Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako musi vyzerat zena...?

LETICIA

Laurina a ja mam aj pracu aj dieta aj vysoku skolu externe, teraz co? a musim stihat vsetko a dari sa zatial.
tpch tvoje arogantne komenty ma neurazia, ty si vsade zatrpknuta, skor porozmyslaj kto dava komenty na 15 a citaj ocami nie usami a zistis, ze rodinu mam a neblaznim sa za nikym, na take nieco som nikdy neponizim :-P

tpch

Ma 22 a rozumu ako patnastka :-D Cely jej zivot je postaveny na tom, ci na nu muzi pokrikuju, alebo nepokrikuju, na falosnych lichotkach :-D Ked sa raz obzrie dozadu (po urcitom zmudreni), potom sa bude sama pred sebou hanbit, aka bola trapna. Ale nechajte jej to, radsej po dvadsiatke nech sa blazni za chlapmi, ako neskor s detmi na krku, pripadne v druhej puberte okolo styridsiatky, ked bude mat potrebu natriasat cickami a sulozit s mladsimi :-D

Laurina22

Nie Leticia,len ti chcem povedat,aby si si troska uvedomila,ze nie vsetky zeny,ktore vidis v meste s mastnymi vlasmi a v teplakoch su muzatky,tranzvestitky a nestaraju sa o seba.

Mozu to byt matky deti,ktore na seba cas nemaju,lebo maju doma chore deti a vybehli do lekarni,mozu to byt manzelky,ktore sa doma staraju o choreho manzela,alebo to mozu byt len zeny,ktore na to proste nemaju.

Ja si mysli,ze kazda zena chce byt pekna a pacit sa sebe,svojmu partnerovi,a okoliu.Ale niektore na to proste nemaju,bud financne,alebo maju nizke sebavedomie,alebo len proste jednoducho nevedia ako na to,alebo logicky nemaju tolko casu...

Nemozes tak hovorit o inych zenach.Je pekne,ze ty sa o seba staras,aj ja sa o seba staram,ale uvedomujem si,ze to bude ine,ked budem mat deti,plus pracu,plus domacnost.Pises,ze nechces mat na brusku tuk,ja som sa teraz dva mesiace nezastavila a nemala som cas ist do posilky,ani behat,ani podobne veci robit,a ano,pribrala som na bruchu ale enrobim z toho celosvetovy problem a necitim sa menejcenna.

A este jedna vec:Ak by na mna niekto zakrical,aka som "pekna kurva" ci co to tam si pisala,urcite by som to nebrala ako lichotku.

LETICIA

laurina, ze mam 22, ZE BUDE TO ASI VEKOM, ZE SA O TAKE ZAUJIMAM, AJ KED BUDEM MAT 40 CI 50 ROKOV TAK SA BUDEM STALE UDRZIAVAT VEK S TYM NEMA PODLA MNA NIC SPOLOCNE A ZE SVOJ VEK PREZRADIM NEMAM PROBLEM

LETICIA

Laurina 22 takze asi preto to bude tym, ze sa o take veci zaujimam :-D
ja poviem kolko mam, lebo sa nemam zaco hanbit

LETICIA

len dufam, ze si prisla nato ako som to myslela, lbo nemam rada ludi co sudia podla obalu a nepoznaju vnutro ake je, ako to robis ty.

LETICIA

eben mne uplne staci ked moj obsah poznaju moji nablizsi a zvysok ma netoto ani tvoj.
lea ano som zakomplexovana pipina :-D vystihla si to, gratulujem

LETICIA

ach jaj kolko zrazu, to je vzdy tak ach jaaaj baby, to je tak, ze neznasate baby co sa o seba staraju, ja sa rada o seba staram a hlavne pre seba :-D robi mi radost pacit sa sama sebe, tak neviem ked ide baba niekde do spolocnosti, do prace, alebo to je jedno neviem si predstavit prist v botaskach, jedine do obchodu a po sidlisku a na rychle vybavovacky a ved uzjate si to same, paci sa vam zena, neupravena v botaskach? ked vy ste take ja zato nemozem, tak sa hned nenavazajte, som este mlada, nuz slobodna uz nie, tak mi to patri, ci??? vy nechodite na kozmetiky, ku kadernicke, nekupujete si pekne moderne oblecenie? ci ako fungujete? lebo ja som zena a bavi ma to starat sa o seba, ked uz vy nie, neni to moj problem, tak sa prosim nenavazajte, ale viem ze ste presne take ako som opisala, lebo by ste si hned neobtierali papule... baby co uz...