Ako musi vyzerat zena...?

suns

kocky, preco sa tu hadate? vobec to nema cenu !
ved kazda z nas je ina..
niektora si potrebuje nafarbit vlasy na bielo, dat si opatky a push-upku a umele nehty, aby sa citila dobre..
inej staci, ak si rozpusti vlasy, da si na seba tenisky a na pery lesk a hotovo :)
ved kazde sme ine !
hlavne uz POCHOPTE, ze tu nie sme preto, aby sme zaposobili na nejakych chudakov, co sedia s pivom na bare a tecie im slina.. OMG - ved co ste v ZOO ? chcete bankovky za nohavicky? to fakt nemate svoju hrdost?
ide o to, ze ak chcete zaposobit na chlapa, co STOJI ZA TO, nepotrebujete zo seba spravit lacne stetky ! :D
A kauza "make-up" - pochopte, ze make up a sminky su tu na to, aby sa zena skraslila - kvoli sebe samej !
Natural is Beautiful, but Makeup is Glam!
prelozte si to ako chcete !

ja sa cez den licim tak, aby som mala zjednotenu plet, jemne pery a pekne oci.. obliekam sa podla nalady, niekedy sportovo, niekedy elegantne ! zaklad je pekne skombinovat farby..
a vecer? nevaham sa vyrazne nalicit ( mojim snom je byt make-up artist, takze na sebe pracujem :) ) a obliect, ved preco nie? i ked mam len 23, mam uz 6 rokov priatela..
ma na zeny velmi dobre oko, vie odhadnut, co je pekne a co vulgarne..
napriklad neznasa umele riasy, umele nehty.. a nemusi ani opatky ..
je to poriadny kus chlapa, a hlavne si dobre rozumieme - a baby, to je ten zaklad !
Nepotrebujete sa valat v posteli nejakemu hajzlovi, ktoremu ide iba o jedno ! casom pochopite... :) a tie, ktore uz pochopili - vsak je ten zivot krasny? :P
Ak sa chcem pacit, robim to hlavne kvoli sebe.. ak sa pekne obleciem a upravim, citim sa dobre, citim sa sebavedomo, vsetko mi vychadza.. zena sa musi naucit mat rada samu seba :)
:)

LETICIA

xy hovoris o upravenej, ja som pisala ako mne sa paci baba a ako sa obliekam ja a neviem ja mam 165cm vies ako by som vyzerala v parci v teniskach? fuuuha asi by som mala padaka. neviem mozno, ze ludia z mojho okolia su podla teba su ufa lebo maju omietku. uz som pisala kazda ma svoj styl, ja som pisala, ze mne sa paci sportova elegancia. nevidim natom nic zle.

pozri-

...nemas vobec za co-mne sa tiez paci ked sa zena o seba stara-i ked ja napr.neznasam make-up-ale tak to neznamena ze druha si to nemoze dovolit.../a stale hovorim-kym budem vladat nikto ma neuvidi neupravenu-okrem mojich najblizsich doma-i ked si nemyslim ze bez nalicenia vyzeram zle-ale ak si zena raz zv.na licenie-tazko sa toho zbavuje-je to ako z farbenim vlasov-ked sa raz zacnu farbit vlasy-tazko sa z tym da prestat-ak este sa ma co farbit-a nevypadaju nam :))))a to som pocula uz od viac zien-ze tazko im prestat farbit si vlasy/
...vysoke podpatky som nosievala niekedy-ale nejak vysoke nie/to sa nepacilo moc mojmu manzelovi/momentalne nosievam nizku pohodlnu obuv-ale obcas zoberiem vyssie ale nie az tak vysoke/take stamperlikove/ak si to oblecenie ziada...
a diecvata co nosia vysoke podpadky OBDIVUJEM...
A VELMI SA MI PACIA MLADE DIEVCATA KED SU PEKNE OBLECENE PRESNE AKO TY PISES-OBTIAHNUTE RIFLE-STEKLE-PEKNA BIELA KOSELA-VED SU MLADE TAK PRECO BY SA NEOBLIEKALI-az budu vo veku kedy si to nebudu moct dovolit/ci uz koli zdrav.problemom ci z ineho dovodu-tak urcite pochopia ze jednoduche oblecenie je tiez nie na skodu/
a paci sa mi na mladych dievcatach aj minisukne/nie aby im bolo vidno zadok/tiez je to pekne...
ved aj muzi sa radi pekne obliekaju a nikto po nich nepokrikuje...ale to je uz tema o inom...

