Ako musí vyzerať žena podľa Vás aby ste o nej spokojom mohli povedať že je to "šupa" ?
Ako musi vyzerat zena...?
Dawberry reaguju na mna, ved mne je to jedno kto ako vyzera ja s nimi nezijem ani nic nemam.
tpch a stale sa snazis provokovat aj ked nenapises konkretne si uboha... este zacni pouzivat vulgarne slova to si cela ty, zena houpaci konik
Dewberry, to takejto nevysvetlis...ona to proste nikdy nepochopi, pretoze nema na to kapacitu a istu nutnu uroven :-D
Leticia,
Ak tu niekto napise nieco proti vyzoru zien, ktore bez makeapu nejdu ani von, hned zaragujes, ze ti zavidia a podobne. Nehnevaj sa, ale mne tiez tvoje prispevky pripadaju akoby to pisala moja 14-rocna neter.
Kazdy moze mat iny vkus.
Mne sa paci v praci jedna kolegyna,co nosi nizke topanky, maluje sa jemne a nevsimnes si ju hned na prvy krat.
Ale casom Ti pride velmi krasna, jemna a tak elegantna.
Vzdy sa mozem namalovat, obliect podla poslednej mody, ale jej drzanie tela, chodzu a charizmu mat aj tak nebudem.
Ja prave taketo zeny povazujem za nadherne!
Ajajaj, domyslava cubka az strach :-DDD
Tvoj manzelik ako znasa, ked ti cudzi muz povie, ze si pekna kurva? A ked ti to povie nejaky, ked bude tvoje decko vacsie a bude tomu milemu slovicku rozumiet, ako mu vysvetlis, ze ti to ten pan povedal len preto, ze si strasne krasna a neodolatelna?
laurina, lebo som este mlada a pacia sa mi upravene baby, tym nechcem povedat teraz, ze som lezba, lebo tpch to hned napise, lebo ta je provokaterka na entu, ale nepodari sa jej a dakujem
tpch aj husa ako ty by sa dovtipila o kom pises :-P a koho mas na mysli, ked nejaku mas, to si cela ty, kde prispevok len osovovanie, ohovaranie a navazanie sa do ludi s arogantnostou, teba beriem s hendikepom pohoda ...
Moja pekna leticia-a kde som napisala, ze ide o teba? Ci to len trafena huska zagagotala? :-DDD