prosim ak niekto mi vie poradit ,mam bolest v chrbte,je to vacsinou pod lopatkami a vascia bolest prichadza cez obed,neviem co to je je to uz treti den a trpnu mi ruky,som v anglicku,takze neviem ci mam ist k lekarovi,lebo ho aj tak nebudem rozumiet,no niekedy to zacne tak boliet,ze sa mi zle dycha...beriem antikoncepciu uz vyse roka,moze to mat nejaky vplyv?ale nemala som taketo problemy,len minuly mesiac to zacalo,potom to preslo a teraz znova.prosiiim poradte mi ak viete
bolest v chrbte-prosim o radu
takže zuzi, mačací chrbátik..ale poriadne!!!!aj viackrát, ak nepukne..tak potom to treba doma dať napraviť..ešte k tým tlakom..samozrejme je to stres,strach a môže byť k tomu ešte aj hrudná chrbtica..možno blokovaná.
možno máš uplne iné prob.ako ja no ja vieš píšem z vlastne skús, ja som mala pod. poťiaže a blok.chrbticu, tak len preto...tebe možno stačí, ak upravíš stravu, veľa budeš piť, minerálky ale nie bublinkavé, alebo čistú vodu, čaj...a prídeš domov...to ťa naj ukludní!!!na 100percent...už len 7 dní...to uletí:)))
samko ale ja macaci chrbat neurobim nie som taka ohybnaaa:)) nie som tlusta mam 48 kg ale tak sa neprehnem :)
mijka dakujem budem to potrebovat..no ja mam pocit,ze psychiku mam v poho len ten stres je svinstvo a to jedlo co tu jem ...mamka mi dnes volala,tak som jej povedala,ze nech mi nieco super uvari ved ona toho vie vela :) uz sa tak tesiiim..dakujem mijka :) a samko r :)
teraz má zas pravdu samko!!!ja som tiež pila strašne málo v irsku..bola som strašne dehidrovaná ked ma doma vyšetrovali:(pila som iba dzúsy, kolu, fantu a pod. svinstvá. od kedy som doma pijem iba minerálku...je to fakt super, a treba hodne piť...a nie tie sladké hlúposti!!!
jeho samko no asi mas pravdu,lebo odvtedy co ich pijem je to horsie...uz mam jasno dakuuujeeem uz ich nepijem
Mačací chrbát má robiť Zuzik, Prichádzalo jej zle, nie? Dostávala t.z.v. panický strach.
zuzi, neodkvecneš, už iba 7 dní, to prejde, ja tu budem každý den s tebou, ak budeš chcieť..zvládneme to!!!!:)))))
a doma si treba zadovážit tie liečiky na psychiku, to ťa ukludní, a uvolní ten tlak.ja beriem rivotril, akonáhle cítim tlak už dlhšiu dobu ktorý neprechádza dám si jednu tabl. a o 15min som ok.IBA PSYCHIKA!!!
To nie je sranda,byť takú dobu v cudzine bez rodiny, úplne sama:((
to všetko je z toho nahromadeného stresu, raz to musí vypuknúť:((no nie je to smrtelné!!!!
Už to máme. Vidíš, okamžite vysaď džúsy, je to svinstvo na žalúdok!!!! A pritom tam píšu iné!!! Máš skôr nábeh na žalúdočne vredy ako na mŕtvicu, infarkt, alebo niečo iné. A to z tých džúsov a stresov. Ver mi, viem čo píšem. Od džúsu máš plný žalúdok kyseliny, tá dráždi žalúdok, nastáva zápal, telo sa bráni, zvyšuje sa tep a TK. Pi len vodu.Never reklame o džúsoch!!! Je to len biznis.
samko k tym liekom sa tu v anglicku nedostanem ...mne len domov a svk pomoze zbavit sa stresu
mijka mas pravdu dakujem,ze mi pomahas :) ved zajtra je streda a uz buducu stredu idem domkov :)