mimula

preco sa pytas ako by mala vyzerat zena??? nerozumiem, zena je sama o sebe zenou, to ju robi nou jej povaha, charakter, spravanie. A odrazom povahy, charakteru je aj sposob ako sa upravuje, ako sa oblecie. Ako by mala vyzerat??? no sama sebou v prvom rade, co myslim ked sa to pytas vlastny nazor nemas ;)))...

Eben

Tie zvady sú zdá sa mi zbytočné. Do Letície sa asi väčšina pustila preto, lebo tu prezentovala seba ako ideál a na ostatných sa dívala z výšky. Čiže ona prvá kritizovala, tak sa nemôže diviť, že následne začali kritizovať ju. Ale je pravda, že je osobná vec každého ako sa oblečie, upraví aj v čom sa dobre cíti. Ale ako som už napísal predtým, žiadnemu mužovi nechutia šminky a veľmi namaľovaná žena pôsobí neprirodzene. Čistá, voňavá, teplá, mäkučká, čisté hebké vlasy, zdravé zuby, milý úsmev a dobro v očiach. To sú tie najväčšie magnety, ktorými ma môže žena pritiahnuť.

xy:)

ano, mne sa tiez pacia upravene zeny, lenze upravene neznamena vysoke opatky, bluzka a omietka na tvari.. upravena zena moze mat na sebe kludne tenisky, minimalny makeup, rifle..

LETICIA

moam a pozri dakujem
xy ja tiez nepijem neznasam alkohol a tiez zdravotny stav mi to nedovoluje, akurat tak 1-2x bavorak, skor chodime do baru posediet, ked nam to cas dovoluje, ano sprdli ma, lebo bol presny opak mna, to je vzdy tak na fore, kazdy pretlka svoj nazor a ked je niekto iny, tak sa hned do neho pusta, ze je nenormalny, neviem podla mna je normalne sa o seba starat, priklaslit... ved to robi este aj moja babka 65 rocna.

xy:)

nie leticia, na zabavy nechodim, chodim na party, cize da sa povedat diskoteky, tie akcie v kulturakoch co sa provozuju na slovensku nenavstevujem :)) a ozierat sa nemozem vzhladom na svoj zdravotny stav. to len tak na okraj. len mam rada tanec, vies, a neviem si predstavit tancovat v opatkoch. ja sa do teba nenavazam, ja komentujem tvoje vyroky, kedze ich pises na verejne forum. a nie som jedina, sprdli ta tu vsetci predomnou, pretoze si ich svojim pristupom nasrala. ale s tym cirkusovym konom som nenarazala na teba konkretne. ale pekne, ze si sa ozvala.

pozri-

...no LETICIA ty si ich poburila vsetkych jednym prispevkom-a mozno si to tak ani nemyslela...
ale ved je to normalne ze sa do teba navazaju-keby si zasa napisala ze sa neholis-zasa by si pre nich bola spina a nechutna-pretoze ci napises tak alebo tak-stale si najdu nieco aby zbrbali dievca ktore sa odlisuje niecim...
tu je to normalne
a teraz sa pustia aj do mna...

Maoam

k uzkym rifliam velmi idu vyssie topanky, s bluzkou je to krasne, ja tak vidim denne vela zien a je to velmi pekne, k tomu blazer, alebo uzky kabatik, salik - super!