Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

bolest v chrbte-prosim o radu

Príspevok v téme: bolest v chrbte-prosim o radu
zuzik

prosim ak niekto mi vie poradit ,mam bolest v chrbte,je to vacsinou pod lopatkami a vascia bolest prichadza cez obed,neviem co to je je to uz treti den a trpnu mi ruky,som v anglicku,takze neviem ci mam ist k lekarovi,lebo ho aj tak nebudem rozumiet,no niekedy to zacne tak boliet,ze sa mi zle dycha...beriem antikoncepciu uz vyse roka,moze to mat nejaky vplyv?ale nemala som taketo problemy,len minuly mesiac to zacalo,potom to preslo a teraz znova.prosiiim poradte mi ak viete

samko r.

Mijka má úplnú pravdu, dobre hovorí. Nie som lekár, ale toto som zažil mnohokrát. Je to len stres, ten útočí na žalúdok a tam je druhý nervový systém a spomenutý blúdivý nerv. Napi sa vody, trošku schladí žalúdok a ukľudní. Rudotel je na dlhšiu liečbu, na okamžité uvolnenie je napr. Neurol 0,25. Ten je najslabšie AD, ale pomáha.

mijka

ale zuzi!!!!žiadny infarkt ani embolia...to mi ver!!!!nie to isto nie, tie tlaky na hrudy máš,ak ich máš, tak zo psychiky...to poznám veľmi dobre!!!ja tie tlaky mávam tiež, no to nie je infarkt...to je stres...neboj...ukludni sa , žiadne hlúposti...to je zo STRACHU A STRESU!!!!!!!klud moja...bude dobre

samko r.

Neboj sa, dýchaj z hlboka, ale hlavne pomaly!!!, kľud. Zadováš si tbl. Rudotel, a dávaj si 2x denne po 1/2 tbl. Pomôže. Napi sa čistej vody, nie však džús!!

mijka

zuzik ver mi, to máš už zo strachu!!!!100%!!!ja som mala tiež stavy že mi bolo fakt velmi zle, a fantázia pracovala na plné obrátky, až tak, že mi začínala, vlastne som mala pocit,že mi trpne tvár..vtedy som sa fakt zlakla..no teraz už viem, že to bolo všetko spôsobené psychikou...tá pracuje, a ked sa bojíš, sa sústredíš na to že ti to trpne, o to je to horšie!!!