Male sikovne auto do mesta pre zenu

0mega

system

to nie je dramatizovanie ;)
to je VYUCBA :D

ved treba vediet vsetko.. ja som o tomto tiez nevedel (teda naucil som sa to od kamosa, ked som bol ako spolusediaci len (myslim v aute) a predbiehal kamiony, tak spomalil... na severe je predsa len silnejsi vietor)

ale osobne na to kaslem .. a idem si 2x rychlejsie ako kamion ci bus a neodhodilo ma zatial :D ZATIAL :D:D:D ale ako citit to je, ale zalezi napr na sirke kolies atd ?

AdamKrt

Na Chevrolete Spark som jazdil par rokov. Celkom pohodove auticko do mesta. Jazdil som tusim aj po dialnici a ziadne tahanie pod kolesa kamiona som si nevsimol... :-D

0mega

uhlie

hm, no ale ked fuka, tak nebude predbiehat kamion rychlo, ci stane sa to aj pomaly?
to musi byt aky silny bocny vietor ?
ono zas hentie mini auticka nemaju zas taky velky bok (pomer hmotnost ku rozlohe boku) ci hej?
ale zase neodfukne ich na okrske? :)

povedzme ze na oboch ide 80-90kmh

kolko vazi take auto? ak to ma 1 tonu aspon, to zas nie je tak malo, ci hej? :)

ale je to zaujimavy problem, o tom som este nepocul.. moze sa to stat aj tazsim autam? (tak 1300-1400kg?)

system

no ved dobre, ved ked idem vedla kamionu tak citim ze ma trosku odtlaci od neho, ale zeby ma odfuklo ? :D:D:D chlapi kks neprehanajte a nestraste tu zenske :P :D uplne bezne veci to su ;) ... bude fukat vietor ze sa az stromy budu ohybat tak nepojdem 130 tkou ale len 90 tkou no boze :D

laurina: mrkni sa este na hyundai i10 alebo i20 cenovo su na tom skoro rovnako ;) porovnaj spotrebu, alebo chod do predajne sa informovat ;) neber hned to co ti niekto v predajni odporuci ze prave ich je najlepsie... vies ako sa vravi kazdy svojho Boha chvali :P

uhlie

Omega,

u mensich a lahsich aut je skor ten problem, ze na dialnici ich moze odfuknut. Nestalo sa raz , ze kamion, alebo presnejsie vir vzduchu z kamiona, vtiahne, alebo odhodi lahsie auto, napr. feliciu. Vietor ho moze tiez trochu posunut, co na smyk, alebo havarku staci.