Ako musí vyzerať žena podľa Vás aby ste o nej spokojom mohli povedať že je to "šupa" ?
Ako musi vyzerat zena...?
ach ved sa tu nehadajte, kolko ludi, tolko chuti, vsak na to sme taki roznorodi, aby si kazdy nasiel to jeho/jej
mne nevadi nech chodia baby upravene ako chcu, kazdej pristane nieco ine, dievca moze byt krasne v botaskach aj rifliach, ak ma peknu postavu, peknu tvar preco nie? a zasa su zeny ktore proste vyniknu v minisukni alebo stekloch, vedia to nosit a vedia v tom chodit a je to sexy, proste kazda nech nosi co chce, jedine co mi vadi, su baby zanedbane, co sa nesprchovali tyzden alebo baby vulgarne, dokym su ciste, vonave, nech si nosia co chcu
baby, vsetky ste nejako pekne, kazda z vas ma na sebe nieco pritazlive a tak je to dobre
ja si davam rifle uzke, topanky musia byt+ kosela, pekny top, satka, sal, doplnky.
som retarda, ze xy, ja tvoj nazor beriem, ale nenarazaj konkretne na moju osobu a zmier sa s tym, ze nemoze zit kazdy podla tvojich predstav.
xy ja na diskoteky si idem posediet, nie rozbijat sa v teniskach na parkete, ked idem ja s mojim a rodinny kamosi a kamosky, tak diskoteka je pre teba co? ozrat sa a tancovat? neviem na ake ty diskoteky chodis, skor to nazvy zabava. a ked chcem si zatancujem aj v tych 12cm :-D proste je to moja vec, ja v nich chodim, mne je v nich fajn nie ty, co sa do mna tolko navazas? mas svoj zivot? mas tak si ries ten svoj nie druhy a ked chces dojdi ukazem ti ako sa tancuje aj v niecom takom. uz to je trapne, ked niekto je inaksi ako vy hned je podla vas zakomplexovana osoba, dovol sa mi zasmiat :-D
no priznam sa, zasmiala som sa :)) chcela by som vidiet leticiu na diskoteke v 12 cm opatkoch :)) hahah a neviem kto ma co proti teniskam, mam ich asi 10 parov, dam k nim uzke rifle, jednoduche tricko a teda urcite netrpim nedostatkom pozornosti. nuz, ale niekto sa musi vystrojit ako cirkusovy kon aby dostal kompliment a az potom bude happy, ze mission of the day completed.
štekle som nikdy nenosila a vdaka tomu nemam vsetky tie zdravotne problemy co štekle vyvolavaju :) a o zaujem muzov som tiez nikdy nemala nudzu.
ja tu planujem byt co najdlhsie zdrava, tak sa setrim a netrapim svoju plet mejkapom, ked nemusim
nechty si nelakujem lebo ich mam krasne zdrave a chcem aby take aj ostali
na vlasy si nedavam farbu lebo farba im skodi a potom su suche
minisukne nenosim lebo neznasam chlipne pohlady
zaujimave citanie, avsak ja si myslim, ze to naj naj naj dolezitejsie a naj naj naj tajnesie k uspechu je
vitamin U
;)
(dik system, tymto ta pozdravujem)
jednoducho USMEV
pretoze ak sa niektora usmeje a je v hoci aj zablatenych teplakoch a svetry z 2. svetovej po prababicke, je stale krajsia ako ta, ktora vyzera vazne, ako pani ucitelka na pisomke z nemciny a ma na sebe mini-mikro suknu, a ledva zakryte veci tam hore.. a je super stihla a ma super make up a super nadludske vlasy.
i ked pre "fantasy" (zobrane z japonska, tam su taketo uchylky) moze byt fajn..
ale pokecat by sa dalo jedine s tou prvou moznostou..
nie je nic skaredsie na babe, ktora sa tvari ako keby bola stredom vesmiru, a neusmeje sa ani za svet (to mi staci na uradoch). ale u mna ma 100 bodov, predavacka pred dochodkom, v domacom svetri pod tou "logo_obchodu" zasterou, ked sa usmeje a nezafrazuje "dobry - dovi"..
tolko mojich tvrdo vydretych dlhorocnych skusenosti
leticia-tranzvestita je pre mna taka zena, ktora ma na sebe kilovu omietku. Ja nosim najma rifle a botasky a ako chlap urcite nevyzeram:O))) Dlhe roky som musela do prace nosit kostym a stekle. Teraz, ked si robim na svojom, tak si uzivam to pohodlie:O))) Nosim dlhe(krasne, huste) rozpustene vlasy, mam velke oci s extremne dlhymi mihalnicami, cize mi staci dva-tri razy pretriet spiralou, pripadne namalovat linku a mam pohlad ako babika, takze aj v rifliach na seba putam muzsku pozornost. Ale ako som uz pisala, vadi mi to, hlavne ked to robia muzi, ktori maju pri sebe este aj frajerky.. samozrejme, ked je treba, tak si obujem aj stekle a dam saty, ale na bezne cinnosti na to nevidim najmensi dovod. Pre mna je podstatne, ze sa citim pohodle a ze si neprederavujem opatkami koberceky v aute:O)))
nooo mne čo kamarati hovorili tak skôr taka ta prirodzena krasa :P pekne zvýrazniť čo je pekné nie zmachliť si si potom myslia že sme také pekné furt :D nič vulgárne ale ani zase chlapčenské ale to je asi individualne :P a určite nie umelina :D
A co z toho vyplyva?