Viete poradit?
Male sikovne auto do mesta pre zenu
Deria - u nas sa jazdi pomaly a je tu fakt husta premavka, stoji sa na semaforoch, stvorprudova cesta, takze keby som jazdila na manualnej, to by bolo 1-2-1. Neprakticke. U nas maju takmer vsetky auta automat vratane autobusov, aspon sa nestava, ze auto pred tym, nez ide dopredu, cuvne na teba. Presne, jazdi to samo:)
necudujem sa ked mame tolko frajerov za volantom, ked by sa bez manualu NUDILI :D
jaj v BA je ho rozne, otras, nocna mora.. prestahujem sa!
vsetko plne, idalnica ? eh.. dobre, volajme to dialnica..
tak to seknem pod nu a tam 2x vacsia kolona...
kazdy len trubi, nikto nikoho nepusta. ach jaj.. ale hlavne ze sa nenudia v kolonach :D:D:D
Ja jazdim uz roky len automatiku a vobec si neviem predstavit, ze by som zase musela radit, oh je! Ale zase moji znami tvrdia, ze by to pre nich nebolo zaujimave, dokonca nudne. Ale ci sa rozbieham, ci brzdim, mozem pritom robit este kopu inych ukonov, nemusim sa zatazovat preradovanim. Ja tvrdim, ze to jazdi samo. Ale sa nenudim, milujem jazdu autom, no len ked ja sedim za volantom.
Nuz a s tou klimou je to individualne, na male trasy to nie je fakt moc prakticke. (Vychadzajuc z toho, ze nie kazdy ma garaz) Ja som uz teda znicila nejednu klimu, lebo som ju nepouzivala.
AdamKrt prepac, nechcela som sa ta dotknut. Neviem, co mas za klimu, ale mne chladi dobre. Ked je horuco, skus nielen otvorit dvere, ale aj nastartovat auto a par minut ho nechat chladit, neexistuje, zeby ti to potom neslo.
"Nez stacim dojst do ciela, nema sancu vychladit auto."
To je ako keby si povedal, ze "neoplati sa mi zapinat radiator, lebo skor nez odidem z miestnosti, tak sa izba nezohreje :) "
resp, ak by si so zapol na 17.. (alebo aspon 22) tak to chladi prakticky od druheho kilometru (a v meste, pokial nie je sobota) mas aspon 1/2 cesty vychladenu :D
i ked potom zas vystupujes s tepltonym rozdielom..
myslim tak, ze aspon o kusok ochladi auto.. v extremnych horkach snad ziadna klima nevychladit auto na 17C :) neskusal som este :)
cinkaa Dnes 20:59 - ja mam auto a mam v nom aj klimu. Auto parkuje vonku a ked do neho nasadnem v lete, potrebujem sa RYCHLO prepravit po meste, povedzme 3-4km.
Ked nan prazi slnko, tak v aute je cca 50-60 stupnov. Najskor musim len otvorit dvere a chvilku vyvetrat. Aj tak je tam teplo. Klima je nastavena nonstop na minimum 17 stupnov C. Nez stacim dojst do ciela, nema sancu vychladit auto.
Nehovorim, ze klima nemoze mat pre niekoho vyznam, ale pre mna nie.
A preco neexistuju vychladene sedacky, ked uz su vyhrievane? :)
men tam chyuba "-1" a "-2" na tom sedadle :D
mozno je to ako s automatickou prevodovkou :)
99% ludi na nu nadava, 99% ludi ju nikdy neochutnalo..
ako neviem, nehovorim ze to pasuje kazdemu.. napr mne nepasuju BUBLINKY, a 99% pasuju.. cize kofola e-e, proste nechcem bublinky (odvykol som si)
tak mozno niekto nema rad klimu, co uz :)
jankaaaa no ved ani horucavy nie su prospesne. Ja som alergik a este nikdy mi nic z klimy nebolo. Manzel ma aj vyhrievany volant, ja bohuzial nie, len sedadlo. Chlapom sa neodporuca sediet na teplom kvoli kvalite spermii, ale neprikuruje si pod zadok az tak velmi:)
ja si tiez neviem predstavit cestovanie bez klimy, ohrievania .. a este ohrievane sedadlo.. pohodlie nadovsetko :D ale zas je pravda zer to nieje vlemi prospesne pre zdravie.. ale co v dnesnej dobe je .. :D