mozeme mat este pesimistickejsiu buducnost? svetova ekonomika sa rozpada pred ocami, tisice tisicov moslimov denne prudia do europy a nasilne uplatnuju sariu a vsetky ich zakony na kazdeho bez rozdielu, s atomovkami a novymi zbranami to bude najkrvavejsia svetova vojna, cigani nas okradaju cez dane aj na uliciach, vsade je spina a neporiadok a nikto z kompetentnych sa o to nestara, totalna dekadencia umenia, kultura rzodrobena na kusy z ktorych vacsina nema v sebe NIC, komicke rebricky hodnot, skuste sa niekedy zapocuvat, ako sa matky rozpravaju s 3rocnymi detmi (to co si urobil?? si kompletny? *facka* a co ja s tym teraz?? ty si fakt idiot!!), bojim sa zacat o vojnovych a hladujucich krajinach... je to prilis zle nez aby sa to dalo komentovat. ma zmysel tu zit?
pre vsetkych mladych (kludne aj starych)
Doubledog,
ktore obdobie blahobytu mas na mysly. Neviem, ci mi nahodou nieco neuslo.
ktorych teorii myslis?
ked existuju na svete take velke spolocnosti a ludia ktori maju taku tu obrovsku moc, ze ovladaju cely svet, su prepojeni, jeden na druheho atd... preco potom nedokazu nejakym sposobom zakazat alebo zlikvidovat vydavanie a sirenie vsetky tych konspiracnch teorii?
skaufinin
avsak pravdupovediac, ja cakam koniec sveta uz velmi vela rokov :) a stale sme tu, sme na tom este relativne dobre :)
prilis sa tym nezaoberaj, to bude najlepsie :-)
:( aj tak je mi z toho smutno
neboj sa, nepostihne :-)
skor by som sa bala tych arabov ako OSN
mam prilis malo rokov na to, aby moj zivot v plnej miere nepostihlo to o com hovorite
Mimochodom, domyslel si niekto, ze tie wall strit protesty, ala My sme 99% su tiez falosne?
vsimli ste si, ze 1 vodca povie "my chceme zrusit banky!!" a potom ho 100% z tej 99% masy opakuje, od slova do slova?
TOTO je slobodne myslenie ?
Ti idioti su viac prefajceni, ako som si vedel predstavit.
Stavim sa, ze toto je vyprovokovane a nasledovat bude toto:
1. bankari povedia "ok ok lejdiz end dzentlmens, tak zrusime BANKY a nastolime JEDNU BANKU, XAAAXXAAA TOTO STE CHCELI? MATE TO MAT!! "
2. peniaze su fuc a mame novu menu.. centralny bankovy system.
(pockat, mam dezavu, nepisal som toto uz nahodou dnes, vcera? )