Ako musi vyzerat zena...?

lea26

hej anicka:-) len ma leticia strasne vytocila s tym zmyslanim, ze zena bez podpatkov je menejcenna, dokonca tranzvestita, ze som aj anglictinu zabudla;-)

veves

vseobecna fraza chlapov je ze ma byt prirodzena, akuratna, charizmaticka, nie velmi namalovana a ze nezalezi aku farbu vlasov ma a pod.
vsetci tito chlapi co to ale povedia sedia doma furt na riti na nete pretoze tam vonku je takych strasne malo a vsetci sa obzru a zaujimaju sa o vyrazne extravagantne typy. prirodzene holky proste dnes neletia.

Eben

Leticia, tebe sotva možno závidieť. Je evidentné, že si ešte slobodná a mladá. Lebo s tak prázdnou hlavou ako je tá tvoja by s tebou žiadny chlap dlho v manželstve nevydržal. Tak sa len naďalej venuj figúre, maľovaniu, oblečeniu a teš sa z myšlienky, že sa všetkým páčiš. Veď čo iné ti ostáva, pravda? Málokto ťa môže mať rád pre to, aká si, môžeš sa nanajvýš páčiť. Ale poznáš to staré porekadlo: z prázdnej misy sa nenaješ, keď je prázdna. A ty tiež časom pochopíš, že tí hodnotní ľudia dávajú prednosť obsahu a nie obalu.

lea26

neda mi nereagovat, Leticia ty mi pripadas ako riadne zakomplexovana chuderka(evidentne si typ zeny, ktorej nebolo nadelenej extra krasy, tak sa to snazis nahradit s high hills a make-upom a zavidis vsetkym zenam, ktorym staci napr. len riasenka a rozpustit si vlasy, aby boli hned atraktivne tigrice). suhlasim s Krajcom, ze muz dava take lichotky zenam, ktore chce smyknut a ty evidentne na muzov posobis ako lahka korist a po lichotkach sa naivne roztopis:-)a to, ze spominas len konkretny pripad znamena, ze asi tych lichotkarov nebude vela;-) a davam suhlas Bibi a Laurine, nie je dolezite, co ma na sebe baba oblecene, ale dolezite je, ako sa citi, sprava sa a ci z nej nieco vyzaruja. napr. keby som ta ako muz zobrala na prechadzku s havom a ty sa dotrepes na high hills, tak ta hned ako muz poslem domov:-)

Maoam

mam 165 a 57kg a chcem dat dole dake 3 kg urcite este, ale ja mam dost svalstva, ktore je dost tazke takze s 54kg budem vyzerat fajne, tak akurat si myslim

LETICIA

moam teraz mam tak 44kg ale mala som 42uz, ja este chcem pribrat aspon 4kg a tak chcem pribrat svalovej hmoty a zacat cvicit, nechcem aby sa mi to nalepilo na brucho. a ty kolko avas dole?