chcela by som vediet fakt preco chlapi dokazu podviezt svoje zeny, priatelky?? su ochotny kvoli jednej noci zahodit 5 az do neviem kolko rocny vztah ?? .. pozeraju sa za kazdou suknou pricom maju peknu frajerku ?? JA UZ NECHAPEM A som z toho zhrozena ze na chlapa uz nemam ani naladu lebo zo vsetkych MI JE ZLE!!!! to im fakt ide len o sex a su pre nho ochotní spravit vsetko ????nech si ho potom sturia medzi dvere a privru lepsie spravia :(
Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny
presne tak, vsak to moze prenasat od chlamydii, cez HPV, hepatitidu C az po HIV vsetko taky chlap, co kazdy den zasunie inam, prepacte ze som tak priama, ale iste fici na styku bez kondomu, ble
+ zaloba za verejne ohrozovanie zdravia..
a mozno by fakt vobec nebolo zle, aby vedela koho doma ma, zasluzil by si vykopnut z domu aj s kuframi a rozvod
kriste, tak jeho manzelky mi je normalne luto, ja by som v jej pripade mala strach, ze ma niecim nakazi, hnusak jeden
AHOJ LAURINA
...no vidis- aspon vidis ze je to clovek koli ktoremu sa NESMIES TRAPIT...
ZELAM TI KRASNY DEN NICIM NERUSENY...
...ako sa mas?LAURINA?
Laurina , vôbec som nemyslela , že to máš urobiť , dať o sebe vedieť jeho žene ... Myslela som to všeobecne , že je jeho žena ponižovaná , tým , ako sa on chová , či by nebolo pre ňu lepšie , aby vedela , ako sa jej muž správa . Asi som sa zle vyjadrila , nechajme jeho ženu na pokoji :-)