chcela by som vediet fakt preco chlapi dokazu podviezt svoje zeny, priatelky?? su ochotny kvoli jednej noci zahodit 5 az do neviem kolko rocny vztah ?? .. pozeraju sa za kazdou suknou pricom maju peknu frajerku ?? JA UZ NECHAPEM A som z toho zhrozena ze na chlapa uz nemam ani naladu lebo zo vsetkych MI JE ZLE!!!! to im fakt ide len o sex a su pre nho ochotní spravit vsetko ????nech si ho potom sturia medzi dvere a privru lepsie spravia :(
Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny
nerozumiem, vysvetli prosim
mas priatela, nie?
a vsak mas seba samu, sama nebudes nikdy, dokym budes mat so sebou dobry vztah, vsetko bude OK :-)
blbost, nebudes :-) na take baby ako si ty letia muzi roznych vekovych kategorii do vysokeho veku, ver mi :-) aj v 60ke budes obletovana
ale zeny ta budu vzdy prebodavat nenavistnymi pohladmi, vzdy budes mat s nimi problem, hlavne v praci, to je cena za to aka si
nie, si len sebaista nezavisla mlada zena, vsetko je v poriadku :-D
no jasne, je urazeny, lebo NIE SI NA NOM ZAVISLA
toto muzov velmi zneistuje, ale ver tomu, ze taketo zeny si vazia, aj ked to tazko priznavaju, nikdy si nebude tebou isty a vzdy bude davat pozor, ci nie je niekde lepsi od neho, ktory by ta mohol zaujat...silne zeny to maju tazke ale urcite lepsie ako byt stihacka a psychicky zavisla labilna putka, ktora robi vsetko pre to, aby si chlapa udrzala (hoci je to casto nejaky idiot)
vies Laurina, ked je baba stihacka a ziarliva a besna a obsedantna, tak utekaju, ked si opak tohoto tak sa urazaju....
NEVYHOVIES :-DDD
rob si svoje Laurina, si super mlada baba a mas na to! ved ty vies...
ak by som vedela, ze ide s kamosmi a je to velka partia a idu sa zabavit a pozriet na nejake baby, nech idu...ja by som proti tomu si myslim nic nemala, hlavne ak by mi to vopred oznamil a vedela by som kde je a tak
mne moj vcera ostentativne ukazal noviny, na fotke bola jeho ex :-DDDD, odfotena v novom fitnesscentre kde pracuje ako poradkyna ci co, ja som ostala absolutne kludna, usmejem sa a vravim ze super, je to kocka a dalej som pisala co mi bolo treba na pondelok :-DDD a on ostal v nemom uzase, hladi na mna a potom vyletel a snazil sa vyprovokovat hadku, ze to co je, ze co je to za reakciu, ze ci neziarlim, ja ze NIE :-DDDDDDDD
no hotovy je z toho nebavi sa so mnou ani dnes, ale mala som krasnu nedelu, vela veci som stihla :-DDDDDD
ako urobis, nevyhovies...ale na toto som uz u ludi zvyknuta, je to tak uplne vsade...