Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pre vsetkych mladych (kludne aj starych)

Príspevok v téme: pre vsetkych mladych (kludne aj starych)
skaufinin

mozeme mat este pesimistickejsiu buducnost? svetova ekonomika sa rozpada pred ocami, tisice tisicov moslimov denne prudia do europy a nasilne uplatnuju sariu a vsetky ich zakony na kazdeho bez rozdielu, s atomovkami a novymi zbranami to bude najkrvavejsia svetova vojna, cigani nas okradaju cez dane aj na uliciach, vsade je spina a neporiadok a nikto z kompetentnych sa o to nestara, totalna dekadencia umenia, kultura rzodrobena na kusy z ktorych vacsina nema v sebe NIC, komicke rebricky hodnot, skuste sa niekedy zapocuvat, ako sa matky rozpravaju s 3rocnymi detmi (to co si urobil?? si kompletny? *facka* a co ja s tym teraz?? ty si fakt idiot!!), bojim sa zacat o vojnovych a hladujucich krajinach... je to prilis zle nez aby sa to dalo komentovat. ma zmysel tu zit?

lillia

skaufinin, nepanikuj :-)
najprv sa musi prehlbit kriza, padne euro, padne unia, dolar, nastoli sa celosvetova vlada, vsetko sa preglobalizuje, nastavi sa celosvetova mena, potom aj ta padne, peniaze sa zrusia uplne, vsetko pojde len cez karty, cipovanie atd.
zi v klude, toto je este daleka buducnost. ale nie som sybila, hihi

skaufinin

):) (kysly usmev) takze svoje nadeje upieram na mimozemstanov.
asi tazko. nebudem v tom bordeli zit, nestoji mi to za to. pockam si par rokov, kym sa vyplni to co hovorite a bengg-beng. asi mam prilis (nejaku) dusu pre tento svet.

0mega

"zi(vori)t"

aka slovna hra :D

Tak mozno vlady vyjdu na javo s tym, ze existuju mimozenstania :) napriklad.. a bude lepsie :)

0mega

0vecka

Chces sa so mnou stavit o 500 Eur, ze uroky nie su dolezite ?

:D

Zaujimalo by ma, kto by vyhral.

Vedel si o tom, ze Islam zakazuje uroky z poziciek? Vies ako tam tie banky funguju?
Ak chces byt, da ti pozicku s 0% urokom, ale prebieha to asi takto:
1. kupi byt od predajcu za trhovu cenu
2. preda ti ten byt za vyssiu cenu
Byt je na tvojom mene a ked prestanes platit, tak ti upravia "splatkovy kalendar" alebo sa s tebou nejak dohodnu, no ziadne uroky z omeskania neexistuju. Nie je to sice 100% bezurokov, no je to humannejsi psosob ako u nas, ze 500eur len za to ze si s tebou daju kavicku, a potom 5-10% rocne a celkovo to preplatis o 80-120% za 20-40rokov..

skaufinin

chapem to spravne- v podstate sa nam oplati pockat si nejaky ten rok, poriadne sa najest a vyspat kym je moznost a skocit rovno do hrobu?

uhlie

Ovecka,

vacsina milionarov ma keke na uctoxh v bankach. Niektore staty z toho dokonca aj ziju. Napr. take Svajciarsko.