Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny

Príspevok v téme: Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny
Zhrozenaaaa

chcela by som vediet fakt preco chlapi dokazu podviezt svoje zeny, priatelky?? su ochotny kvoli jednej noci zahodit 5 az do neviem kolko rocny vztah ?? .. pozeraju sa za kazdou suknou pricom maju peknu frajerku ?? JA UZ NECHAPEM A som z toho zhrozena ze na chlapa uz nemam ani naladu lebo zo vsetkych MI JE ZLE!!!! to im fakt ide len o sex a su pre nho ochotní spravit vsetko ????nech si ho potom sturia medzi dvere a privru lepsie spravia :(

Zhrozenaaaa

chlap ako dostane poriadny prepleskt - rozvod .. hned si uvedomi ze co zahodil a sa chce vratit.......... ale mal rozmyslat pred tym ..... jak to robil...
lenze im nestaci to co maju doma .. oni musia mat este neaku milenku co ich iba uspokoji.. zatial co sa zena musi starat o domacnost, deti a chodit do prace a este na to vsetko sa dozvie ze muz jej zahyba... pekna doba to je dnes musim uznat..

pozri-

...som toho isteho nazoru ako ty-ak nemaju spolu deti-TAK NECH UTEKA KADE LAHSIE/ale tiez je to tazke asi pre tu zenu/
nemozem sa k tomu vyjadrit-lebo ja som uz dieta mala-ked sa mi to stalo-dala som sancu a ked aj tak nepomohlo-tak som ho jednoducho vyhodila s domu a ostala som radsej sama s dietatom-ale ako som pisala-po rozvode zacal DOLIEZAT...takze podla mna SAM NEVEDEL CO CHCE...

pozri-

...tak to urcite mas pravdu-ZE S NAS VEDIA URCITE UROBIT SEMETRIKY A NEVIEM CO-ved ja prakticky tuto nalepku mam uz odkedy som sa s nim rozviedla-ale tak ja mam ciste svedomie voci nemu...
tazko sa zije s takou nalepkou-ale tak co uz-zabijes takeho chlapa?
inak ked sa mi to stalo-ludia mi zacali radit aby som ju sla preplesknut a neviem co este-ale co by som tym vyriesila?
jedna kamoska mi hovorila-ze ked jej sa to stalo-tak na svoju milenku zobrala vidly?:))))
dalsia zasa o nieco starsia-tiez trpela a ked videla ze som sa ja rozviedla-tak mi povedala-ZE SOM JEJ OTVORILA OCI A ZOBRALA SI ZO MNA PRIKLAD A ROZVIEDLA SA AJ ONA/a to mala odomna dost rokov/
takze kazda zena kona inak a nesmieme ich za to sudit-kazda vie preco to robi-to co robi...

Zhrozenaaaa

chlapi si nezasluzia lutost zo strany zien... absolutne .. tak ako si nezasluzia zenu co maju.. a nevazia si ju...
chapem zeny ktore ostanu, lebo musia.. kvoli detom a peniazom... ale inak ked nemaju deti tak nech utekaju od takích prec isto maju na lepsieho a ten naj si uziva zo svojou milenkou co ho aj tak prejde... a ked nie tak ho ona podvedie .....

pozri-

...tak luto mu urcite nebolo-to poznam mna podvadzal rok a ja som o tom nevedela a keby to na neho nebol povedal kamarat/prisiel za mnou a osobne mi to povedal-lebo ze vraj stale vahal a rozhodoval sa medzi mnou a milenkou/-ktovie ako dlho by som tiez bola podvadzana...
TAKETO VECI SA TAZKO RIESIA A ZVLAST LUDOM KTORY TO ZAZIJU A TY LUDIA CO DO TOHO NEVIDIA-ZASA TAZKO CHAPU NIEKTORE ROZHODNUTIA PODVADZANYCH MANZELIEK...
ja som v zivote v rodine nepoznala neveru a ani som ju neriesila ked som o nej v okoli pocula...a ked som sa v nej ocitla-bolo to pre mna sok...ale v zivote sa deju take veci-ze clovek len zasne...

Zhrozenaaaa

chlap dokaze spravit zo zeny poriadnu hlupanu....... spat pred jej ocami s inymi zenami.. klamat.. zapierat.... robit zo zeny histerku a ziarlivku........ a PO TOM VSETKOM si zasluzia SANCU ?? .... nemyslim si zasluzia si len to co maju

Zhrozenaaaa

bol tu taky pripad ze zenu podvadzal muz, uz neviem po kolkích rokoch manzelstva... ona na to prisla a on to zapieral zapieral a este znej aj hlupu robil......
nakoniec sa priznal ani neviem ako a potom sa zacal prosit aby mu to odpustila......
SI MYSLIS ze mu to bolo LUTO?? ked este zapieral a potom jak uz nemal inu moznost tak sa PRIZNAL ? :( tiez snim je IBA kvoli detom .. :/

pozri-

...podla mna nie je im luto preto lebo prave nemaju ZDRAVI ROZUM A ROZMYSLAJU NIECIM INYM AKO ROZUMOM...A KAZDY CLOVEK ZASLUZI JEDNU SANCU-A TO PLATI NIE LEN PRI NEVERE ALE VO VSETKOM...
PRAVE PRI UROBENI NEJAKEJ CHYBY SI NIEKTORY UVEDOMIA CO ROBIA-je to zlozite...a potom este su tu aj deti-na ktore treba brat ohlad...

Zhrozenaaaa

ale preco luto zahodit to co ste spolu prezili ?? ved jemu to luto nebolo.... keby boolo nespravali by sa tak chlapi... podla mna si nezasluzia len to aby sa zeny tak spravali ako oni k zenam....

pozri-

...a co je na tom take smiesne?MARHA?
presne podobne nieco som zazila aj ja-ked uz nic nepomohlo-vyhodila som chlapa a on presne toto povedal a tvaril sa pred milenkou-ze ON je ten co ma opustil...
keby som ho nebola VYHODILA ktovie dokedy by bol so mnou a vyuzival aj mna aj milenku...a najlepsie bolo to-ze po case zacal za mnou chodit a keby som bola privolila-tak si zacne so mnou AFERKU a to uz sme boli rozvedeni a zil s tou svojou milenkou/jednoducho by bol podvadzal milenku so mnou :)))) role by sa boli OTOCILI :))))/
KAZDA JEDNA PODVADZANA ZENA MA O COM HOVORIT A OKOLIE BY SA NEMALO IM DO TYCHTO VECI VOBEC MIESAT...

MARIOLA
...vobec nie si sprosta-pretoze ja som s manzelom bola kratsie a tiez mi bolo luto zahodit vsetko co sme spolu prezili...
ZELAM TI VELA STASTIA A NECH TVOJ MANZEL DOSTANE ROZUM A ZACNE SI VAZIT CO MA DOMA...