Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny

Príspevok v téme: Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny
Zhrozenaaaa

chcela by som vediet fakt preco chlapi dokazu podviezt svoje zeny, priatelky?? su ochotny kvoli jednej noci zahodit 5 az do neviem kolko rocny vztah ?? .. pozeraju sa za kazdou suknou pricom maju peknu frajerku ?? JA UZ NECHAPEM A som z toho zhrozena ze na chlapa uz nemam ani naladu lebo zo vsetkych MI JE ZLE!!!! to im fakt ide len o sex a su pre nho ochotní spravit vsetko ????nech si ho potom sturia medzi dvere a privru lepsie spravia :(

Laurina22

Pozri ano,suhlasim s tymi bozimi mlynmi.Ja verim,ze kazdemu sa vsetko raz vrati.Asi prave preto ja musim mat vsetko vysporiadane.Popriala som mu vsetko dobre a tym to konci.

A Sway,daj navod

Laurina22

Pozri

Napisala som mu.Asi cudne a asi sa smejete.Ale vies co?Ulavilo sa mi.Bez ohladu na to,co odpise.Napisala som len,ze mu zelam aj napriek vsetkemu svetko dobre,nech sa mu dari.

Tymto som si to uzavrela.I ked po svojom.U mna to skoncilo.

Mozno mi to stacilo len toto...uzatvorit to

pozri-

no ja neviem-ale ak by ti pomohlo mu napisat-tak kludne napis-ale aby ti viac neublizil...
tazko radit-lebo nepoznam jeho-a jeho manzelka vie vobec ze ju podvadzal?
ja osobne i ked som manzela milovala-zobrala som to tak-ze dal prednost inej-upla som sa na dieta a zila som pre neho/i ked som manzela milovala stale-aj po rozvode/to mi velmi pomohlo a mala som aj ludi okolo seba-ktory mi pomohli-dostala som sa z toho celkom dobre
...az ked som sa odstahovala do kraja odkial pochadzam-ludia ma odsudzovali /pretoze som uz prisla z toho vyliecena a im neslo do halvy ze som na tom tak dobre po rozvode-a mozem ti povedat ze som spadla do toho ZNOVA-a ked som mu pisala tak len ked sa to tykalo nasho spolocneho dietata/inak nie-pretoze som mu nechcela ukazat ze sa mu cpem do zadku...
...momentalne som z toho vonku ale chapem inych a ich trapenie...
ludi ktory mi ublizuju mam na haku-a vela s tych co ma odsudili dostal osud/dopadli este horsie ako ja napr.jedna zena sa mi posmievala ze som rozvedena a ona dopadla tak-ze nie len ju manzel podvadzal-ale aj mlatil/
takze porekadlo BOZIE MLYNY MELU POMALY ALE ISTO urcite plati-preto ja som sa snazila zabudnut bez toho aby som sa mstila a robila nieco zle/a aj mam charakter/-lebo kazdemu sa raz vsetko vrati...
TAZKO SA RADI...

pozri-

...neviem-tazko povedat ako by to zobral-mozno by nebolo zle mu napisat-len je pravda ze jeho reakcia by ti mohla este viac ublizit...
najhorsie na vsetkom je to-ze sa do vas miesa tretia osoba...a ty si nemozes vysvetlit s nim nic...lebo on veri viac jej ako tebe...
je to tazke poznam to-nie len vo vztahu s chlapmi ale takto to funguje aj v inych vztahoch/napr.ked ludia chcu rozhadzat kamaratstva.../sak to urcite poznas-potom je clovek bezbranny a nic co urobi nestaci...
...jedine co budes musiet urbobit cakat na cas kedy to sklamanie zahoji rany...