecka

2 0mega poziciavat bez urokou je hlupost... si nevies predstavit co by to sposobilo... min by ceny nehnutelnosti vyleteli strasne vysoko vssetci by si brali pozicky na co najdlhsiu dobu...

a nehovor mi ze nejaki araby su vecsiou hrozbou ako nacisti... staci ti konvertovat a prisposobit sa nejakym ich pravidlam a mas pokoj...

omega..teba chcem mať ako oponenta mojej diplomovej práce :D lebo vidím, že si rovnako skeptický ako ja

ale malá rada..neprežívaj to tak :)

jajka001_

čo sa tyka svetovej situacii, je mizerna, odkedy si pamatam. v 90tych rokoch to bolo trochu lepsie...az na tu mafiu na Slovensku a to ze sa to to uz rozkradalo.
a celkovo ludsky svet bol vzdy rizikovy
ale ani zvierata to s nami nemaju lahke
ani rastliny
tak ja neviem, ci je najlepsie byt mrtvou, nezivou planetou, vetrom alebo činnou sopkou?

jajka001_

nahodou, ja fandim tym bankomatovym zlodejom ktori vytrhavaju bankomaty retazami priviazanymi o auto.okradaju banky, cize nie konkretnych ludi, bez pouzitia nasilia, nie ako pri prepade banky, su originalni, ako janosik , bohatym beru a chudobnym (sebe) dávajú :D