Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny

Príspevok v téme: Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny
Zhrozenaaaa

chcela by som vediet fakt preco chlapi dokazu podviezt svoje zeny, priatelky?? su ochotny kvoli jednej noci zahodit 5 az do neviem kolko rocny vztah ?? .. pozeraju sa za kazdou suknou pricom maju peknu frajerku ?? JA UZ NECHAPEM A som z toho zhrozena ze na chlapa uz nemam ani naladu lebo zo vsetkych MI JE ZLE!!!! to im fakt ide len o sex a su pre nho ochotní spravit vsetko ????nech si ho potom sturia medzi dvere a privru lepsie spravia :(

pozri-

LAURINA ja som cele tehotenstvo netusila ze uz ma zajacie umysly/alebo ako to nazvat/
sama neviem kedy presne zacal...len ked sa vratim spat a zacala som to tak davat do kopy-vychadza mi to tak ze uz pocas tehotenstva zacal...
lebo,viem ze raz mi povedal-ze budu chodit kazdy piatok s kamaratmi na pivo-ja som nenamietala-pretoze sme stale boli spolu a este som dodala-sak dobre-ved sme stale spolu,tak budem mat cas aj na seba...a to uz asi boli plany ako sa utrhnut z domu...
pretoze mi sme vsetok volny cas travili spolu-dokonca ked mal volno po nocnej-vyspal sa a prisiel za mnou do prace-na vratnici ho uz poznali za kym ide-pustili ho bez nejakych otazok...

Maoam

Laurina, vidim, ze je ti uz podstatne lepsie, comu sa tesim a velmi ti to prajem. Laurina, nech je pre teba tato situacia akokolvek tazka, vzdy si pomysli jedno a to, ze ZIADNY clovek nedokaze ujst sam pred sebou, niektorym sa roky dari robit nepekne veci a vobec ich to netrapi, ale raz ich to dozenie, mozno o 20 rokov, mozno este neskor. Ale ver mi, ze je to tak. Vsetci ludia, o ktorych viem, ze dlhe roky ublizovali inym casom ochoreli psychicky, bud mali depresie, alebo ine poruchy, kazdopadne kazdy jeden z nich nieco taketo dostal. Ono sa to ani inak neda, robit inym zle a mat sa navzdy dobre - nejde to. Tym ludom sa to vrati, väcsinou ked su starsi a potom su z nich kopky nestastia, alebo su sami, vsetci od nich bocia a podobne.
A keby aj to nebol tento scenar, ver tomu, ze aj ON ma chvilky, kedy mu je zo seba zle. Len to neukaze navonok.

pozri-

...nebolo to jednoduche-pretoze som otehotnela ked malo dieta cez pol roka-ja som chcela si to druhe dieta nechat manzel ma nutil na prerusenie/to som este nevedela ze ma inu-len mi stale hovoril ze ked nepojdem na prerusenie-budem lutovat/
a nie je to jednoduche-ked som si predstavila ze moje dieta bude vyrastat bez otca-vedela som ake to je ked sa zena rozvedie z okolia...ludia su zli na takych ludi ktory su rozvedeni-odsudzuju ich a beru ich ako keby boli menejcenni...a najviac ma bolelo ked moje dieta povazovali za parchanta z rozvedenje rodiny/a pritom pon sa narodedil do manzelstva ako chcene dieta a len na zaklade toho-ze jeho otec je hajzlik-trpelo dieta...
bol to pre mna velky sok-pretoze jeho spravanie sa otocilo o 380st.

Laurina22

Posunulo?Nie.Ale mam klud na dusi.Rozlucila som sa s nim a co si o tom mysli ma uz po dnesku netrapi a ani nezaujima.

pozri-

...mna zacal manzel podvadzat este v dobe ked som bola tehotna-a rozvadzala som sa ked malo dieta necele 2roky...
kedze ja som bola stale s dietatom sama-to dieta este nejak nevnimalo ze ma aj nejakeho otca...

...inak robis dobre-ze mu davas sancu-mozno je s tych muzov co si to budu cenit-kiez by-zelam ti to...
ja som rozmyslala-ze poniektory si mozno myslia-ze ked zena da sancu manzelovi po nevere-ze ena tym prizna svoju vinu-ale to nie je tak-len proste je velkorysa a vie odpustit-je to len o tom...KAZDY SI ZASLUZI SANCU...
...len ci by nam muzi odpustili-keby sme ich podviedli :))))

Mariola

Laurina -ak si to tak cítila , dobre si urobila ,že si mu napísala , snáď ťa to niekam posunie
pozri- ja riešim to , čo ty už máš za sebou a mám pocit , že to prebieha tak ako u teba ... Nemstím sa , nič by som tým nezískala .. Snažím sa urobiť čo sa dá , aby sme zostali spolu , no ak pocítim , že ...toto , je hranica , za ktorú už nejdem , a on to neocení , nepochopí -tak dovi - dopo !
Koľko rokov malo tvoje dieťa ? Ako si dokázala vysvetliť dieťaťu tú zmenu ?
Ak chceš , napíš mi na mail súkromne .