mozeme mat este pesimistickejsiu buducnost? svetova ekonomika sa rozpada pred ocami, tisice tisicov moslimov denne prudia do europy a nasilne uplatnuju sariu a vsetky ich zakony na kazdeho bez rozdielu, s atomovkami a novymi zbranami to bude najkrvavejsia svetova vojna, cigani nas okradaju cez dane aj na uliciach, vsade je spina a neporiadok a nikto z kompetentnych sa o to nestara, totalna dekadencia umenia, kultura rzodrobena na kusy z ktorych vacsina nema v sebe NIC, komicke rebricky hodnot, skuste sa niekedy zapocuvat, ako sa matky rozpravaju s 3rocnymi detmi (to co si urobil?? si kompletny? *facka* a co ja s tym teraz?? ty si fakt idiot!!), bojim sa zacat o vojnovych a hladujucich krajinach... je to prilis zle nez aby sa to dalo komentovat. ma zmysel tu zit?
pre vsetkych mladych (kludne aj starych)
ako sa na to pripravujes?obavam sa ze ja si maximalne tak mozem nakupit konzervy.
lillia - moj odhad terminu je samozrejme ovplyvneny aj rokom 2012, ale nieje to len fanaticke nasledovanie nejakych predpovedi, ktore vyriekli ini, ale sam to tak vo vnutri citim, cize je to aj vecou mojej intuicie, mojho vnutorneho pocitu.
Predpovedat vyvin ekonomiky vedeckym sposobom a ponukat dokazy typu, v ktory den presne sa to a to stane, je nerealne. Je to este zlozitejsie, nez napriklad predpovedat pocasie. Na vyvoj ekonomiky proste vplyva neskutocne rozsiahle mnozstvo faktorov, a vela z nich maju v rukach aj vyssie clanky skrze politicku moc... napriklad aj to, kedy povolia ake hypoteky, nasledkom coho vzniknu bubliny v ekononike, ktore su poslednou ranou, atd. Cize, termin kolapsu bude dopredu vybrany, a to tymi istymi... nemozem pouzit termin ludmi, pretoze nazvat ich ludmi je dehonestovanie ludskej rasy, pouzijem teda nazov, bezcitnymi bytostami, ktore su za pretlacanim globalnej ekonomiky centralnych bank, napriklad zrusenim krytia zlata, aby si mohli poziciavat lubovolne sumy, a vytvarat lubovolne velke dlhy a neboli pri tom obmedzeny nejakou trblietavou surovinou, ktorej je len obmedzene mnozstvo.
Ze tieto bytosti nasleduju rozne nabozenske a numerologicke plany, je mne osobne dost zrejme, ako aj dovody, preco to robia, a presahuje to nase obmedzene materialisticke vnimanie sveta.
Ak bude este pravda aj udajne prepolovanie magnetickeho pola v roku 2012, tak nieje o com. V zasade, na cloveka vlyva energia vesmiru, a ked sa v roku 2012 udeje nejaka energeticka zmena, napriklad nastane urcite zoskupenie planet, nieje to len velkym symbolom, ono to naozaj energeticky ovplyvnuje vedomie citiacich bytosti na planete. Inymi slovami, ak urcita stavba chatra 100 rokov, a je na spadnutie, kedy spadne? Ked je bezvetrie, alebo ked zafuka poriadna vychrica. Ak preslo 99 rokov, a vies, ze presne o rok prijde fujavica, aka tu uz tisicrocia nebola, kolko inteligencie potrebujes, ci ta stavba padne na rok 100, alebo v roku 120. Takmer z istotou vies povedat, ze sa to stane presne vtedy, ked zafuka ta vichrica. V zivote to znamena, ze sa musis rok dopredu pripravit, a aj keby ta stavba tu vichricu nahodou prezila, nic sa nedeje, lebo si pripravena skor. Vies vsak, ze ked ju aj nesfukne ta vichrica, padne chvilu potom. Ja osobne si myslim, ze vichrica uz zacala fukat, a dlhsie ako rok tento system nemoze prezit. V case degeneracie a rozpadu, sa vsetko urychluje, to znamena, ze skoda narasta exponencialnym sposobom. Cize, ked sa za posledne 2 roky zhorsila situacia o 100%, to neznamena, ze za dalsi rok sa zhorsi o 50%. To znamena, ze za dalsi rok sa zhorsi o 200-300%. V ekonomike sa mozu urcite veci poriadne posrat uz behom par dni, dokonca za jeden den. Ti co nebudu prave sediet pri spravach, a zachytia to o par dni neskor, budu mat obrovsku nevyhodu, moze sa im napriklad stat,ze prijdu do obchodu a regaly s potravinami uz budu prazdne.
Este pred chvilou som veril, ze najprv to prijde v Amerike, a v Europe budeme mat cas pripravit sa, lebo potrva par mesiacov, kym to sem dojde, ale ako tak pozeram vysledky z tych europskych summitov, zacinam mat blby pocit, ze sa to posere proste naraz, nezavisle na tom, ako media ukludnuju situaciu (to musia)
Cize, ak sa ma pytas na nejake vedecke dokazy o tom, ze preco to bude prave v roku 2012, tak to moj nazor neobstoji. Nemam to podlozene, moj nazor je proste poskladany zo vsetkeho, co viem a comu rozumiem, spolu s mojou intuiciou, teda vnutornym pocitom, kedy to asi moze prijst. V zasade ale, keby to prislo o rok alebo o dva neskor, nevadi mi to, aspon budem mat viac casu na pripravu. Bohuzial, ako tak sledujem spravy, zacinam mat obavu, ci som sa s tym terminom zima 2012 nesekol, a nepridal tam poriadnu rezervu, a to som este pred par rokmi termin konca roku 2012 povazoval za najhorsi mozny scenar, na ktory sa radsej pripravit a nepredpokladal som, ze mozno bude treba urezat este viac.
V zasade, ak sa budem mylit, a zacne rok 2013 a vsetko bude fajn, prijdem sem do tejto temy priznat chybu, ze som sa vo svojej casovej predpovedi mylil. No budem velmi prekvapeny, ked to budem musiet urobit.
zaujimave
...ja som obdobie blahobytu ZAZILA-BOLI TO KRASNE CASY...
Tak, ako nas to na hodinach fyziky nenaucia:
ako sa pecie chlieb bez pece a ohna ? :)
marha
hups ..... huuuuups ....... si mimo :)
Ponukam pracu ..
požadované vzdelanie - stačí vedieť čítať a písať, ostatné vybavia asistenti, plat 4-5 000 eur, pracovná doba, ako máte náladu, pravidelné odmeny, možnosť jazdiť s autom aj ožratý, bez rizika odobratia VP, lekárska staorstlivosť na súkromných alebo rakúskych klinikách.
kontakt:
urad@vlada.gov.sk