Ako musí vyzerať žena podľa Vás aby ste o nej spokojom mohli povedať že je to "šupa" ?
Ako musi vyzerat zena...?
hej anicka:-) len ma leticia strasne vytocila s tym zmyslanim, ze zena bez podpatkov je menejcenna, dokonca tranzvestita, ze som aj anglictinu zabudla;-)
myslim ze tych bab ako cez kopirak maju uz chlapi plne zuby.
vseobecna fraza chlapov je ze ma byt prirodzena, akuratna, charizmaticka, nie velmi namalovana a ze nezalezi aku farbu vlasov ma a pod.
vsetci tito chlapi co to ale povedia sedia doma furt na riti na nete pretoze tam vonku je takych strasne malo a vsetci sa obzru a zaujimaju sa o vyrazne extravagantne typy. prirodzene holky proste dnes neletia.
high heels :)
Leticia, tebe sotva možno závidieť. Je evidentné, že si ešte slobodná a mladá. Lebo s tak prázdnou hlavou ako je tá tvoja by s tebou žiadny chlap dlho v manželstve nevydržal. Tak sa len naďalej venuj figúre, maľovaniu, oblečeniu a teš sa z myšlienky, že sa všetkým páčiš. Veď čo iné ti ostáva, pravda? Málokto ťa môže mať rád pre to, aká si, môžeš sa nanajvýš páčiť. Ale poznáš to staré porekadlo: z prázdnej misy sa nenaješ, keď je prázdna. A ty tiež časom pochopíš, že tí hodnotní ľudia dávajú prednosť obsahu a nie obalu.
baby a co ja nevazim privela?
vyska 173 cm vaha rovnych 60kg
velkost oblecenia 38
neda mi nereagovat, Leticia ty mi pripadas ako riadne zakomplexovana chuderka(evidentne si typ zeny, ktorej nebolo nadelenej extra krasy, tak sa to snazis nahradit s high hills a make-upom a zavidis vsetkym zenam, ktorym staci napr. len riasenka a rozpustit si vlasy, aby boli hned atraktivne tigrice). suhlasim s Krajcom, ze muz dava take lichotky zenam, ktore chce smyknut a ty evidentne na muzov posobis ako lahka korist a po lichotkach sa naivne roztopis:-)a to, ze spominas len konkretny pripad znamena, ze asi tych lichotkarov nebude vela;-) a davam suhlas Bibi a Laurine, nie je dolezite, co ma na sebe baba oblecene, ale dolezite je, ako sa citi, sprava sa a ci z nej nieco vyzaruja. napr. keby som ta ako muz zobrala na prechadzku s havom a ty sa dotrepes na high hills, tak ta hned ako muz poslem domov:-)
mam 165 a 57kg a chcem dat dole dake 3 kg urcite este, ale ja mam dost svalstva, ktore je dost tazke takze s 54kg budem vyzerat fajne, tak akurat si myslim
moam teraz mam tak 44kg ale mala som 42uz, ja este chcem pribrat aspon 4kg a tak chcem pribrat svalovej hmoty a zacat cvicit, nechcem aby sa mi to nalepilo na brucho. a ty kolko avas dole?
tak super a kolko teraz mas? ja este nejake musim zhodit aby som vyzerala obstojne tak ale uz je to celkom OK :-D