chcela by som vediet fakt preco chlapi dokazu podviezt svoje zeny, priatelky?? su ochotny kvoli jednej noci zahodit 5 az do neviem kolko rocny vztah ?? .. pozeraju sa za kazdou suknou pricom maju peknu frajerku ?? JA UZ NECHAPEM A som z toho zhrozena ze na chlapa uz nemam ani naladu lebo zo vsetkych MI JE ZLE!!!! to im fakt ide len o sex a su pre nho ochotní spravit vsetko ????nech si ho potom sturia medzi dvere a privru lepsie spravia :(
Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny
LAURINA
...vidno ze si si uvedomila svoje konanie-CLOVEK SA UCI NA VLASTNYCH CHYBACH/necitala som vsetky prispevky/
a chapem ta ze sa trapis-vela ludi takto trpia len s toho dovodu ze ich niekto ohovara a hadze na nich spinu-aj ja mam svoje osobne skusenosti s tymto a tiez som podobna ako ty v tom ze rada si veci doriesim-aj sa stale snazim mat cisty stol s kazdym...
ALE POCHOPILA SOM JEDNU VEC-ZE NIE STALE TO IDE-A NEDA SA S KAZDYM SERIOZNE POROZPRAVAT...A VYSVETLIT SI Z OCI DO OCI...
pretoze-su ludia ktory poohovaraju a ked za nimi ides s tymto problemom-VYSMEJU SA TI ESTE DO OCI A AJ TAK POPRU
-potom su ludia-ktory veria viac ohovaraniu-ako ludom ktory su ohovarani/taky ludia u mna a podla mna nemaju svoj vlastny rozum a len sa riadia ohovaranim/a s nimi tiez vela NEVYBAVIS...
A POZERAJU NAKONIEC NA TEBA AKO NA BLAZNA-ZE CO VOBEC TY OD NICH CHCES...
TAKZE JEDINE CO NAM OSTAVA SA NEJAK S TYM ZMIERIT-ale jasne ze to cloveka trapi-ale casom sa s tym zmierim-co ine mi ostava-URCITE KOLI TAKYM LUDOM SA NEPOJDEM OBESIT-ALEBO SA NEZBLAZNIM...
ak by ti fakt urobila dobre psychologicka zajdi za nou-ale ja osobne by som to poriadne utajila pred tou zenskou-aby zasa to nezneuzila...
...jasne ze by jeho manzelka vyronila viac slz-ved to je NORMALNE...
Zvláštne , že ťa chápem zrovna ja :-)))
Ja ťa chápem , narozprávala tá jeho "neviem kto" klamstvá a ty už nemáš príležitosť to vysvetliť ...
Laurina ,
preto ,že sa správal nechutne nielen k svojej žene , ale aj ku tebe ...nemám z neho dobrý pocit .
lebo sú to obyčajné svine,ktoré si nič nevážia,čo iné ?čo čakáš preboha,dievča ?ide mi a vždy im išlo len o sex,o ničš iné ,a o to,aby ich frajerka bola krásna a sexi ..sa mi hnusia všetci do jedného
Laurina ,
myslím , že ten chlap si nezaslúži ,aby si sa kvôli nemu ešte trápila .