Ako musi vyzerat zena...?

LadyLiu

Som síce dievča, no rada sa pozriem na prirodzene peknú ženu - vysokú, štíhlu, so súmernou postavou, dlhonohú, s dlhými upravenými vlasmi, bezchybnou pleťou, výraznými očami, jemnými črtami tváre, plnými perami, pekným úsmevom, rovnými bielymi zubami... prirodzená krása nadovšetko.

LETICIA

leela kazdy ma rad nieco ine, ja mam rada sportovu eleganciu a aj ked idem na tu disku a nie len tam, tak ja mam rada rifle, peknu koselu, alebo top a k tomu topanky, na topanky som zavisla, nikdy ziadne minisukne tie nenavidim.

Leela333

Leticia, počula som to už od viacerých chlapov, že majú radšej keď je dievča prirodzené, keď má trebárs aj tie botasky a nie 10 cm podpädky, keď má obyčajné rifle a nie nejakú minisukničku, ktorá jej ledva zadok zakrýva..
Obliekam sa dosť jednoducho, maľujem sa naozaj len mierne (špirála a korektor) a stačí mi to. Preto som podľa teba neupravená? Dokonca aj na diskotéku kľudne v botaskách a rifliach a čo je na tom? To sa musí každý vymaľovať ako omaľovánka a obliecť sa do miniautúrnych vyzývavých šatičiek aby vyzeral upravene?
Nič proti tebe, možno vyzeráš dobre (aj keď občas o sebe hovoríš až s prehnaným sebavedomím), ale nemusela by si sa navážať do žien, ktoré sa tak nezaoberajú sami sebou ako ty, lebo napriek tomu môžu vyzerať dobre ;)

Laurina22

Tak ako pise Soft beauty.Do prace jemne,decentne,ano,mam ihlicky a suknu,ale tesne pod kolena,do toho kosielku vypasovanu,pancusky.

A ked idem sa zabavit napr.s kamoskami tak ano,vystrednejsie sa obleciem aj sa viac primalujem.

Ale taktiez UZ nemusim za kazdu cenu chlapom vyrazat dych,obliekam sa a upravujem podla SVOJEJ nalady a momentalneho stavu.

A kludne si idem na nakupy nenamalovana,v balerinkach,rifliach a dlhom svetri bez vystrihu.

soft beauty

..LETICIA a ty nesudis podla obalu?? :DDD ja osobne ked idem do prace, tak sa obliekam elegantne, jednoducho, minimum make-up, poobede cvicim, pomerne zdravo sa stravujem....a ked idem vecer von, tak sa viac primalujem, vyfintim....preco budem na tvar gendzit omietku, zbytocne si pokazim plet, to som robila, ked som mala 17 rokov a aj to som nemusela... na viacero veci sa s odstupom casu inak pozeram.. a je mi jedno, ze muzom stale nevyrazam dych, len ked mam chut a vtedy to zato stoji :)

Mon123

Laurina a dewberry, som vaseho nazoru :) a leticia sa mi zdala v pohode ale ako teraz citam tuto vasu sarvatku tak mi tiez pride ako niektore moje spoluziacky (mam 16), a nie nezavidim ti :) sice je pre niekoho pritazliva zena v podpatkoch, ale co mas proti teniskam? tie su univerzalne, pohodlne, vsestranne. a tiez ako tu niekto pisal, aj moja mamka nie je najstihlejsia, nema cas, stale je v robote alebo sa stara o domacnost, pomaham jej, nakupovat nema cas ani chodit na kozmetiku a ku kadernicke stiha ist akurat tak raz za rok, otec ju ma rad, ja tiez, brat tiez aj bez toho aby bola neviem aka namalovana alebo co.. takze dost ma nasralo co si tu popisala..

Eben

Teda ak si myslíte, že chlap túži ísť do postele s jednou a z postele s inou, to ste na omyle. Nie je to nič príjemné olizovať šminky. A ráno keď vstanem pozerať sa na neznámu tvár a lámať si hlavu nad tým, kde sa tu vzala.

vebe

Dost hlupo polozena otazka. To akoze je nejaky predpis ako musi zena vyzerat. Nic nemusi. Sme take ake sme a je len na nas ako dokazeme svoje kvality trochu zvyraznit a spravit sa zaujimave. Nikto mi nepoze povedat ako musim vyzerat, to by bolo predsa pod moju uroven to pocuvat. Clovek co ma ma rad mi moze povedat, co sa mu na mne paci a co ma rad, ale nie ako musim vyzerat. Jedno dievca ci zena si musi sama seba vazit