chcela by som vediet fakt preco chlapi dokazu podviezt svoje zeny, priatelky?? su ochotny kvoli jednej noci zahodit 5 az do neviem kolko rocny vztah ?? .. pozeraju sa za kazdou suknou pricom maju peknu frajerku ?? JA UZ NECHAPEM A som z toho zhrozena ze na chlapa uz nemam ani naladu lebo zo vsetkych MI JE ZLE!!!! to im fakt ide len o sex a su pre nho ochotní spravit vsetko ????nech si ho potom sturia medzi dvere a privru lepsie spravia :(
Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny
Laurina22 mozno odpise,mozno nie.Budu ta stvat obidve varianty :-)A da sa vselico..
...a je to posledne co by som ja urobila-aby som sa posmievala NESTASTNEMU CLOVEKU...nie je to moj styl...
LAURINA
...vobec sa ti nebudem smiat-kazdy potrebuje nieco ine aby sa mu ulavilo...
Laurina22 odpise ti a budes v tom znova.Mala by si sa naucit ignorovat niektore pocity ;-)
no ja neviem-ale ak by ti pomohlo mu napisat-tak kludne napis-ale aby ti viac neublizil...
tazko radit-lebo nepoznam jeho-a jeho manzelka vie vobec ze ju podvadzal?
ja osobne i ked som manzela milovala-zobrala som to tak-ze dal prednost inej-upla som sa na dieta a zila som pre neho/i ked som manzela milovala stale-aj po rozvode/to mi velmi pomohlo a mala som aj ludi okolo seba-ktory mi pomohli-dostala som sa z toho celkom dobre
...az ked som sa odstahovala do kraja odkial pochadzam-ludia ma odsudzovali /pretoze som uz prisla z toho vyliecena a im neslo do halvy ze som na tom tak dobre po rozvode-a mozem ti povedat ze som spadla do toho ZNOVA-a ked som mu pisala tak len ked sa to tykalo nasho spolocneho dietata/inak nie-pretoze som mu nechcela ukazat ze sa mu cpem do zadku...
...momentalne som z toho vonku ale chapem inych a ich trapenie...
ludi ktory mi ublizuju mam na haku-a vela s tych co ma odsudili dostal osud/dopadli este horsie ako ja napr.jedna zena sa mi posmievala ze som rozvedena a ona dopadla tak-ze nie len ju manzel podvadzal-ale aj mlatil/
takze porekadlo BOZIE MLYNY MELU POMALY ALE ISTO urcite plati-preto ja som sa snazila zabudnut bez toho aby som sa mstila a robila nieco zle/a aj mam charakter/-lebo kazdemu sa raz vsetko vrati...
TAZKO SA RADI...
...neviem-tazko povedat ako by to zobral-mozno by nebolo zle mu napisat-len je pravda ze jeho reakcia by ti mohla este viac ublizit...
najhorsie na vsetkom je to-ze sa do vas miesa tretia osoba...a ty si nemozes vysvetlit s nim nic...lebo on veri viac jej ako tebe...
je to tazke poznam to-nie len vo vztahu s chlapmi ale takto to funguje aj v inych vztahoch/napr.ked ludia chcu rozhadzat kamaratstva.../sak to urcite poznas-potom je clovek bezbranny a nic co urobi nestaci...
...jedine co budes musiet urbobit cakat na cas kedy to sklamanie zahoji rany...