Ako musí vyzerať žena podľa Vás aby ste o nej spokojom mohli povedať že je to "šupa" ?
Ako musi vyzerat zena...?
MOAM tak uz lepsie, vysadila som si tu antikoncepciu, ktoru som brala na cystu, tak konecne uz nemam take problemy, este mesiac som sa avala ohromay po nej, pribrala som kilo, ale este sa ucim jest ako male decko, este ma gastro lekar poslal na vysetrenie stitnej tak uvidime.
LETICIA cau ako sa ti vodi? a co vaha, ako si na tom? zaludok uz lepsie?
to je rozne, ale asi viac sa mi pacia nizsie baby, tak okolo 162-167cm, ale aj vysoke baby vedia byt riadne kocky :-DD
nenakopala som ho do riti, nebola este prilezitost, ale ked to bude mozne tak nedopadne dobre :))
a inak pacia sa vam viac vysoke alebo nizke baby? ja mam 179 ak uz nie viac, nemozem nosit opatky lebo by som bola od kazdeho o hlavu vyssia :D a mam 53kg, to je dost malo vsak? :/
tmavy blond a hnede oci - fajn, na tu vysku prilis vela kil
deida to si ani neviem predstavit ri tom co si udala aka si, ale blondcky sa mi nepacia ani jedna. a mas aj dost kil na svoju vysku
Pači sa vam tento typ? :
vlasy: tmavši blond, alebo ako sa vravi špinavy blond, dlhe pod lopatky
oči: tmavo hnede
vyška: 160
vaha: 58
Mon123, dufam ze si ho riadne kopla do zadku!!!! Slaboch jeden, nema kam zasunut teraz a si mu zrazu dobra, ci ako? Blee dufam ze si ho poslala kade lahsie.
bibi rovno si mala napisat, ktora bude vyzerat ako chlap, nosit botasky, mastne vlasy v copiku, rifle ktore jej budu lietat na zadku a vacsie tricko a nenamalovana ved pohodlie...zena ma byt zena a nie tranzvestita.