chcela by som vediet fakt preco chlapi dokazu podviezt svoje zeny, priatelky?? su ochotny kvoli jednej noci zahodit 5 az do neviem kolko rocny vztah ?? .. pozeraju sa za kazdou suknou pricom maju peknu frajerku ?? JA UZ NECHAPEM A som z toho zhrozena ze na chlapa uz nemam ani naladu lebo zo vsetkych MI JE ZLE!!!! to im fakt ide len o sex a su pre nho ochotní spravit vsetko ????nech si ho potom sturia medzi dvere a privru lepsie spravia :(
Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny
zhrozenaaa
ja som trošku s teba zhrozená:) ako is to napísala so všetkou zaujatosťou a zlobou čo máš v sebe..hm,uvedom si ale že rovnakú otázku majú právo položiť aj muži...
pretože ženy robia ženám väčšiu hanbu ako muži mužom...ženy sú často zlatokopky a až priveľmi často idú hlboko pod cenu-myslím tým samozrejme že sa predávajú oveľa viac ako chlapci...
no vidíš...nedá sa len tak jednoznačne nadávať iba na mužov a ešte takým zvulgarizovaným spôsobom ako si to podala:)prepáč ale vôbec sa mi ten tón nepáčil..
no prisli sme asi na koren veci :D :D :D
nj, zvlastne ako sa zmeila tema :D
a ked pride krach globalnej ekonomiky, mozno sa ludom otvoria oci :)
ale inak sa mi paci ze sme z chlapov presli az na politiku :D :D
ja ssa ani necudujem ze preco je na slovensku tak ako je ... ved kazdy je ticho nikto sa nestazuje ta co by to niekto riesil ..?? jediny kto sa tu stazuje su nasi romsky spoluobcania a tí maju ten NAJVECSI dovod sa stazovat"!
Jj presne tak.
ludia si radsej povedia:
"ale ved dobre sa mame, naco s v tom rypat"
no nic nam neostava len sa pozerat ako sa zo vsetkeho stava nic.. ako sa z ludi stavaju stroje.. ako vsetko bude len o peniazoch .. a dufat ze sa to skonci skor ako to zacalo a ze sa uz niekto postavi ..
to by bola ina nahoda, pretoze 1987 a 1929 to bol tiez oktober :)
presne ako pises robia sa vsetci ze su spokojny boja sa co by sa dialo ... a to je zle .. takto stratime vsetko ... kazdy si ma vsetko vydobit a nie zatvarat oci pred problemamy ... a dufam ze bude lepsie .. nie nebude .. pokial to LUDIA nezmenia :( no ten koniec si vystihol tak to aj bude!