Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny

Príspevok v téme: Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny
Zhrozenaaaa

chcela by som vediet fakt preco chlapi dokazu podviezt svoje zeny, priatelky?? su ochotny kvoli jednej noci zahodit 5 az do neviem kolko rocny vztah ?? .. pozeraju sa za kazdou suknou pricom maju peknu frajerku ?? JA UZ NECHAPEM A som z toho zhrozena ze na chlapa uz nemam ani naladu lebo zo vsetkych MI JE ZLE!!!! to im fakt ide len o sex a su pre nho ochotní spravit vsetko ????nech si ho potom sturia medzi dvere a privru lepsie spravia :(

Laurina22

Praveze Maoam ja som mu pred jeho kamaratmi povedala,ze pokial ide len o alkohol a striptiz,nech kludne ide,ze mne to nevadi.

A on sa ti normalne urazil.Urobil mi scenu ze som ho strapnila pred kamaratmi,ze som ho poslala do bordelu,ze co to ma byt....

Ja som asi zvlastna ale ja vazne pisem,ze mne to nevadi.

Maoam

ale taky striptiz si ide pozriet za svoj zivot urcite vela muzov, zvlast ked su v partii, asi to do isteho veku patri k normalu, ked je to raz za rok?

Maoam

neviem, lebo sa mi to este nestalo (ale stali sa mi ine veci), k tomu len tolko, ze co pozorujem okolie a aj toto forum, tak kazdy den sa nanovo presviedcam, ze sa absolutne neoplati robit si pre nieco hlavu a uz vobec nie pre vztahy, lebo vsetko je inak ako si myslime a vsetko je len docasu

jedine, co ma vyznam, je starat sa o seba sameho/samu co najlepsie a ostatne veci okolo seba brat s maximalnou rezervou, zvlast inych ludi a este zvlast muzov/partnerov/manzelov

proste v jeden den tu baba napise uzasny vztah, na druhy den ju chalan zbije a vsetko je inak, stale taketo prekvapka, partnerov nie vzdy pozname a nie vzdy dokazeme odhadnut

co uz no..prajem ti, aby si sa pre to netrapila

Laurina22

Ahoj damy,mam na vas otazocku,vzdy ste mi vedeli poradit:-)

Ak by vas partner siel na oslavu narodenin kde by oslavenec po par hodinach oznamil,ze sa ide na striptiz do "bordelu"(ospravedlnujem sa),ako by ste zareagovali?

Vdaka

Rawen

Vyznamnym dovodom nevery je aj zla komunikacia vo vztahu pri rieseni problemov a malo spolocnych zaujmov (vztahova nuda).

Rawen

Odpoved na otazku nevery treba hladat v psychike muza, bud takyto clovek mal v minulosti zle skusenosti so zenou (bolestivy rozchod, citove sklamania) a tymto spravanim sa chce pomstit zenam ze ma s nimi len kratky vztah a po sexe ich odkopne alebo trpi sexualnou deviaciou s tuzbou mat sex s kazdou zenou, ktora sa mu paci a vnima zenu len ako sexualny objekt a podla toho aj reaguje. Mnozstvo vztahov nicia aj socialne siete.

Mariola

Ahojte ,
ja sa mám ok , momentálne pohoda :-)
Zoznam mail má technickú poruchu , ospravedľňujem sa , že som neodpísala , napravím , ako to bude možné .
Práve som sa dozvedela , že sa o našom probléme vie v mojej rodnej dedine , tak asi to všetci vedia , iba sa tvária že nie ...
Laurina , neodpísal ? No asi má toho veľa , keď si nebola jediná ... Dúfam , že ti je lepšie :-)Netráp sa už ...