chcela by som vediet fakt preco chlapi dokazu podviezt svoje zeny, priatelky?? su ochotny kvoli jednej noci zahodit 5 az do neviem kolko rocny vztah ?? .. pozeraju sa za kazdou suknou pricom maju peknu frajerku ?? JA UZ NECHAPEM A som z toho zhrozena ze na chlapa uz nemam ani naladu lebo zo vsetkych MI JE ZLE!!!! to im fakt ide len o sex a su pre nho ochotní spravit vsetko ????nech si ho potom sturia medzi dvere a privru lepsie spravia :(
Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny
...vratit ani nie-ale po rozvode chcel dalej aby sme boli v kontakte/uz som pisala ze stale doliezal/ a bolo jasne ze nie len koli dietatu...
ked si bral dieta na prechadzku-tak raz sa stalo ze sa vypytoval -ZE CO ROBIM SAMA DOMA-proste stale sa o mna zaujimal-ale kedze ja som sa postavila dost tvrdo voci nemu-siel na mna opatrne a chcel vymenit role po rozvode/aspon ja som to tak videla/
ja som sa mala stat jeho zenou za ktorou uteka a jeho milenka mala byt asi zena od ktorej uteka...
ale kedze ja som to nedopustila nedoslo k tomu...
... mozno som to mala urobit-ale nie som taka.../ja chcem bud vsetko-alebo nic-a ta strata dietata ma velmi zobrala a nemohla som mu to odpustit-ze koli nemu som prisla o dieta/
a kolko sme boli spolu? nie dlho-ale mali sme uz vsetko pre zivot-byt zariadeny,pracu-UZ LEN ZIT TREBALO...inak sme zili velmi pekne-mali sme krasny zivot/no ked do toho nepocitam svokru/
a este jednu vec som pochopila-on mal v rodine priklad NEVIER....
STRYKO podvadzal/dokonca mal nemanzelske dieta/manzelka mu odpustila zo slovami-na dieta si zarob a mne das celu vyplatu a ostala s nim nadalej-A NEZILI ZLE
...jeho OTEC podviedol MANZELKU-manzelka ticho pretrpela a neponizila sa pred ludmi -tisko pretrpela/ale to bola velmi zla zena/
...a jeho DEDO PODVADZAL-kade chodil deti robil :))))/sam manzel sa smial tomu/a manzelka/babka manzela-zila s nim stale...
este ked bol na vozicku a bol v kupeloch aj tam si nejaku nasiel-a mne ukazoval listy co si pisu...no hnus...
takze som pochopila ze u nich je to normalne...
a aj svokra mi povedala-NIE SI PRVA ANI POSLEDNA KTORA JE PODVADZANA...a bolo...
a teraz po rokoch hovorim aj ja tak...co narobime-ked zivot je raz taky-len najhorsie na tom ze to znici zivot-zene a detom.../hoci su aj vinimky/
a viem porovnat zivot pred ROZVODOM a po ROZVODE...
CLOVEKA TO VELMI ZMENI...
...tiez ti dakujem...
ano ja som podala ziadost na rozvod - on len hovoril o rozvode...a bla bla/take tie silne reci chlapa/ale to hovoril az po roku ked sa vestko prevalilo...je to na dlhe pisanie a ani sa neda opisat vsetko...
preto nemam rada ked sa niekto miesa do sukromia-lebo nikto presne nevie ako to medzi tymi dvoma ludmi je-JE TO LEN ICH VEC-TYCH DVOCH...
lenze ked sa nieco stane-ODRAZU JE TOLKO MUDRCOV A LUDI KTORY PRESNE VEDIA PRECO SA TO STALO-KTO JE NA VINE...niekedy ani samotna manzelka nevie-preco ju zacal manzel podvadzat-HLAVNE ZE TO VEDIA OSTATNI :)))) tomu ja sa musim smiat...
jedine co vedia vypotit je ze za vsetko moze manzelka-lebo manzelovi chybalo nieco doma-to je najprimitivnejsie tvrdenie co moze niekto povedat...
ale uz som sa k tomu vyjadrovala...KTO NEZAZIL NEVERU-NECH SA DO TOHO ANI VOBEC NEMIESA A NEVYJADRUJE...
este jedna vec
...vies v zivote je to tak-ak das najavo svoje city-ako sa trapis a mas nejaky problem-ludia toho zneuziju...
...ak ukazes zasa aka si silna zena a nedas na javo city-aj tak si pre ludi zla a zneuziju to...
TAKZE V ZIVOTE SI NEVYBERIES A ZIVOT A SVET JE CIM DALEJ HORSI A HORSI...
/a myslim si ze ty to velmi dobre vies-pretoze urcite uz mas aj ty nejake skusenosti v zivote za sebou/
LAURINA
...tak prepac-ja len som reagovala na to ako si pisala-ZE UVAZUJES IST S TYMTO PROBLEMOM NIEKAM/tak som myslela ze chces ist s tym za psych./ale presne ako pises ONA by potrebovala poriadnu odbornu pomoc ked tak ublizuje inym bez priciny...
...manzelky ronia casto krat slzy pri nevere aj za deti-nie len za seba.../ja ked som si spomenula ze moje dieta nebude mat otca a bude vyrastat bez otca-islo mi srdce prasknut a o dalsie som prisla-mozem povedat ze koli manzelovi/
inak keby ma podviedol manzel a boli by sme bezdetny-bolelo by to urcite-ale bola by to zasa ina bolest...
NO JE TO UZ ZB.TOTO ROZOBERAT-PRETOZE JA TO MAM ZA SEBOU...
ZELAM TI ABY SI SI NASLA POKOJ A POHODU V ZIVOTE...
...aby nezneuzila a aby sa netesila tomu ze ta to tak vzalo ze musis chodit k psych.lebo taky ludia sa radi tesia a priam kvitnu ked vidia ze sa im dari nicit inych...